Şimdi Ara

Bıktımlan Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu dışında:liseye geçtim kız durumu nasıl?Lise 1'e başladım önerileriniz nedir?16 yaşındayım boyum 1.80 daha uzar mıyım? Bu tarz konuları görmekten gerçekten sıkıldım ya bu nedir burası bildiğiniz Güzin ablayla sohbete dönmüş bi makara muhabbet konusu faydalı bişeyler arıyorum ama burası Ergenlik Kurtarma Hattına dönmüş ha bide trolleri hiç eksik değil her konuya her şeye fake üyeliklerden milleti kızdırmak ortalığı karıştırmak için açılan üyelikler atılan mesajlar.Forumda en çok yaptığım üye bloklamak bıktım artık.

• O konulardan da bıktım senin gibi makaracılardan da
  • ne yapalım
  • + olarak kız konuları kadar hiç bir şeyden nefret etmiyorum.. Admin olsam sürekli kız konusu açanları sınırsız çizerdim.
  • tam onu dusunuyodum simdi bide kendi neslini surekli ovup ondan sonra gelen nesilleri her konuda ezenler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zurnam uzar mı abi? 14 yaşındayım 7 cm biraz küçük sanki

• Katılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk25

kesinlikle katılıyorum

gece yaptığınız trollukler ne olacak sayın üye
  • Facebookta ilk gordugumuz kiza seni seviyorum yaziyoruz konusu vardi pcden biri hortlatsında gulelim biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav ne güzel konular altlara gidiyor unutuluyor adamlar Fransa'ya İspanya'ya gitmiş SS'lerle anlatıyor şu kadar tuttu filan diye yardımcı oluyor başkalarına biz burada zurna konusunu okuyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.