Şimdi Ara

Bıktım PC'den !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten bıktım ya şu 3 ay bomboş geçti. Evden neredeyse hiç bir yere çıkmadım. Bilgisayarda da bir şey yok zaten. Oyun oynamıyorum, Facebook'ta da bir şey yok. Arkadaşım da yok 1 tane var onla aynı durumdayız her şeyimiz aynı çok sıkılıyoruz. Utangaçlıkta var normal kız arkadaşımız bile yok yani okul zamanı bile olmuyor(teknik liselerdeyiz) Bize yardım eder misiniz? Nelerle uğraşabiliriz? Kitap aldım günde 1-2 saat okuyorum onun harici yapacak hiçbir şey yok deliriyorum gerçekten. :)

Hobi vs. açılacağımız bir şey önerebilir misiniz?

• Sen asosyal,çekingensen bilgisayarın ne suçu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok kitap oku knk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebitozu0

Sen asosyal,çekingensen bilgisayarın ne suçu var

Bilgisayar da bana tat vermiyor artık. Grafik, render vs. işlerle uğraşıyorum da sarmıyo artık sıkıldım. Asosyallikten çıkmak istiyorum. Hadi oyun oynayım diyorum doğru dürüst oyun yok. Doğru dürüst oyun varsa da bilgisayarım yeterli değil.
  • Mac os u kullan bende bıkmıştım pc den

• Bende oyleyim evde tek kala kala gorduklerimin hayal falan olduğunu düşünmeye başladım

• iphone al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc im pubg den kaç fps alır
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Git cafeye kari kizlarla kesiş bakiyorlarsa yanina git konus acilirsin bu sunun gibi bisi:

havuz soguk birden atlarsan bisi olmaz direk alisirsin
    ama yavas yavas girersen giremezsin zor

• Ayni durumdayim hocam . Benim arayip soranip bile yok pek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4'de biraz gerçek oyun oyna.Senin gibilere bu The Last Of Us Remastered oynatmak lazım.

Not:Lütfen Dediklerimi ciddiye al.

• Kör Saatçi'yi okuyorum da ben bilgisayara deli gibi bağlıyım bir saat duramam bilgisayarsız. Bakalım artık okumaya çalışacağım.

PS4 parası nerede ki oynayabileyim? :)

Mac OS? Hmm espri yaptın da komik değil kişisel bilgisayar kullanmaktan bıktım.
  • En azından PC'de kendini geliştirecek şeylerle uğraş hayat boş geçmez.
  • Hey gidi hey bundan 5-6 sene önce sabah 8'de kalkar,gece 2'ye kadar laptop da takılırdım vede bana acayip zevk verirdi.Hele lisede haftaiçi yasaklamaları yok mu tam komedi idi.Şu son 2 senedir o tadı alamıyorum artık hoş artık günün 18 saatini bilgisayarda da geçirmiyoruz ayrı bir olay...
    Neyse diyeceğim ileride bu günleride arayacaksın merak etme...
  • bf4 mukemmel

• quote:

Orijinalden alıntı: Publica

Kör Saatçi'yi okuyorum da ben bilgisayara deli gibi bağlıyım bir saat duramam bilgisayarsız. Bakalım artık okumaya çalışacağım.

1100 TL oldu alet.Taksitle al.Oyunlar takas , kardeşlik , ikinci el vb. İle hallet. PS oyunu adlı siteye bi göz at. Hatta bende PS4 alacağım yakında.Sana PSN kardeşi olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: WINXPERROR

quote:

Kör Saatçi'yi okuyorum da ben bilgisayara deli gibi bağlıyım bir saat duramam bilgisayarsız. Bakalım artık okumaya çalışacağım.

1100 TL oldu alet.Taksitle al.Oyunlar takas , kardeşlik , ikinci el vb. İle hallet. PS oyunu adlı siteye bi göz at. Hatta bende PS4 alacağım yakında.Sana PSN kardeşi olurum.

Hiç param yok PlayStation'a da girmek hiç istemiyorum :) Öyle oyun manyağı değilim şuan iyi kötü Arma III oynuyorum da bir yerden sonra sıkıyor. Param olsa zaten bir M8 alacağım.

• quote:

Ben lisedeyken dakka başı sıkıldıkca osbir çekerdm sende yap :D %100 işe yarıyor

• gencgsli_81 kullanıcısına yanıt
    Sarmıyor
  • dostum bende bikmis durumdayim.
    sadece zaman kaybi durumunda biraz disari cik kankalarla olsa bile o da yeter.
    bilgisayar biyere kadar gidiyo dostum, benim ciddi bi bagimliligim vardi herkesden laf yiye yiye, insanlardan uzaklasa uzaklasa azalttim. hani birakabilecegim birsey oldugunu zannetmiyorum 2009dan beri ugrasip ciddi para/zaman/emek doktugum bir sey tek seferde hepsini satip cikamam (gerek yok zaten) fakat azalttiktan beri kendimi genel olarak daha iyi hissediyorum aklinda bulunsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WINXPERROR

quote:

Hiç param yok PlayStation'a da girmek hiç istemiyorum :) Öyle oyun manyağı değilim şuan iyi kötü Arma III oynuyorum da bir yerden sonra sıkıyor. Param olsa zaten bir M8 alacağım.

Arma3 falan sıkar zamanla.3$'den steam'den portal 1 ve 2 al.Hikaye anlatımı vb. Oyun süper sarıyor hatta GTAV'den iyi diyebilirim.M8 falan geç oğlum.PS4 seni 10 sene fıstık gibi idare eder.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.