Şimdi Ara

Bildiğiniz Yararlı programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler ne demek istediğimi anlatayım mesela geçen bir arkadaş paylaşmış bir link uydudan tüm uçakların nerde oldunu felan görüyorsun canlı olarak uçağın küçük sembolünü tıkladığında uçakla bilgi veriyor kule konuşmalarını dinleyebiliyorsun bildiğiniz böyle garip şeyler varsa paylaşın herkez görsün

• stumbleupon dan bulursun değişik şeyler kendi tarzına göre bir de şuraya bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_66063825/f_//tm.htm#66063825
  • İsslivestream vardı bi ara çalısıyor mu hala bilmiyorum uzaydaki bi uydudan canlı yayındı astronotlar falan iyi oluyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

stumbleupon dan bulursun değişik şeyler kendi tarzına göre bir de şuraya bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_66063825/f_//tm.htm#66063825

kardeşim sağolasın valla konunun amacıda buydu zaten
  • Çok alakalı değil ve pek program sayılmaz ama iptv var, yabancı kanalları izleyebiliyorsunuz. Arada maç falan olunca bağlanıyorum. Kanallar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 26 Kasım 2013; 21:17:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taxi-Driver

Çok alakalı değil ve pek program sayılmaz ama iptv var, yabancı kanalları izleyebiliyorsunuz. Arada maç falan olunca bağlanıyorum. Kanallar da var.

nasıl kullanıyorsunuz hocam iptv'yi?
  • Quentın Tarantino kullanıcısına yanıt
    Hocam bazı forumlarda kanal linkleri var, onları vlc player'a ekleyip çalıştırınca kanalları izleyebiliyorum.Tabii maç linklerini bulmak zor bulunsa bile genelde ağır olur, fenerbahçe maçını azerbaycan kanalından izlemiştim, cek cumhuriyeti kanalları da var ayrıca Biraz araştırırsanız bulursunuz baya...

edit : şu maç linklerini falan satanlar da var ayrıca... bence yararlı bir şey, duyduğuma göre tv'ye de bağlanıp izlenebiliyor. ben natgeo hd'yi izlemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 26 Kasım 2013; 21:30:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çok alakalı değil ve pek program sayılmaz ama iptv var, yabancı kanalları izleyebiliyorsunuz. Arada maç falan olunca bağlanıyorum. Kanallar da var.

mı dedin
    />

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Aslında belgesel ararken denk gelmiştim, çek kanalları,rus kanalları falan bu arada gif sakat, kaldır bence.
  • Sırtını kaşıyor bakış açına bağlı

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    naughty.gif ile aynı mesajda olunca normal.
  • Stellarium Gökyüzü meraklıları için çok iyi bir program.Güncel olarak gök cisimlerinin konumlarını gösteriyor.Gezegenlere ve yıldızlara zumlayıp yakından görebiliyorsunuz.Ayrıca takım yıldızları ve burç kuşaklarını gösteren çizgiler var.Mobilden kullanmak isteyenler play marketten indirebilir pc den ise google da aratın çıkar.
  • quote:

Hocam bazı forumlarda kanal linkleri var, onları vlc player'a ekleyip çalıştırınca kanalları izleyebiliyorum.Tabii maç linklerini bulmak zor bulunsa bile genelde ağır olur, fenerbahçe maçını azerbaycan kanalından izlemiştim, cek cumhuriyeti kanalları da var ayrıca Biraz araştırırsanız bulursunuz baya...

edit : şu maç linklerini falan satanlar da var ayrıca... bence yararlı bir şey, duyduğuma göre tv'ye de bağlanıp izlenebiliyor. ben natgeo hd'yi izlemiştim.

hocam bana bu linkleri veren forumları pmden atar mısın rica etsem?
    Bizim televizyonda nstreammod var bi siteden indirdik babamla. babam bu işlerle uğraşıyorda maç linkleri arıyor kaç zamandır yardımcı olursan çok iyi olur.

• Quentın Tarantino kullanıcısına yanıt
    hocam en son 1 ay önce kullanmıştım,linkler şuan elimde yok ama google'da iptv linkleri diye aratın çıkan 4.sonuca girin turkey***** yazan.Ayrıca facebook,twitter gibi sitelerdeki lig tv linklerini takip etmenizi öneririm arada düzgün link paylaşıyorlar.
  • quote:

hocam en son 1 ay önce kullanmıştım,linkler şuan elimde yok ama google'da iptv linkleri diye aratın çıkan 4.sonuca girin turkey***** yazan.Ayrıca facebook,twitter gibi sitelerdeki lig tv linklerini takip etmenizi öneririm arada düzgün link paylaşıyorlar.

Eyvallah hocam saol.
  • http://www.iststatus.com/ 'u diyorsun heralde.
  • quote:

Program link pls ve.kanallara nasıl giriyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.