Şimdi Ara

Biletix Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maç gününe kalmaz kale arkaları biletler satışa çıkalı 1 saat olmadı bitmiş
  • Soruyu eksik sordum.Ben bileti biletix den aldım kredi kartıyla.Bileti teslim alma gününü soruyorum maç günü olurmu diye?
  • Şimdi biletix ada'dan geldim.Gece 5 de yazdım adımı,saat 10'da 2 dk olmadan eski açık bitti dediler.Sıra bana geldi yeni açık da bitti dediler haydaa derken adam bikaç kere yenileme yaptı 5 tane yeni üst bilet çıktı hemen kaptım kendime
  • Babam ofisten denedi ben evden alamadak 2 kişi bilet yok böle bi şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaqtr81

Soruyu eksik sordum.Ben bileti biletix den aldım kredi kartıyla.Bileti teslim alma gününü soruyorum maç günü olurmu diye?

Arkadaşlar bu konu hakkında bir bilginiz var mı? İnternetten kredi kartı ile aldığımız bileti maç günü stattan ana gişeden alabiliyomuyuz?Burada öyle yazıyorda:

http://www.biletix.com/venueInfoPopUp.htm?id=KFC18
  • Alabilirsin.Ama geç kalma kuyruk oluşur.
  • quote:

quote:

Soruyu eksik sordum.Ben bileti biletix den aldım kredi kartıyla.Bileti teslim alma gününü soruyorum maç günü olurmu diye?

Arkadaşlar bu konu hakkında bir bilginiz var mı? İnternetten kredi kartı ile aldığımız bileti maç günü stattan ana gişeden alabiliyomuyuz?Burada öyle yazıyorda:

http://www.biletix.com/venueInfoPopUp.htm?id=KFC18

arkadasim icin rahat olsun belki 15 kere mac gunu giseden aldim zarfin icine koyup veriyolar hic merak etme

• @ Hasikome* , vedkum

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Sırf bu olanlar yüzünden BJK-Man.UTD maçına fazladan bilet alıcam 3 tane felan yeni açıktan ve almak isteyen arkadaşlarada 1tl fazla verdirmiycem aynı fiyatından satıcam Sırf bi yararımız olsun diye..
  • Biletler finito arkadaşlar. Tükendi yazıyor. 1 tane bile koltuk kalmadı. Başka derbiye artık
  • Alamayanlara geçmiş olsun..

forumdan kemalist arkadaşımzda 5 tane yeni açık var karaborsa yapacak haberiniz olsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: ledo_zeppo

Alamayanlara geçmiş olsun..

forumdan kemalist arkadaşımzda 5 tane yeni açık var karaborsa yapacak haberiniz olsn

Hele öyle bişe yapsın keserim onu

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: ledo_zeppo

Alamayanlara geçmiş olsun..

Hele öyle bişe yapsın keserim onu

Yapcak yapcak...O gün gs storein önünde yeni açık yeni açık diye bağıracak eren

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi-Knight

Sırf bu olanlar yüzünden BJK-Man.UTD maçına fazladan bilet alıcam 3 tane felan yeni açıktan ve almak isteyen arkadaşlarada 1tl fazla verdirmiycem aynı fiyatından satıcam Sırf bi yararımız olsun diye..

ben gs-bjk maçına gidemeyeceğim. ama 4 tane yeni açık üst bilet aldım.. arkadaşlara verdim aldığım fiyata , 50 liraya. maksat karaborsacı kazanmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: overlord

quote:

Sırf bu olanlar yüzünden BJK-Man.UTD maçına fazladan bilet alıcam 3 tane felan yeni açıktan ve almak isteyen arkadaşlarada 1tl fazla verdirmiycem aynı fiyatından satıcam Sırf bi yararımız olsun diye..

ben gs-bjk maçına gidemeyeceğim. ama 4 tane yeni açık üst bilet aldım.. arkadaşlara verdim aldığım fiyata , 50 liraya. maksat karaborsacı kazanmasın

çok iyi yapmışsın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: overlord

quote:

Helal olsun hocam.

• arkadaşlar biey soracam,stada fotoğraf makinası sokulabiliyormu,yani fotoğraf makinası getirsem sorun olurmu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcruise

arkadaşlar biey soracam,stada fotoğraf makinası sokulabiliyormu,yani fotoğraf makinası getirsem sorun olurmu???

Bi sorun olmaz ben hep sokuyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.