Şimdi Ara

bigboy-16gb-usb-bellek 53 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ucuz bir bellek arıyordum cok sıcak olmasada bence fiyatı iyi almayı düşünüyorum bu marka
    hakkında kullanıcı olanlar yorum yapsın lütfen
    tıklayın

tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre16 -- 20 Temmuz 2010; 21:19:08 >

• ben iki sene önce 8gb almıştım teknosadan şimdiye kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı. iüzerinde samsung flash memory yazı ufak harflerle ona güvenerek almıştım ve güvenemi boşa çıkartmadı. bi keresinde pantolonumun cebinde çamaşır makinesinde yıkandı kuruduğunda içindeki veriler duruyordu.

kendilerini severek kullanıyorum ve gördüğüm herkese taviseye ediyorum sana da edebilir. ama şuanda piyasadaki fiyatları hakkında bir bilgim fiyat hakkında bişi diyemeyeceğim
  • az önce mymemory sitesinden aldığım 16gb Kingston g2 yi aldım. 41tlye maloldu. bu siteden ilk alışverişim oldu. forumdan duymuştum. sen de incele istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPETNAS

az önce mymemory sitesinden aldığım 16gb Kingston g2 yi aldım. 41tlye maloldu. bu siteden ilk alışverişim oldu. forumdan duymuştum. sen de incele istersen.

teşekkür ederim yorumunuz için
  • Samsung ürünü diyebiliriz. Çiplerini Samsung üretiyor Bigboy'ların. Bazı modellerinin çok hızlı olduğunu biliyorum. Flash disk test başlığı var forumda. Oradan bakılabilir.

Gayet kaliteli ve kullanışlı ürünleri var Bigboy'un. Tereddütsüz alınabilir. Yazma-okuma hızı hakkında bilgim yok fakat aşağıdaki ürünler kıyaslanabilir bilgisi olanlarca:

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=49071&ref=akakce&v=1.56.4

Not: SPETNAS'ın yazısı üzerine; yurtdışından satın alma imkanı olanlar hiç bulaşmasın, Mymemory gibi siteler daha ucuza satıyor bu tür ürünleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 20 Temmuz 2010; 21:35:09 >

• Zamanında (4-5 yıl önce) Mavi bilgisayardan 75 liraya 2 GBlığını almıştım, veri alışverişi çok hızlıydı fakat 2-3 ay içinde bozuldu, aynısını istedim yok dediler twinmos verdiler, o zamandan beri bu kadar hızlı bellek geçmedi elime.
  • Yorumlara bakıldığında yazma hızı 12-13 MB, okuma hızı da 30-32 MB olarak görünüyor. Gerçekten böyleyse çok iyi. Ready Boost yok yukarıda verdiğim Toshiba'dan farklı olarak fakat çok daha hızlı olmuş olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Yorumlara bakıldığında yazma hızı 12-13 MB, okuma hızı da 30-32 MB olarak görünüyor. Gerçekten böyleyse çok iyi. Ready Boost yok yukarıda verdiğim Toshiba'dan farklı olarak fakat çok daha hızlı olmuş olur.

yazma hızı buysa güzel fiyat. Alınır yani :)
    Ben kampanyadan 50 liraya 16gb Verbatim almıştım yazma hızı 18-20 görünüyordu sanırım. Hızından memnunum.
    Okuma hızı da genelde daha yüksek değerleri görüyor.
  • quote:

az önce mymemory sitesinden aldığım 16gb Kingston g2 yi aldım. 41tlye maloldu. bu siteden ilk alışverişim oldu. forumdan duymuştum. sen de incele istersen.

mymemory sitesi türkiye'ye ürün getiriyor mu? yabancı bir site mi yoksa hepsiburada gibi yerli firmamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

mymemory sitesi türkiye'ye ürün getiriyor mu? yabancı bir site mi yoksa hepsiburada gibi yerli firmamı?

getiriyor. yabancı bir site ama paypal ile ödeme yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.