Şimdi Ara

Bilal Erdoğan'a: 57 İslam ülkesi dururken vatikan'ı mı buldun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zamanında osmanlı kapılarına dayanmıştı herhalde bir osmanlı torunu olarak yarım kalan işi tamamlıycak hemen ifitira
  • Butun goya dindar ve muhafazakar kisiler çocuklarini gavur diyarlarina yolluyorlar ama bizim çocuklarimizin imamhatipe gitmesini istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

Butun goya dindar ve muhafazakar kisiler çocuklarini gavur diyarlarina yolluyorlar ama bizim çocuklarimizin imamhatipe gitmesini istiyorlar.

Geçen gün Akpli Sabah yazarı Finlandiya'yı kötülüyordu.adam Finlandiyaya yerleşse bir daha asla Türkiye'ye dönmez,ama Finlandiyayı kötülüyor

bunlar garipler.Batıyı kafir ahlaksız diye kötüler ama buldukları ilk fırsatta da oralara yerleşirler...
  • Din iman yokki bunlarda sadece oscarlik performans var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bahçelide bir garip zaten hertürlü yapı yapıştırır ama akp nin başı nezaman sıkışsa yanındadır...artık tayyeap in nasıl bir kozu varsa bu adama karşı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütün bakanların , vekillerin çocukları okuyoruz ayağına Amerika veya Avrupa dalar. Bizim gibi garibanlar da vatani görev diyerek gidecek .

Şehit olana veya şehitlik mertebesine asla Lafım yok ! Ama bu halk neden bunu görmüyor ? Madem şehitlik hakkında böyle güzel sözler söylüyorlar neden kendi çocukları askerlik yapmıyor ? İşte halk bunu görse zaten ülkemizde umut görülecek ama yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Ekim 2015; 22:22:03 >
  • Ekonomik çalışmalar yapıyordur

• Bizi geçin kendi çocuklarımızın geleceği adına birlik olmak şart.

Biri imam hatibi delicesine savunur ama kendi çocuklarına gelince lisans, yüksek lisans, master. doktora diye elin en prestijli okullarına gönderir.

Biri sözde kürtleri savunuyoruz ayağına gencecik çocukları kandırıp dağa kaçırılmasını sağlar veya göz yumar kendi çocuklarına gelince ülkenin en prestijli kolejlerinde okutur.

Halkın çocuklarına baktığımızda tek göz sınıfta 2 3 4. sınıflar aynı anda öğrenim görür, okulda ısınmak için odunu evinden götürür, okula gitmek adına ayağında ayakkabı sağlam olmadan 6 7 km yürür, sınıfların pencereleri yoktur ve yoksulluğu iliklerine kadar hisseder.

Artık uyanın biz varsak devlet var. Biz eğer tepkimizi yeterli ölçüde verebilirsek bunlar çocuklarımızın geleceği adına sağlam adımlar atmak zorundalar. Yoksa bir hiçler.

Ben kendimi geçtim yeni nesil ve kendi çocuğum adına her zaman tepki gösterip, haksızlığa karşı duracağım. Çünkü eğitim seviyesi arttıkça bizim oylarımız düşüyor diyen kişiler ceplerini doldurdukça halkın cebi ve beyni zayıflıyor. Bunu gelecek neslin çekmesine gerek yok. Biz yaşantımızın 13 14 yılını çektik durum ortada.

• Siyasi görüşümü ve iktidar partisinden gram haz etmediğimi herkes bilir, bilmeyen yorumlara bakarak anlayabilir. Ancak size ne kardeşim? İsteyen istediği gibi gezer yok orayı gezmeyecekmiş de orayı gezecekmiş. Bak hele zihniyete. İnsanların birbirine karışma, birbirini çekiştirme huyları yüzünden bu ülke bu halde. Yok o Müslümanmış, öbürü ateistmiş, o solcuymuş, o sağcıymış SİZE NE?

• quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

Siyasi görüşümü ve iktidar partisinden gram haz etmediğimi herkes bilir, bilmeyen yorumlara bakarak anlayabilir. Ancak size ne kardeşim? İsteyen istediği gibi gezer yok orayı gezmeyecekmiş de orayı gezecekmiş. Bak hele zihniyete. İnsanların birbirine karışma, birbirini çekiştirme huyları yüzünden bu ülke bu halde. Yok o Müslümanmış, öbürü ateistmiş, o solcuymuş, o sağcıymış SİZE NE?

