Şimdi Ara

Bilekler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 aydır spora gidiyorum güzel gelişme kaydettim ama kol bileklerim çok ince (saat taktığımız yer).Resmen 11-12 yaşındaki çocuk bileği kadar abartmıyorum.Salondaki abilere soruyorum daha yeni başladın sabret diyorlar.İlerde kalınlaşır mı acaba çünkü saat,bileklik vs takamıyorum çok ince bileklerim kötü durucak diye korkuyorum.

• Bileklerin hiç bir şekilde kalınlaşmaz, incelmez. Genetiktir.

Ama ilerleyen zamanlarda ince olduğu için dua edeceksin çünkü biseps ve triseps ince bileklerde muazzam güzel duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde öyle.yapacak birşey yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karlo kullanıcısına yanıt
    Bilek icin antreman seklide var yapsin bakalim nasil kalinlasip damarli bilek olcak her yer gelisir 2 yer haric anladim sen

• Bilekler kemik yapısı ve kalınlığı ile ilgili, doğrudan kas ile kalınlaşmıyor fakat ön kol(biceps değil) çalışmak yardımcı oluyor. Ön kol egzersizlerinden ekleyebilirsiniz. Birde hormonal denge düzelince spor yapan kişinin kemik yapısıda az bir miktar gelişiyor.
  • 4 ay önce açılmış konu gelişim gösterdi mi merak ettim,benimde bileklerim ince ama çok fazla takıntı yapmadım bugüne kadar bilek genetik işi %100.Arkadaşım var 1.70 boyunda vücut geliştirme yapmıyor benimkinin 2 katı bilekleri var neredeyse soruyorum nasıl yaptın olum sen bu bilekleri böyle diye küçükken köyde odun kırardım hep belki ordan olmuştur diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

4 ay önce açılmış konu gelişim gösterdi mi merak ettim,benimde bileklerim ince ama çok fazla takıntı yapmadım bugüne kadar bilek genetik işi %100.Arkadaşım var 1.70 boyunda vücut geliştirme yapmıyor benimkinin 2 katı bilekleri var neredeyse soruyorum nasıl yaptın olum sen bu bilekleri böyle diye küçükken köyde odun kırardım hep belki ordan olmuştur diyor.

Sporu bıraktım 5 ay gittim toplam bileklerde gözle görülür gelişme olmadı. Bir kaç ay sonra yeniden yazılmayı düşünüyorum bu sefer bırakmam herhalde umarım bilekler gelişir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım çok mu ince
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilek kalınlaşmaz üzgünüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.