Şimdi Ara

Biceps tendonum kopmuş olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mr için randevu aldım taa 8 temmuzda o zamana kadar stresten çatlamamak için daha önce bu durumu yaşayan varsa sorularım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafaya takma geçer

• yuh be 8 temmuz ne ramazan gelip geçecek sen yeni ohooo direk kolu kes at

edit:geçmiş olsun ne oldu? umarım büyük bir şey değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 19 Mayıs 2017; 22:35:18 >
  • İçine çok dert olduysa bir miktar ücret ödeyip aynı gün veya aynı hafta içinde (ücretli veya özel hasta olarak olması lazım) çektirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirallas -- 19 Mayıs 2017; 22:38:16 >
  • Sağol. O kadar yoğun ki hastane :(

Spor salonunda dumbell curl yaparken ses duydum aklıma tendon kopması olabileceği geldi doktora anlatınca oda doğruladı ama net tanı için mr gerekiyomuş. Ben kopma olduğunu varsayarak yaşayanlar varsa böyle bir şey yardımcı olmalarını istiyorum ve kafaya taktım

• mirallas M kullanıcısına yanıt
    Ücret ne kadar bir fikriniz var mı? final haftam ya o değil

• ters bir hareket yaptın sanırım biceps tendonu nasıl kopar ki? ısınmadan falan mı çalıştın yoksa? Kaç kg yapıyordun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her zaman çalıştığım ağırlık 10 kg ve 3.sette oldu ısınmıştım tabi öncesinde bende anlamadım belki yırtıkda olabilir

• Hocam fiyat konusunda tam bir bilgim yok yanlış bilgi vermek istemem bi hastaneyi arayıp sorun ya da tekrar uğrayın mesai saati bitiminde ücret ödeyen hastaları çekime alırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

Her zaman çalıştığım ağırlık 10 kg ve 3.sette oldu ısınmıştım tabi öncesinde bende anlamadım belki yırtıkda olabilir

ben 13kg civarı 12 set yapıyorum ısınmadan gerçi ben bundan başka hareket yapıyorum biceps için falan. dumbell curl yaparken ters bir hareket yapmak da zor bir şey değil gibi gözüküyor umarım değildir ama sen yine de bence çok zorlama kolunu emin olana kadar. hafiften al.
  • Tendon kopsa elinle hissedersin ve o kasi kasamazsin

İltihaptan şişer ayrica

30 tl gibi bi ucretle ozelde cektirebilirsin yahut spor hekimligine git

• leobolt kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu doktor niye tendon kopmuş olabilir dedi anlam veremedim acaba benle dalga mı geçti. Hiçbir semptom da yok dedikleriniz gibi. Haftaya spor hekimliğine giderim olmadı

• Şişme kızarıklık ödem gibi bir semptom yoksa kopmamış olabilir hemen panikleme bence.

• 12 tekrar mı set mi hocam

• AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Bicepsini kasabiliyor musun?

Tendonlar kemikleri kasa baglar. Herhangi bir tendon kopmasinda bagli oldugu kasi kullanamazsiniz.

• Yeni Türkiye hastahanelerimiz ha .. 8 temmuza kim öle kim kala.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

Ücret ne kadar bir fikriniz var mı? final haftam ya o değil

300-400 lira falan oluyor sanırım. Diğer devlet hastanelerini de dene bence. Önem sırasına göre falan mı koyuyorlar da seni bu kadar geri attılar anlamadım. Ben Eskişehir Yunus Emre devlet hastanesinde muayeneden 2 gün sonra falan çektirmiştim ki bilen bilir dehşet kalabalık bir hastane.

• leobolt kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi bicepsin 2 başı ve 2 tendonu var anladığım kadarıyla yani belki 1 i kopmuştur öteki kompanse ediyodur.

• heymannn kullanıcısına yanıt
    Hocam belki mr sırası alırken dil döksem erkene aldırabilirdimde şu aralar sınavlarım var çok uğraşamadım şimdide pişmanım halletseydim keşke

• AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Doğru biliyorsunuz bi-ceps çift başlı anlamına geliyor ve bahsettiğimiz kas M.biceps brachii mi? Eğer öyleyse üst tendonlardan biri humerus ve scapula arasındaki eklem kapsülünün içinden geçiyor umarım onu yırtmamışsınızdır. Ameliyat gerekebilir bu olduysa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.