Şimdi Ara

Bıcakla Adam Kesme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yukarda arkadaşında belirttiği gibi arkadan vurursan 1 kerede ölür ama arkadan vurmak delikanlıya yakışmaz ona göre
  • bıçağın sapını awp mermisine bagla silahtan sarksın o sonra adama nişan al ve tetiğe yavaşça dokun.bıçak saplanmasa da ölecektir.
    en güzeli önce biber gazı sıkıp sonra pıçaa takmak
  • Arkadan sağ tuşla sok bazen 1100 Damage verdiği bile oluyor.Genelde 165 yada 220 vurursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VaLieNTe`

tahminimce ümit abinin takdiği ilk vuruş sağ 2.vuruş 2 sol yada 1 sol tık vuruyor

O her zaman işe yaramaz ve risklidir, hata yaparsanız ölen siz olursunuz.
  • FATAL1TY`

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadan sağ tuşla sok bazen 1100 Damage verdiği bile oluyor.Genelde 165 yada 220 vurursun.

1100 vay be
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

tahminimce ümit abinin takdiği ilk vuruş sağ 2.vuruş 2 sol yada 1 sol tık vuruyor

O her zaman işe yaramaz ve risklidir, hata yaparsanız ölen siz olursunuz.

O yüzden hep kesiyorum seni. ..

• Geçen gördük, losslu internetle HS çalıştım kendinden utan. Bi ara 2şer alıyodum sizi.

Ortadasın kesiyorum, arkadan dürttüler diyosun
  • "Top, doksana nasıl atılır" demek gibi biraz.Tecrübe edindikçe,kendiliğinden oluşur.Ayarlama yapmazsın,tıklarsın ve ölür
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Geçen gördük, losslu internetle HS çalıştım kendinden utan. Bi ara 2şer alıyodum sizi.

Ortadasın kesiyorum, arkadan dürttüler diyosun

Kulağına alıyorum crossu hs ye gidiyosun

• sırtına sapla adamın
  • quote:

Orjinalden alıntı: H_QmR

FATAL1TY`

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadan sağ tuşla sok bazen 1100 Damage verdiği bile oluyor.Genelde 165 yada 220 vurursun.

1100 vay be

1100 mü

ben en çok 780 vurabildim.enseden vuruyo onuda
  • Ben mı ogretıyım ılla ç..künü kescen olcak bıtcek..En saglamı sunnet bıdada gelmes karsına
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kobe #24

quote:

Orjinalden alıntı: H_QmR

FATAL1TY`

1100 vay be

1100 mü

ben en çok 780 vurabildim.enseden vuruyo onuda

Artık Amxmod ve pluginlerindeki bugmudur nedir 1100 vurmuştum ben 780 arkadan yada direk kafaya vurunca oluyor.HeadShot tabi

• quote:

Orjinalden alıntı: ANDREI

"Top, doksana nasıl atılır" demek gibi biraz.Tecrübe edindikçe,kendiliğinden oluşur.Ayarlama yapmazsın,tıklarsın ve ölür

aynen :) bi anda bıçak kullanmayı öğrenemezsin biraz alıştırma yap .. botlaral bıçak bıçağa mesela
  • 2. kez sağ tuşa ne kadar hızlı tıklarsan o kadar iyi olur.
  • quote:

Riske Göze Almak Eğlencelidir

Ama 2. cisi a...tallıktır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.