Şimdi Ara

Biber Gazı Nerede Satılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
141.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha yalnız, daha yorgun
  • 10 ytl satayim. umraniye
  • Ben yurtdışından getirttim...site veremem ama tekrar getirince haber veririm...Orjinal biber gazıdır....Kırmızı biber gibi kokar...bu Nato falan filan hep fason şeyler...sıkıp bakın oje gibi birşey....Orjinal biber gazında kıpkırmızı biber püskürtür....

Benim kullandığım bu:

Biber Gazı Nerede Satılır

daha sonra hep bırlıkte ustume yuruduler tabı bende

• Alman American Style Nato Super Paralisant 40ml'lik Süper savunma cihazı! 4 kanallı püskürtme teknolojisine sahip bu sprey, 3-3,5 mt menzile sahip olup, fabrika tarafından minimum 1,5 mt mesafeden kullanılması tavsiye edilmektedir. Saldırganı geçici süre ile kör eden, solunumda yanma ve öksürüye yol açarak kalıcı zarar vermeden etkisiz hale getiren bu ürün, size minimum 10-15 dakika zaman kazandırır ve olay mahalliden güvenli bir şekilde uzaklaşmanızı sağlar. Günümüz şehir şartlarında özellikle bayanların temasa gerek kalmaksızın rahatlıkla ve güvenle kullanabilecekleri bir üründür.

Dikkat edilmesi gerekenler;
    1- Ürün 4 kanallı çok güçlü bir püskürtme sistemine sahip olduğundan (yangın söndürücüler gibi), çok dar alanlarda kesinlikle kullanılması tavsiye olunmaz. (otobüs,minibüs,tramvay vs.)
    2- Ürün gaz püskürtme mantığına dayalı olduğundan şiddetli rüzgarda ters yönde kullanılmamasına dikkat edilmelidir.
    3- Lütfen deneme amaçlı HAYVANLAR üzerinde kullanmayınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 27 Ekim 2008; 14:06:17 >

• Fiyatı nedir acaba?

Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK

Arkadaşlar kız kardeşim için almam lazım... artık şart oldu

nereden alabilirim eczaneden felan mı ???

http://urun.gittigidiyor.com/NATO-BIBER-GAZI-KISISEL-GUVENLIK_W0QQidZZ13354254 ben burdan almıştım

sadece havaya sıktık 2 kez yani kimsenin yüzüne sıkılmadı sadece havaya verildi buna rağmen herkes göz yaşları içerisinde bürodan kaçtı ben dahil 1 saat kendime gelemedim bir gasp anında kötü niyetliye sıktığınızı düşünürseniz bu direkt karşınızdakini etkisiz hale getirmeniz anlamına geliyor.

kargo ücreti karşılığı yollayabilirim.

elimde yüzlerce stok vardır isteyene yollarım izmirde elden almak isteyenler

elden almak isteyenler izmir fuar 9 eylül girişi civarı bir ofisde bulabilirler.

msn : 7.masa@windowslive.com detay için ;)

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Ürün budur

Biber Gazı Nerede Satılır

For the Alliance
  • veya kavga sırasında önce adamın gözüne sıkıp sonra rahatça pataklayabilirsiniz yani uzak doğu sporları out biber gazı in

For the Alliance
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mogolo

Alman American Style Nato Super Paralisant 40ml'lik Süper savunma cihazı! 4 kanallı püskürtme teknolojisine sahip bu sprey, 3-3,5 mt menzile sahip olup, fabrika tarafından minimum 1,5 mt mesafeden kullanılması tavsiye edilmektedir. Saldırganı geçici süre ile kör eden, solunumda yanma ve öksürüye yol açarak kalıcı zarar vermeden etkisiz hale getiren bu ürün, size minimum 10-15 dakika zaman kazandırır ve olay mahalliden güvenli bir şekilde uzaklaşmanızı sağlar. Günümüz şehir şartlarında özellikle bayanların temasa gerek kalmaksızın rahatlıkla ve güvenle kullanabilecekleri bir üründür.

Dikkat edilmesi gerekenler;
    1- Ürün 4 kanallı çok güçlü bir püskürtme sistemine sahip olduğundan (yangın söndürücüler gibi), çok dar alanlarda kesinlikle kullanılması tavsiye olunmaz. (otobüs,minibüs,tramvay vs.)
    2- Ürün gaz püskürtme mantığına dayalı olduğundan şiddetli rüzgarda ters yönde kullanılmamasına dikkat edilmelidir.
    3- Lütfen deneme amaçlı HAYVANLAR üzerinde kullanmayınız!

bunlar insan mı, arkadaşım dediğim adam bana bunu yapcak sokardım biber gazını ona. ama komik olmuş video

bang! bang!

• -Biber gazını rüzgara karşı sıkmayınız

• evet rüzgara karşı sıkarsanız gaspçılarla bir sizde nalları dikersiniz :D

Hatta gaspçılara gelmeden sizi aşağı alır gaspa uygun pozisyona girmiş olursunuz

For the Alliance
  • Aktarlara sor bakim varmıymış

Orjinalden alıntı: Solu

-Biber gazını rüzgara karşı sıkmayınız

senden de böyle bi espri beklenirdi anca

Orjinalden alıntı: Zaris

biber gazı satıyoruz 10ytl tanesi bende cebimde sürekli taşıyorum. bayiliğini yapıyoruz alman yapımı bir ürün çok faydalı burda denemesini yaptık

sadece havaya sıktık 2 kez yani kimsenin yüzüne sıkılmadı sadece havaya verildi buna rağmen herkes göz yaşları içerisinde bürodan kaçtı ben dahil 1 saat kendime gelemedim bir gasp anında kötü niyetliye sıktığınızı düşünürseniz bu direkt karşınızdakini etkisiz hale getirmeniz anlamına geliyor.

kargo ücreti karşılığı yollayabilirim.

elimde yüzlerce stok vardır isteyene yollarım izmirde elden almak isteyenler

elden almak isteyenler izmir fuar 9 eylül girişi civarı bir ofisde bulabilirler.

msn : 7.masa@windowslive.com detay için ;)

Cebinde sürekli taşıyorsunda bana telefon, anahtar bile fazla geliyor. Cebinde şişeyle nasıl rahat rahat dolaşıyorsun ?

• Læ Nato Biber Gazı Şakacı Diye Şaka Dükkanında Var Gerçek Ama
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.