Şimdi Ara

BIÇAKLANDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam.Bakırköy'de oturuyorum ve tinerciler sahil tarafında kaynıyor. Bir arkadaşım da bize kalmaya gelmişti, tesadüfen ona bir şey olmadı. Kısaca anlatayım ne olay olduğunu.

Arkadaşla beraber iki yudum bir şey içmek için biraları kapıp sahile gidiyoruz, ıssız bir yerde oturuyoruz. Karşımızdan iki tane herif, bıçakları olduğunu belli etmeden yanımıza geliyorlar. Biri benim boynuma bıçağı dayıyor, arkadaş da o sırada telefonuyla mesaj çekiyordu, sanırım ordan gördüler. Onun telefonu aldıktan sonra bana telefonumu soruyor o sırada göbeğe bir darbe atıyor, ben vermek istemeyince bir darbe de sırtıma yiyorum. Fazla acıtmadığı için derin değildir diye ve daha fazlasını yapmasınlar diye telefonu veriyorum (telefonu s*keyim), ve gidiyorlar..

Eve gidiyoruz, duru suyla yıkıyoruz yara bandı yapıştırıyoruz vs, annem evde yoktu annemi arıyorum geliyor, polis ekipleri tavan oluyor, zaten Hrant Dink'in sokağında oluyor olaylar, iyice medya falan da geldi. Önce karakola sonra hastahaneye gidiyorum, tam tersi olması gerekirken. Suçlular bulunamıyor, sonuç ise, sırtımdan 2, göbeğimden 2 dikiş.

Bu durumdan dolayı istirahat etmem gerekiyor. 10 gün sonra dikişler çıkartılacak.

Anlayışınız için teşekkür ederim, siz siz olun ıssız yerlerde 2-3 kişi takılmayın.

Not : olay dün gece yaşanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rust Cohle. -- 7 Kasım 2011; 15:18:46 >

• Geçmiş olsun.
    Bir sokağa girerken sağı solu kontrol etmelisin, bunu biliyor olman lazım.
  • Uçan spagetti canavarı korusun ki birşey olmamış sna
  • geçmiş olsun.
  • cool story bro.
  • Yaşın küçük olduğu için ıssız yerlerde takılman doğru değil belki büyük olsaydın adamlar çekinecek başına böyle birşey gelmeyecekti.
  • Böyle diyip bana karşı çıkıp terbiyesizlik yapacağınızı tahmin etmiştim keşke yazmasaydım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rüyamda köpek saldırdı
    3 ay önce açıldı
    Rüyamda ölüyordum
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demekki içki bünyeye zararmış.
  • Daha yaşınız kaç ki alkol alıyorsunuz marifet mi sandınız böyle sote yerlerde içki içmeyi?Kimse kimsenin ne içtiğine ne düşündüğüne karar veremez fakat bu tür yerlerde yaşınızın gerektirmeyeceği işler yaparsanız başınızdan bela eksik olmaz.Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun. boş gezme sende bana kalırsa
  • "ıssız yerlerde 2-3 kişi takılmayın"
    Tamam bundan sonra tek takılıcam
  • Okumadım ama cool oldugnu hissettim.
  • Valla bana öle yapacaklar varya Cocgn yakasına yapşr ölesiye kadar sürürüm bu kdr :) Bu Ülkede İnsanlar Anca Böle Akıllanıyor
  • bakırköy'de/sahil'de böyle olaylar olmaz.
    polis 24 saat orda,devriyede...
    ayrıca zeytinburnu tarafına gidilmişse doğru olabilir .
    kısaca
  • bir nazi hiç bir zaman pes etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: pog

bir nazi hiç bir zaman pes etmez.

Aynen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

bir nazi hiç bir zaman pes etmez.

ayrıca führerin yaptığı gibi. Bir siyanür hapı iç ve intihar et..
  • Daha dün bakırköy sahildeyim normalde polis kaynıyo oralar lazım olunca yoklar :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

bakırköy'de/sahil'de böyle olaylar olmaz.
    polis 24 saat orda,devriyede...
    ayrıca zeytinburnu tarafına gidilmişse doğru olabilir .
    kısaca

Bakırköy sahilde şundan 6-7 ay önce çekim yapacaktık.
    Sahilde taşların üzerinde oral sex yapan 16-18 yaşlarındaki gençleri görünce
    daha iyi yerler bulmak için oradan ayrıldık.
    Dolayısıyla ben evet diyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.