ben imamhatip okudum 31 yaşındayım oyuncak gemim bile olmadı bu zamana kadar :) |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Biri de çıkıp demiyor ki o bizi kıskanan ülkeler de herkes kolayca alıyor ama !! Buna sebep olan sizsiniz aldığınız akıl almaz vergiler ve eknominin geldiği durum yüzünden.. |
|
Yok öyle birşey söylemedi. Diyanet tarafından yalanlandı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Padişahın oğlu, şehzade kendisi . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Aynı durum, ömrüm tüketilmiş gibi hissediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aksel123 -- 23 Ekim 2020; 18:56:15 > |
|
|
Şehzade Bilal aslında çok güzel bir tespit yapmış. Videoda herkesin de alabileceği şeyler değil elbette "Türkiye şartlarında" diyor. Yani diyor ki; Avrupa'da 500 br paraya, maaşının 3'de 4'de biri ile alınan ürünler ülkemizde lüks diyor, ona bile insanlar erişemiyor diyor. Fakir bir ülkeyiz diyor. Müthiş bir durum tespiti. Konuşmada tek sıkıntı ise ülkeyi bu hale getiren kişinin babası olması. |
merak etmeyin 3-5 sene sonra padişah ve şehzadesinin "ekmek, süt, peynir, zeytin, yumurta herkesin alabileceği şeyler değil" diyeceği günler de gelecek. |
Seçmene "şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar" dediler yine kazandılar. Yani seçmene ÖKÜZ dediler ve yine kazandılar. Herşey müstahak! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ötenazi gelsin artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mesela taş devrinde elektirik yoktu elektiriğin hası bile AKP döneminde olmuştur bunu göremeyen varmı elektirik su varmı askıda ekmek varmı siz daha ne istiyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |