Şimdi Ara

Salcano NG-650 26 MD lastik önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, yaklaşık 3-4 senedir kullandığım Salcano NG-650 26 MD bisikletimin lastikleri kabak kıvamına geldi. Frene basınca lastikler tutmuyor. Günde ortalama 5-6 km yol yapıyorum ( Sadece yaz aylarında ).

Bisikletime en uygun lastiği arıyorum. Bütçe 100-150 tl ye kadar çıkabilir tabi daha aşşasıda olabilir.

Not: 1101 HS518 yazılı kod gibi bir şey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FerrOfficial -- 14 Ağustos 2015; 15:00:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FerrOfficial

İyi günler arkadaşlar, yaklaşık 3-4 senedir kullandığım Salcano NG-650 26 MD bisikletimin lastikleri kabak kıvamına geldi. Frene basınca lastikler tutmuyor. Günde ortalama 5-6 km yol yapıyorum ( Sadece yaz aylarında ).

Bisikletime en uygun lastiği arıyorum. Bütçe 100-150 tl ye kadar çıkabilir tabi daha aşşasıda olabilir.

Not: 1101 HS518 yazılı kod gibi bir şey var.

Swallow mountaineer2 tekerleğini 8 senedir kullanıyorum daha sağlam durumda hiç bir sıkıntım yok. Arka tekerler bile en az 2 sene daha gider. Fotoğrafda ne kadar gözükür bilmem ama yinede atıyım
     Salcano NG-650 26 MD lastik önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzafferste -- 14 Ağustos 2015; 20:46:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ince lastiğe geç bütçen pek yok heralde olsa schwalbe tavsiye ederdim de vittoria randonneur 1.50lerle gayet mutlu olursun hem daha dinamik sürüşün olur hemde daha az yorar

Orijinalden alıntı: anatol

ince lastiğe geç bütçen pek yok heralde olsa schwalbe tavsiye ederdim de vittoria randonneur 1.50lerle gayet mutlu olursun hem daha dinamik sürüşün olur hemde daha az yorar

İnce lastik çakış taşında falan yarılmazmı

Nasıl iyimidir bu?

Bu lastiğe iç lastik alınıyormu?

• 40mm bu lastik şuan kullandığın da 50 falandır yani öyle 25lik lastik söylemedim sana. söylediğin lastiği kullanmadım vittoria kullanıyorum ordan biliyorum. mart gibi de schwalbe marathon plus alacağım
  • Daha perşembe günü Cst Sensamo Master 26x1.75 aldım daha çok kullanamadım ancak yol tutuş orjinal lastiklere göre iyi geldi hızlanmak kolaylaştı sanki ancak bence en önemlisi patlak koruması var. Fiyatına göre iyi bir seçim gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: marslan1999

Daha perşembe günü Cst Sensamo Master 26x1.75 aldım daha çok kullanamadım ancak yol tutuş orjinal lastiklere göre iyi geldi hızlanmak kolaylaştı sanki ancak bence en önemlisi patlak koruması var. Fiyatına göre iyi bir seçim gibi duruyor.

Nerden nekadar aldiniz?

Benim su and tekerler baya kalin. 2.2 galiba bunlar 1.75 konfor dusermi

Orijinalden alıntı: FerrOfficial

quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Daha perşembe günü Cst Sensamo Master 26x1.75 aldım daha çok kullanamadım ancak yol tutuş orjinal lastiklere göre iyi geldi hızlanmak kolaylaştı sanki ancak bence en önemlisi patlak koruması var. Fiyatına göre iyi bir seçim gibi duruyor.

Nerden nekadar aldiniz?

Benim su and tekerler baya kalin. 2.2 galiba bunlar 1.75 konfor dusermi

Şişman Bisiklet mağazasından çiftini 100 liraya aldım.
    Daha düzgün bir tur yapamadım ama çok fark yok gibiydi ilk izlenim.
    Benim de bisikletim 2013 NG 650 MD lastikler 2.1 idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.