Şimdi Ara

Bidolubaskı 100 Kartvizit 1TL | Ücretsiz Kargo (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
9
Favori
12.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Ayın 8 inde sipariş verdim bugün geldi.

Sipariş verdikten sonra mail geliyor.Bak tasarım bu onayliyormusun diye mail geliyor onay veriyorsun basıp yolluyorlar...
    ben tasarımı yolladım dün bugün bu mail geldi 552120 numaralı siparişinize ait 255869 numaralı ürününüz üretime gönderildi.
  • bana da bugün geldi. takip no vs. vermediler, sadece dün e-fatura yollamışlar maile. kaliteyi ben de beğendim.
  • Arkataraf nasil? Reklam mı yapmislar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarim konusunda yardımcı olabilecek bir arkadas var mi? Ornek var zaten bende sadece yazilar degistirilcek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HardMuz kullanıcısına yanıt
    Tamamdır basıp yollayacaklar.1 haftaya gelir...
    Site üzerindende sipariş no üzerinden takip edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 14 Eylül 2018; 18:38:6 >
  • Benim 3 günde geldi

Arkada reklam yok

• Ürünün kağıt kalitesi tahmin edebileceğiniz gibi düşük. Biraz ince bir kağıt, renkleri güzel olmsaına rağmen kaliteli değil. Nasıl oluyor bu diyecekler için, şöyle izah edeyim. Renkler doğru ama baskı kalitesi düşük biraz nokta nokta duruyor. Arka tarafta ya da herhangi bir yerde reklam olmaması da çok güzel, arkası istenildiği gibi yazıyla doldurulabilir.
  • Çocuklara oyun oynamaları için yaptırmıştım, dün gelmiş, güzel oldu 1 tl ye :)
  • 100 tanesi 4,90 gözüküyor. Bitti mi kampanya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

100 tanesi 4,90 gözüküyor. Bitti mi kampanya ?
    bitti.
  • gecen p.tesi yolladım hala gelmedi bakalım. onay vermiştim. kargoya verildi denildi ama gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreaman

gecen p.tesi yolladım hala gelmedi bakalım. onay vermiştim. kargoya verildi denildi ama gelmedi.
    en sağlıklı bilgiyi almak için direkt kargoya sorun hocam.
  • baskıyı denemek ıcın sıparıs ettım fakat gelen sey kartvızıt felan degıl ince kalıtesız bır kagıda basılmıs,logo bulanık insan bunu dagıtmaya utanır
  • Benim de sipariş geldi gayet güzel ben beğendim 1tl ye bedava teşekkürler bidolubaski.com

• benim de aras kargo takip kodu kısmında uyduruk bişi yazıyor kod yok yani
  • Benim kartvizitler geldi. Daha önce de aynı tasarımı başka yerde bastırdığım için kıyas yapabilirim. Kağıt kalitesinde sıkıntı yok, ince kartvizit kağıdı, en ucuz baskılarda bu kağıt kullanılır. Daha fazla ödeyince kalın kağıt ve yuvarlak kesim köşeler gibi detaylarla kalite artırılabiliyor. Baskı kalitesi idare eder. Aslında eski kartvizitle karşılaştırınca (onu bastıralı üç sene olduğundan olabilir) siyahlar daha koyu ve detaylar biraz daha güçlü geldi.

Kısacası ne kadar ekmek o kadar köfte. Ucuza kartvizit bu kadar oluyor arkadaşlar, bence 100 adet 5 TL dahi uygun fiyat. 1000 adet 17,58 TL ise benim 3 yıl önce yararlandığım kampanya fiyatıyla aynı. Kağıt fiyatları bu kadar artmasına rağmen uygun fiyatlı olduklarını düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bidolubaskı 100 Kartvizit 1TL | Ücretsiz Kargo

Kampanyanın olduğu gün sipariş verdim, ödemesini yaptım,
    Bir sonraki günde kartviziti yükledim siparişlerime, ve bugün elime ulaştı,
    Çok kalın bi kartvizit beklemeyin, ama kötü bi kartvizit de değil. 1 tl ye sakız vermiyorlar :))
    Bidolubaskı kendi reklamını çok güzel yaptı, güzel promosyon oldu biz de faydalandık

Edit: işsizlik yaptım ve saydım 103 tane çıktı içinden :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecpecer -- 20 Eylül 2018; 14:8:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GraciasAmigo

Kampanya tekrar açılmış!!!

https://www.bidolubaski.com/kartvizit-1-tl-kampanyasi
    Sepete ekleyince 4.90 görünüyor. Neden acaba?

• hop-e3 kullanıcısına yanıt
    Bir öncekinde sipariş vermiştim bunda aynı hesapla aldırmaz diye düşünüyordum lakin sepette sıkıntı olmadı giriş yapın düşecektir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.