Şimdi Ara

BIKTIM ARTIK KADIN PROGRAMLARINDAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanki Memlekette Sadece Kadınlar Var Allah Allah Ya Deli Ediyor Beni Bu Programlar. Akşamları Kadın Dizileri Yok Yaprak Dökümü Yok Asi Yok Dudaktan Kalbe Yok Doktorlar Yok Bimbir Gece Şuraya Bak Yaa Şu Memlekette Erkekseniz Canımız Sıkıldı Tv İzleyelim Diyemiyorsunuz Açtığınız Kanalda Ya Dizi Yada Kadın Programı Var Haa Nadir Yakalarsan Birkaç İzlencek Birşey Bulabiliyorsunuz Oda Şansınıza Kalmış!!!!

Kadın programlarının alışıldık vazgeçilmez cümleleri[8D
    Playstation 4 - 500GB (psn: SezerSelcuk90)
    iPhone X - 64GB Space Grey

• Dün akşam ilk defa show tv dee yabancı film vardı oda 10 da gladyatör başkamış ondan sonrada çatlak yönetmen diye bir film vardı şaşırdım ilk defa

Kadın programlarının kesilmeside ekonomik krizden yada programcının kaprislerinde diyelim ondan dolayı yayınlanmıyor arada yoksa kaldırılacağı yok

Bu kanalları öneririm cok güzel vakit gecirebilirsin..

Bildiğin sinema gibi.. reklam yerine filmlerin fragmanlarını gösteriyor sonra Sinemadaki gbi FİLM BAŞLIYOR diyo 60-65 dk gösteriyo Film arası diyor o ara yine reklam yok yeni filmlerin fragmanları daha sonra FİLMİN DEVAMI diyo film devam ediyor..

Bu 3 kanalı sevmeye basladım bu aralar Ayrıca 24 saat vizyondaki filmler hep +18 Dısında her türlü film var..Gece Korku filmleri cok güzel oluyo
    Aranızdan yarınızı, arzuladığımın yarısı kadar anıyorum.Diğer yarınızı da hakeiğinin yarısı kadar seviyorum!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanal D nin programı: saat 10 da seda sayan 12 de gün arası haberleri 12 30 da her eve lazım sonra esra ceyhan 17 de arka sokaklar tekrarı haberler 2 tane dizi gece yarısı da 3-5 yıllık diziler.

evdekiler sağolsun,

bir star bir fox bir flash arasında dolaşıp duruyoruz.

evlenme programlarını izliyoruz

artık bende yorum yapabilir duruma geldim

azcık ayağı kalktımda pc ye geldim oh rahatladım biraz
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • dizi izleyeceksen cnbc takıl. bizimkilerin dizi diye yaptıkları 2 saatlik işkence
  • Genelde tv'yi ya kadınlar izliyor yada asosyal bu konuyu açan tum gun pc ve tv başında oturan gençler.Normal erkekler işte,okulda,kahvede,cafede, yani dışarıda genelde evde tv başında kadınlar oturuyor.Bu yüzden sizin azınlık için özel program yapamazlar gündüz vakti.Çizgi film oluyor ama sabahları biraz erken kalkarsan izleyebilirsin.

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • kadın programları, yerli diziler falan ucuz. Bence bi sebebi de bu.
  • D-Smart Digiturk falan almadan rahat edemezsin ne yazık ki. Şuanki uyduda afedersin ama bir b.k yok. Bir tek Gs Tv Wipeout ve Arka Sokakları izleyebiliyorum doğru düzgün. En azından Discovery Channel olsa belgeseller falan çok hoş. Bi adamı bırakıyolar bir yere ordan çıkmaya çalışıyor. O programla beraber Mythbusters falan zaten yeter bana.

Sonunda kıydıracaklar paraya alıdırcam babama bi D-Smart
  • bizim ülkemizde kadınlara salak yapılıyor siz salaksınız buyrun bunları izleyin oh ne güzel sex objesi lay lay lom ne kadar eğlendik kadınların kendilerinin ne kadar değerli varlıklar olduklarından haberleri bile yok bizim ülkemizde, hepsinin beynine morfin enjekte edilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 26 Mart 2009; 19:14:16 >

millet neleri talep eder olmuş kadın prog.. baktım geçen gün rezillik diz boyu anasını satim
  • Bu Programlar Hakkında Herkez Şikayetci Okan Bayülgen Bile Disko Kralında Bu Kadın Programlarını Afedersiniz Boka Sokup Çıkarıyor Halen Devam Ediyorlar. Reytingleride Düşük Hee Öyle Fazlada İzlenmiyor Ama Halen Yayındalar O Kadar Sıkıcı Ve Bayıcıki 3 5 Dakika İzlemeye Tahammül Edemiyorum..
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.