Ya şöyle bir takılalım diye foruma giriyorum bu nedir arkadaş ya ? Zaten belli kişiler var düzenli olarak her gün tipim kötü diye konu açıyor. Bir gün diyor ki, yolda yürüyodum beni gören kafasını çevirdi, diğer gün diyor ki o kadar tipsizim ki takip isteğimi bile kabul etmiyolar. Daha bir çok farklı şekilde ağlıyorlar. Ya banane arkadaş senin tipinden her gün aynı konuyu açıyorsun. 1 kere aç anlarım, 2 kere aç anlarım da neden her gün tipim kötü diye konu açıyorsun ya neden ? Vallahi bıktım ya. |
Bıktım artık forumdaki tipim kötü diye isyan edenlerden !

-
-
Ya hocam onların derdi hatun tavlayamadım derdi.
Ya sanki tavlasalar mutlu olacaklar keşke başlamasaydım diye yine ağlayacaklar.
-
Hocam anlarım herkes birşeyleri dert ediyor ama, 1 kere konu açarsın 2 kere açarsın dimi ?
Adamlar her gün düzenli olarak tipim kötü, sevgilim yok diye konu açıyorlar aşırı baydı artık ya.
-
Olsa sanki mutlu olacaklar
Bak ben sana şunu diyeyim bu nesil yani benim nesil selena, bez bebek, sihirli annem, yaprak dökümü, 1001 gece gibi boş dizilerle büyüdü.
İnsanlar karşı cinsten birisini elde edince sanki çok büyük bir şey başarmış gibi hissediyor ulan alt tarafı ilkel iç güdülerini, arzularını gidermeye uğraşıyorsun ne yani.
İnsan doğumdan ölüme kadar üreme iç güdüsünü içinde barındıran bir canlıdır ama ben buna karşıyım saçma sapan bu iç güdüler insanlığın en büyük problemi.
Bu sebepten ötürü Çin, Hindistan, Arap ülkeleri ve diğer çoğu az gelişmiş ülkede 4-5 tane çocuk yapılıyor en az sonuç kaynaklar verimsiz kullanılıyor dağıtılıyor.
Transhumanizm bu sorunu ileride büyük ölçüde çözecektir. İnsanların üreme iç güdüsü ortam olumsuz şartlarla karşı karşıya olduğundan meydana gelir ki neslim tükenmesin derdi budur bilincin.
Peki bu burada neden tepiyor? Sebebi basit.
Bizim ülkede çoğu insan aşağılık kompleksine sahip bazılarıda kendini aşırı beğenmiş oluyor yani ortası yok bu işin.
Herkes birbirinin işine çomak sokup kuyusunu kazma derdinde ülkenin genelinde sosyal anlamda sıkıntı var yani sadece olay kız mevzusu değil. Dünyada en sinirli ülkeler sırasında ilk 5 içindeyiz siz düşünün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X