Bildirim
Biletine isabet eden 20bin tlyi bakın napti?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bana inandırıcı gelmedi. 20 bin tl den bahsediyoruz.
-
bir hata etmiş kumar oynamış ama para kazanınca hayırdan çok şer geleceğini anlayıp imha etmiş. Allah ıslah etsin, bir daha bilet de almasın inşallah. -
Fakirlere bu yüzden acımıyorum hiç 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
70 IQ -
bencede bu isin icinde bi bit yeniği var
Show tv misin kardeş sen, bakın ne yaptı? xd
Kanallarının adını look yapsalarmış xdquote:
Orijinalden alıntı: Redmi K20 Pro
Show tv misin kardeş sen, bakın ne yaptı? xd -
İbni bağdadi hazretlerine göre piyango biletinin yakılı olanı makbulmüş.Yakılı olanın sobada yanması makbulmüş.Kulağına fısıldayan baş iblisin gazına gelip piyango bileti alan Esat Şahan kardeşimiz daha sonra ben ne yaptım nidalarıyla niyet etmiş dükkanındaki mobilyaları sökmeye.Afallayan müşterilerine demiş ki kafir tağut belediyeler ağaç kesimini yasaklayınca haliyle kömür çıkmamış ben de günahlarımı kıymetlilerimin ateşiyle temizleyeceğim.Müşterilerin gözyaşları aka aka olmuş göl.İşte o göl varya.Hah o göl.İşte içindeki balıklardan birisi akvaryumumda
Ana fikir:Her şeyin tarihini oku.Balıkların bile -
Boş adamsın zodion.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X