Şimdi Ara

Bıktım artık devamlı kayboluyorum. Boşa ev yapıyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zar zor tahtadan ev yapıyorum. gece olunca saklanıyorum vs.. neyse sonra mine girince canavarın teki arkamda patlıyor. respawn olunca da herşey yeniden başlıyor
    bıktım artık yeniden sıfırdan ev inşaa etmekten. eski yaptığım evleri de bulamıyorum
    lütfen yardım edin.

• Hocam ilk başlarda ''Barışçıl'' modda oynayabilirsiniz geceleri yaratık çıkmaz böylece kaçmanız gerekmez ya da evi yapmaya başlayın gece olunca bi' kulübe yapın(içine girebilceğiniz kadar olsa yeter) orada bekleyin sabah olunca çıkıp devam edin veya evin aydınlatmasını iyi yapın içeriye yaratıklar spawn olmaz
  • Zamanla oynayarak öğrenilen bir şey. İlk olarak yön duygusuna sahip olmalısınız. İyi koordinat okumalısınız. Ve tabi ki yaptığınız evden çok açılmayacaksınız.

Bir kanal açtık ve arkadaşla survival minecraft oynuyoruz :http://www.youtube.com/user/Free2WatchTR?feature=mhee

Burada koybolmuştuk ve sonradan birbirimizi bulup ev yaptık. İlk gün kaybolmamakla ilgili bir şeyler anlarsın belki.
  • hocam koordinatlarını yaz bir köşeye kaybolunca gidersin geri
  • rei's mini map
  • evi yaptığın yerdeyken f3 e bas soldaki x ve z değerini bi yere kaydet kaybolunca tekrar f3'e bas kaydettiğin x ve z değerlerine git bulursun evini
    birde modlar var evini kaydediyosun /home yazınca eve gidiyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 5 Şubat 2013; 21:20:31 >
  • f3 yok arkadaşlar xbox versiyonunu oynuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle ilk gece ev yapmayın.Kendinize bir mağara yapın.Kapı ve meşaleniz olsa yeter. Daha sonra ev yapmadan önce koyun bulun.3 tane koyundan yatak yapıp öyle ev yapın.Evde 1 gece yatıp daha sonra evden uzaklasın.Evde yattıktan sonra ölünce evde geri uyanacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16Kırmızı

f3 yok arkadaşlar xbox versiyonunu oynuyorum

Pusula yap doğacağın yeri gösterir. Senin anlayacağın yatağının yeri tabi yapıp yattıysan.
  • Abi spawn olduğun yere yaparsan daha mantıklı olur öldüğünde doğduğun yerde evin var bu arada geliştikçe etrafa küçük kulübeler yapabilirsin kaybolunca girmen için o da küçük bi tavsiye ama önce doğduğunda spawn noktasına yapmanı öneririm evini ve çok uzun bi kule yapsan güzel olur geniş de olsun ışıkları da olsun gece görünmesi için üstüne meşale koyarsın...Bi çok yolu var dostum dene bulursun kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: faati-puskevit

quote:

Pusula yap doğacağın yeri gösterir. Senin anlayacağın yatağının yeri tabi yapıp yattıysan.

Pusula sadece ilk spawn olduguz yeri gosterir. Yani yataginizi gostermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCrafter

quote:

quote:

Nope yanlış. Pusula spawnlanacağınız yeri gösterir. Çalışma prensibi budur.

Edit:

Vikide öyle yazıyor baktım fakat benim survivol serimde çalışıyordu. Muhtemelen update edip oyunu üst şeye geçirdiğimi içindir. Harita yapabilirsin o zaman. Torch kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati-puskevit -- 8 Şubat 2013; 8:05:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCrafter

quote:

quote:

Nope yanlış. Pusula spawnlanacağınız yeri gösterir. Çalışma prensibi budur.

Edit:

Vikide öyle yazıyor baktım fakat benim survivol serimde çalışıyordu. Muhtemelen update edip oyunu üst şeye geçirdiğimi içindir. Harita yapabilirsin o zaman. Torch kullan

Wiki ne derse odur

Kaç yıllık oyuncuyum açıkçası hiç denemedim. Hemen bi deniyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steve Jobs -- 8 Şubat 2013; 8:56:36 >

• quote:

Denememi yaptım. Wiki her zamanki gibi doğruyu söylüyor.

Eski dünyamın ilk yedeğiydi bu deneyeyim dedim. Yatağı koydum (yattım), pusulayı yaptım ama görüldüğü gibi pusula orayı göstermiyor.

Nereye gösteriyor diye düştüm yollara. Şu cobblestone dan yaptığım dikmeyi gösteriyor.

•  Bıktım artık devamlı kayboluyorum. Boşa ev yapıyorum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati-puskevit -- 8 Şubat 2013; 13:02:12 >
  • quote:

Rei's Minimap kullanıyorsunuz halihazırda. O varken başka hiç bir şeye gerek yok. Pusula spawn olunacak noktayı gösteriyor diye biliyorum ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: theFaLLeN
    Rei's Minimap kullanıyorsunuz halihazırda. O varken başka hiç bir şeye gerek yok. Pusula spawn olunacak noktayı gösteriyor diye biliyorum ben de.

Ben onu arkadaşa bende evimi gösteriyor diye çekip yükledim. Rei's minimap kullandığımı biliyorum ve bunun farkındayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.