Buradaki nokta su bence

Bizim ulkemizi devamli daha da musluman ulkelerine benzetmeye calisiyorlar ancak hepsinin gittigi yer benzemeye calistigimiz ulkeden ziyade o asagiladiklari dis mihraklar dedikleri Avrupa ve amerika

Bilal egitim acisindan orayi tercih etmis olabilir kimse karisamaz ama madem avrupa egitimde iyi neden onlara ozenmiyoruz ? Medeniyet seviyesi olarak hep geriliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Siyasi görüşümü ve iktidar partisinden gram haz etmediğimi herkes bilir, bilmeyen yorumlara bakarak anlayabilir. Ancak size ne kardeşim? İsteyen istediği gibi gezer yok orayı gezmeyecekmiş de orayı gezecekmiş. Bak hele zihniyete. İnsanların birbirine karışma, birbirini çekiştirme huyları yüzünden bu ülke bu halde. Yok o Müslümanmış, öbürü ateistmiş, o solcuymuş, o sağcıymış SİZE NE?

Buradaki nokta su bence

Bizim ulkemizi devamli daha da musluman ulkelerine benzetmeye calisiyorlar ancak hepsinin gittigi yer benzemeye calistigimiz ulkeden ziyade o asagiladiklari dis mihraklar dedikleri Avrupa ve amerika

Bilal egitim acisindan orayi tercih etmis olabilir kimse karisamaz ama madem avrupa egitimde iyi neden onlara ozenmiyoruz ? Medeniyet seviyesi olarak hep geriliyoruz

Cevabı basit, devamlılıklarını sağlamaya çalışıyorlar bu AKP olmaz da başka bir muhafakar, sağcı parti olur. Sonraki neslin beynini imam hatip gibi saçma sapan eğitim veren yerlerde yıkıyorlar; kendilerini de onları yönetecek insanlar olarak gördükleri için bu şekilde üst düzey eğitim alıyorlar. Şahsi fikrim imam hatiplerin tamamen kaldırılması. Bu alanda çalışmak isteyen arkadaşlar üniversitelerde "bilgi sahibi" hocalar ile ilahiyat okusunlar. İmam hatipe girip daha ilk dersten şunlar şunlar günah, şunu yaparsanız cehenneme gidesiniz tarzı korku üzerinden din eğitimini doğru bulmuyorum. Ha bu arada eğitim sistemimizin her ne kadar içine edilmiş olsa da pozitif bilimler üzerinden eğitim veren kurumlar Avrupa'yı, Amerika'yı takip ediyorlar. Ancak pozitif bilimler üzerinden eğitim veren kurumlar bile din dersi ile ingilizce dersi sayısını aynı tutmak gibi veya din kültürü ve ahlak bilgisi kitabına 8-9 yaşında başı kapalı bir kızın resmini basmak gibi saçma sapan işler yapabiliyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Buradaki nokta su bence

Cevabı basit, devamlılıklarını sağlamaya çalışıyorlar bu AKP olmaz da başka bir muhafakar, sağcı parti olur. Sonraki neslin beynini imam hatip gibi saçma sapan eğitim veren yerlerde yıkıyorlar; kendilerini de onları yönetecek insanlar olarak gördükleri için bu şekilde üst düzey eğitim alıyorlar. Şahsi fikrim imam hatiplerin tamamen kaldırılması. Bu alanda çalışmak isteyen arkadaşlar üniversitelerde "bilgi sahibi" hocalar ile ilahiyat okusunlar. İmam hatipe girip daha ilk dersten şunlar şunlar günah, şunu yaparsanız cehenneme gidesiniz tarzı korku üzerinden din eğitimini doğru bulmuyorum. Ha bu arada eğitim sistemimizin her ne kadar içine edilmiş olsa da pozitif bilimler üzerinden eğitim veren kurumlar Avrupa'yı, Amerika'yı takip ediyorlar. Ancak pozitif bilimler üzerinden eğitim veren kurumlar bile din dersi ile ingilizce dersi sayısını aynı tutmak gibi veya din kültürü ve ahlak bilgisi kitabına 8-9 yaşında başı kapalı bir kızın resmini basmak gibi saçma sapan işler yapabiliyorlar.

