Şimdi Ara

Bıçak Taşımak Suç mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanımda kendimi savunmak için işaret parmağı uzunluğunda katlanabilen bıçaklardan taşısam polis arama falan yaparken yakalasa suç teşkil eder mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır sıkıntı yok :)

• ben cuzdanimda kredi karti seklinde olan katlanan bicak tasiyorum. polis arama falan yapmadi ama sorun olcagini sanmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak uzunluğu falan hikaye, 5cm den uzun bıçak taşıyamazsın. Ayrıca öyle pat diye açılan, ince uzun (halk arasında saplama çakısı) taşımakta yasak.
    Taşıyacaksan elma çakısı, isviçre çakısı vb taşıyabilirsin. Polis almaz onları. Diğerlerini alır, hatta tipini hal hareketlerini beğenmezse nezarete de atabilir.
  • avm ye devlet dairesine falan sokma bıçağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Parmak uzunluğu falan hikaye, 5cm den uzun bıçak taşıyamazsın. Ayrıca öyle pat diye açılan, ince uzun (halk arasında saplama çakısı) taşımakta yasak.
    Taşıyacaksan elma çakısı, isviçre çakısı vb taşıyabilirsin. Polis almaz onları. Diğerlerini alır, hatta tipini hal hareketlerini beğenmezse nezarete de atabilir.

hocam benim bıçağın sapı plastik o plastiğe doğru katlanıyor elinle açıyorsun sıkıntı olur mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spoiler:
    al bunu al al al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen ne diyorsun belden altını nefsi müdafaa olarak sakat bile bırakabiliyorsun bıçakla.Ne yazık ki yasalarımız böyle.

Ama orta parmaktan uzun çakı olunca el koyuyorlar, adaletimiz çok garip.

• http://www.bicakdunyasi.com/urun/columbia-caki-fs-1245-3/6070 bu tarz çakılar yasak mesela.

http://www.hukuki.net/showthread.php?7313-caki-Tasimak buraya senin gibi birisi sormuş, suç teşkil etmedikçe serbest denmiş.

Lakin birebir saplama çakısı taşıyan çocuktan çakı aldıklarını gördüm polisin. Yani genelde insiyatif.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.