Şimdi Ara

Bilerek feedlemeden banlanır mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 12 Mart 2018; 2:31:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Feedleyen kimse ban yemiyor keske yese ama icin rahat olsun fidleyene laf edince ban yersin ama fidleyene bir sey olmaz

• İnşallah banlanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erik Kompostosu

İnşallah banlanırsın.

Hesap açmak 1 dk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım banlanırsın

• 1-2 maçtan banlanmazsin ayrica chat kullanımına dikkat et feedleyip chate birşey yazmazsan yada olumlu konuşursan ban yemezsin bu taktiği söylediğim için umarım pişman olmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

1-2 maçtan banlanmazsin ayrica chat kullanımına dikkat et feedleyip chate birşey yazmazsan yada olumlu konuşursan ban yemezsin bu taktiği söylediğim için umarım pişman olmam

Hocam küfür de çok var ama sövdüğüm adamlar maçı taşıyınca honor atıyor geçen maç tüm takıma ana avrat sövdüm. 2 tf quadra atıp kazandırdım maçı elemanlar 3 honor attı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    10 yıl önce açıldı
    Draven için ticket
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codix

quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

1-2 maçtan banlanmazsin ayrica chat kullanımına dikkat et feedleyip chate birşey yazmazsan yada olumlu konuşursan ban yemezsin bu taktiği söylediğim için umarım pişman olmam

Hocam küfür de çok var ama sövdüğüm adamlar maçı taşıyınca honor atıyor geçen maç tüm takıma ana avrat sövdüm. 2 tf quadra atıp kazandırdım maçı elemanlar 3 honor attı

Bunu iyi bir şeymiş gibi anlatmak da garip olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxnary -- 6 Mart 2018; 14:11:7 >

• chate birşey yazma denendi çalışıyo

• O yğzden oyun başı All Mute atıyorum. Baktım oyun 10-15 gibi ortalama seviyede açıyorum muteleri koordineli şekilde oynuyoruz. Yoksa çok tilt oluyorum. Örneğin çoğunlukla yasuo illoi match up ını kaybeden biriyim 1-2 kere ölünce hemen klasik yasuyo edilen laflar ediliyor ve tilt oluyorum. Mute taktiği yaptığımdan beri. Earlyde ölsem bile farmdan hertürlü öne geçiyorum ve 150-20 dakika sonra zaten başta verdiğim 1-2 killin önemi kalmıyor. Ama işte birşey ayzılınca ben deliriyorum .

Önceleri cok yazardım. Artık uraşmıyorum bile. Kötü söz edersede "xd" yazıp geçiyorum yazdıkça dahada kötü oluyorum çünkü hepten boka sarıyo.

• O zaman ban yiyeceksin kaçınılmaz son üzgünüm demek isterdim ama değilim

• Bazen feedleyenleri anlıyorum ama kill çaldılar farm çaldılar diye feedlemek ne yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banlanır mısın bilmiyorum ama devamlı yaparsan sağlam kulak çınlaması yaşarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yesil Ok

Bazen feedleyenleri anlıyorum ama kill çaldılar farm çaldılar diye feedlemek ne yahu

Hocam adamlar duo girmiş biri mid biri jung. Botu zaten eziyoruz bu adamlar gelip farmımı ve kilimi alıyor bilerek. Salabileceği halde alıyor. Küfür ediyor. Ağla vs diyor. Ben de 3-4 kere ölüp haritada dolaştım.

• Sonrada buraya onlar öğğ kaka ben iyiyim demek için mi yazdın. Ne farkın var onlardan bilkentin asi çocuğu musun sen

• Buradan bamlandı...

• Derken

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Gece gece kahkaha attım Neye niyet neye kısmet adam karambol anında buradan banlandı.

• Bu oyunda ban yemek lig yukselmekten daha zor.

• O hesapta direk olarak +30 lv full hero oluyordu zaten güzel beyin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.