Bildirim
Bıcakla Adam Kesme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bıçak kestiğinizde çıkan ses "Humiliation" olsa gerek, Quake3 sesidir. Anlamı da "Rezillik" gibi bişey.
Bıçak kullanmanın pek bi püf noktası yok, refleks ve zamanlama önemlidir. 1e1 kapışmalarda zaten ilk vuruşlarda 2 kişi de birbirine 55er dmg verip yaralar, önemli olan 2. kez saldırıda refleksif olmaktır, çevik bir biçimde, iyi bir zamanlamayla öldürmektir. -
Adam seni kovalarken sen geri geri git.Arkanda da bir engel olsun.Mesafayi yakın tutman lazım ama..Sonra bilmeden o engele takılmışsın,gidemiyormuşsun gibi olacak.Adam da sana doğru sevinçle gelirken takacaksın biçağı..Bunu yapabilirsen yap..Sanırım karşıdaki adamda bir şey oluşuyor takıldı gibisinden..Ben şuana kadar bir kez bile bu taktikle yenilmedim.. -
[Deleted by Admins] -
Gözüne sok bıcağı. -
[Deleted by Admins] -
Geri Geri Git Oda Devamlı Üzerine Gelir Sağ Sol Yap Sağ Tuş la Sok Bıçağı. -
teşekkürler cevaplar için . -
quote:
Orjinalden alıntı: *Babylon
Gözüne sok bıcağı.
-
1-1 deilse arakdan tek bıckata (sag tus)165 vurur zaten.
1-1 ise ilk wurus da 2 sıde wurur ancak 2. de önemlı olan ılk wuran olma sakın adamın ustune atlayarak gıtmeyın. -
Aim`i Kafasına Tut direk ölsün -
quote:
Orjinalden alıntı: *Babylon
Gözüne sok bıcağı.
-
Beline dolma kalem sapla...
Taktiği felan yoktur bence bu işlerin. Hızlı olan kazanır. -
En uygun yer G.tü oraya sapla -
quote:
Orjinalden alıntı: QuadroFX
En uygun yer G.tü oraya sapla
DH ye yakışmayan bir mesaj
ben cs pek bilmiyorum aim ne demek ?
-
Aim:Senin nişan alma kabiliyetindir.Mousene ne kadar hakimsen aim'in o kadar güçlüdür. -
Aslında farklı olarak adamın kafaya sol tuşla bi kere dokundursan 60 dmg gider ikincisinde sağ tık atsan alırsında sol tuş önemli işte -
Tüyolar için teşekkürler -
Adama arkadan yaklaşmayada dikkat et.Sırttan 165 dmg tek vuruş
Ha bide kensh! style ; cl_pıcahkafaya 1 -
karşıdakinin saldırısını bekle
Benzer içerikler
- steam son etkinlikler gizleme
- cs 1.6 fps arttırma
- cs 1.6 rate ayarları
- cs2 mouse ile zıplama
- cs 1.6 cfg
- cs2 bunny kodu
- cs 2 wall hack kodu
- multiplayer oyunlar
- cs2 fps arttırma
- cs go sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X