Şimdi Ara

darp edildim kemiğim kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 29 aralık 2017 de tanımadığım bi şahıs tarafından darp edildim şahıs benim ona yazdığımı söyledi fakat ben kişiyi ne gördüm ne de tanıyorum ambulansı aradım hastaneye kaldırıldım yüzümde kemik kırılmış ve acil den beni plastik cerrahiye ameliyata yolladılar fakat ben ameliyattan korkuyorum ve olmak istemedim doktor ileride yüzümde çökme olabileceğini söyledi.Daha sonra karakoldan kati doktor raporu için tekrar hastaneye yolladılar ve raporu aldım hayati riski yok kemik kırılması var mı var basit tıbbi müdahale ile giderilemez yazıyordu bundan sonraki süreç ne olur şikayetimden vazgeçmeyeceğim de maddi manevi tazminat davası açmak istiyorum avukatım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avukatın varsa ondan bilgi alman iyi olur

• Araştırma yapılır varsa ortamdaki kamera kayıtları incelenir ve şahıs tespit edilirse ceza verilir yüzünüzde sabit bir ize sebep olmuşsa bu ceza daha fazla olur.
  • Kamera kayıtlarını inceliyorlar ama yüzümde kemik kırılmış darp raporumu verdim ama henüz dava açılmadı

• Açılır bir ara

• 1 yıldan 3 yıla kadar cezaya hukmolunur. Kemik kırılması ağırlaştırıcı sebep yari oraninda arttirilir. Şikayetinden vazgeçme ceza kovuşturması resen araştırılıyor. Kamera kayıtları vs sizi darp eden kişiyi savcılık tarafından araştırılır. Maddi ve manevi tazminat istiyorsanız hukuk mahkemesine bir avukat aracılığıyla ayrıca başvurmanız gerekir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.