Şimdi Ara

Bigmac menü 110 TL oldu! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
3
Favori
7.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mola yerinde, mc royal menü yese 139 TL

Bigmac menü 110 TL oldu!
    Bigmac menü 110 TL oldu!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AVM İskender var 89 TL bir buçuk 120 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt

hangi şehir ilçede ?

• 5.5 euro insan kafayi yer almanyada o paraya menu degil anca hamburgeri alirsin, yasiyosunuz bu hayati var ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burger yiyelim bir süre fiyat düşürmedi, son zamanlarda her hafta neredeyse zam geldi ve son zamdan sonra gramaj da yazmamaya başladı, yani et de patates de düşürüldü diye yorumluyorum, kaybettik yani, genel

• kaçyıl önce yediğimi hatırlamıyorum bile

ayrıca mac in hamburgerini çok sevmem ... daha çok patates i ve sosları daha güzel. burger olarak ise king in eti daha güzel geliyor. onların da patatesleri kötü İDİ .. ama yanında aldığım şimdi adı aklıma gelmeyen sarı acı sos daha güzelDİ....

uzun süredir yemediğim için unuttum tadlarını

fiyatını açıkladığına göre daha uzun bir süre yeme imkanım olmayacak demektir

• Tadı Hong Kongdakine göre bayağı farklı

• bunlardan yiyen varsa engellesin beni. yazık günah kendine ve ekonomisine. uyduruk kıytırık avuç kadar şey. tüh kalıbınıza.

• Hamburgerinden 3 tane patatesinden 2 tane kola ise 1 tane olsa yeter anca doyarım.

Bigmac bayağı küçülmüş.

• trentyyol 20 tl kupon verdi 2 tane yeni çıkan meniden kupğonla 120 tl verdim tanesi 60 a geldi hemde doyurdu baya nası fiyat devir kupon devri mazadan yemek yenmez artık migrostada güzel kupunlar çıkıyo

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.