Tamamen katiliyorum zaten bizi en cok asagi ceken sey de ilim ve bilimin kalmamasi ulkede .

Bize acil ronesans ve reform sart hatta tum islam alemine sart o 10. Yuzyildaki şatafatli doneme donmemiz icin . Yoksa somuren cok olur daha

Kardesim lisede mesela secmeli dersleri var ama tesadufe bak cogu dersi secemiyorsun hocasi yok hocasi olanlar da din derslerini kapsiyor .

din dersi kötu bir sey degil ama zorunlu olmamali

• islam tamamen kalksa akıcaz aslında ne avrupalılar müslümanız diye bizle uğraşır ne de biz kendimizle o alevi bu sunni diye kapışırız nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

bu bahçelide bir garip zaten hertürlü yapı yapıştırır ama akp nin başı nezaman sıkışsa yanındadır...artık tayyeap in nasıl bir kozu varsa bu adama karşı...

Tayyipin arkasında İsrail,amerika,İngiltere var.

Boru değil BOP valisi
     Bilal Erdoğan'a: 57 İslam ülkesi dururken vatikan'ı mı buldun? Bilal Erdoğan'a: 57 İslam ülkesi dururken vatikan'ı mı buldun? Bilal Erdoğan'a: 57 İslam ülkesi dururken vatikan'ı mı buldun? Bilal Erdoğan'a: 57 İslam ülkesi dururken vatikan'ı mı buldun? Bilal Erdoğan'a: 57 İslam ülkesi dururken vatikan'ı mı buldun?

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

quote:

Orijinalden alıntı: magicool

bu bahçelide bir garip zaten hertürlü yapı yapıştırır ama akp nin başı nezaman sıkışsa yanındadır...artık tayyeap in nasıl bir kozu varsa bu adama karşı...

Tayyipin arkasında İsrail,amerika,İngiltere var.

Boru değil BOP valisi
     Bilal Erdoğan'a: 57 İslam ülkesi dururken vatikan'ı mı buldun? Bilal Erdoğan'a: 57 İslam ülkesi dururken vatikan'ı mı buldun? Bilal Erdoğan'a: 57 İslam ülkesi dururken vatikan'ı mı buldun? Bilal Erdoğan'a: 57 İslam ülkesi dururken vatikan'ı mı buldun? Bilal Erdoğan'a: 57 İslam ülkesi dururken vatikan'ı mı buldun?

orasını bilmem ama bahçelinin akp hakkında soyledikleri bana hep samimiyetsiz geliyor...kısaca akp lilerinde dediği gibi "ben lafa değil icraata bakarım"

• quote:

Butun goya dindar ve muhafazakar kisiler çocuklarini gavur diyarlarina yolluyorlar ama bizim çocuklarimizin imamhatipe gitmesini istiyorlar.

Seni imam hatip e git diye zorlayan mi var ? Git sen de vatikan da okul oku bu konuda kimseye zorlama veya yasak yok.

Bunu bilal i savundugum icin soylemiyorum sanki ortada bi yasak engelleme varmis gibi konusmaniz sinir bozucu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi çocukları , torunları yurtdışında okuyacaklar burdakiler imam hatibe gidecek pekii neden !!!

çünkü biatçı sorgulamayan askeri ücrete şükür edecek nesil lazım.

yurtdışında ve özelde okuyanlarda onları yönetecekler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

quote:

Seni imam hatip e git diye zorlayan mi var ? Git sen de vatikan da okul oku bu konuda kimseye zorlama veya yasak yok.

Bunu bilal i savundugum icin soylemiyorum sanki ortada bi yasak engelleme varmis gibi konusmaniz sinir bozucu.

kimse boyle bir yasaktan bahsetmedi(fiili olmasada ekonomik olarak zaten prangalıyorlar o ayrı mesele )buradaki eleştiri savundukları şeyleri kendilerinin yapmamasından ileri geliyor adamlara soprsan imamhatip tek dusgun okul ve kapatılmamalı ama iş kendi çocuklarına gelince o super luks içinde yaptıkları anadolu imamhatiplerinde hiçbir akp li burokratın çocugu okumuyor?bunda bir gariplik gormiyene artık nedenir bilemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.