Şimdi Ara

SABİT MAŞA ŞEHİR BİSİKLETİ almaya çalışıyorum, yardımcı olur musunuz? (SEDONA 321 ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce oldukça ağır bir MTB kullandığım için orta ağırlıkta bir bisiklet satın almaya çalışıyorum. Fakat maalesef bulamadım. 28" hibrit bisikletler uygun gibi ama hepsinde kullanılan ve hiç işime yaramayacak amortisörlü maşa işi bozuyor. Salcano'da sabit maşa birkaç model var ama onlarda 21 vites. 24 yada 27 vitesli, kaliteli V fren yada hidrolik disk frenli (iyi durması önemli), sabit maşa, 11-12 kilo civarı, 28" ve 1.000 liraya kadar şehir bisikleti öneriniz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 3 Haziran 2013; 23:59:59 >

• Ben salcano bodrum m modelini aldım.435 tl verdim.çok memnunum. Hafif ve hızlanması gayet iyi.öndeki sepet çok işe yarıyor.fren ve vites sistemi süper.sele rahat:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilitlenebilen maşaları tavsiye ederim.
    düz asfaltta kilitlersin hafif bozuk yolda açarsın. bozuk yollarda sabit maşa el, bilek ve kolda ağrı yapar.
    ayrıca kilo olayına da bu kadar takılma derim. 1-2 kilo hafif olsun diye hiç düşünme, zaten dolu matara, pompa, çanta v.b. senin ağırlığın bisikletin ağırlığı derken yaklaşık 100 kg bir ağırlık yapıyor. bunun içinde 1 kilo ha eksilmiş ha artmış farketmezsin bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

kilitlenebilen maşaları tavsiye ederim.
    düz asfaltta kilitlersin hafif bozuk yolda açarsın. bozuk yollarda sabit maşa el, bilek ve kolda ağrı yapar.
    ayrıca kilo olayına da bu kadar takılma derim. 1-2 kilo hafif olsun diye hiç düşünme, zaten dolu matara, pompa, çanta v.b. senin ağırlığın bisikletin ağırlığı derken yaklaşık 100 kg bir ağırlık yapıyor. bunun içinde 1 kilo ha eksilmiş ha artmış farketmezsin bile.

Kilitli çatal özellikle istemiyorum. Hem işe yaramıyor (yol dışında kullanılmayacak), hemde görüntü olarak çok kaba, tabi bu benim görüşüm
  • Aslında hafif olmasını yol performansından daha çok ağır bisikleti eve çıkartmak çok zor olduğu için istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatux

Ben salcano bodrum m modelini aldım.435 tl verdim.çok memnunum. Hafif ve hızlanması gayet iyi.öndeki sepet çok işe yarıyor.fren ve vites sistemi süper.sele rahat:-)

Güzel bisiklet güle güle kullanın, ama benim klasmanımın dışında maalesef.
  • Trek fx serisine bakabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

Trek fx serisine bakabilirsin

Benim aradığım özelliklere linkteki model uygun gibi ama maalesef fiyat yüksek. Bütçemi aşıyor. Acaba Salcano City Sport 20 alıp sabit çatal takabilir miyim? Aslında resimlere göre pek olacak gibi değil. Amortisörlü çatal kadroya göre daha ilerde duruyor.

http://bisikletgungorler.com/index.php?route=product/product&manufacturer_id=36&product_id=277

• 1000 liraya Trek 7.0 hatta 7.1 bile bulabilirsin. Ama bunlar 21 vites diye biliyorum. Ama onun dışında taş gibi bisiletlerdir. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

1000 liraya Trek 7.0 hatta 7.1 bile bulabilirsin. Ama bunlar 21 vites diye biliyorum. Ama onun dışında taş gibi bisiletlerdir. Tavsiye ederim.

24 yada 27 vites olması gerekiyor. O yüzden 7.2 ama maalesef 1620 liraymış. 1. vites ve hız vitesi oranları çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

1000 liraya Trek 7.0 hatta 7.1 bile bulabilirsin. Ama bunlar 21 vites diye biliyorum. Ama onun dışında taş gibi bisiletlerdir. Tavsiye ederim.

24 yada 27 vites olması gerekiyor. O yüzden 7.2 ama maalesef 1620 liraymış. 1. vites ve hız vitesi oranları çok önemli.

Etiket fiyatı 1600 lira ama %10 indirim de yapıyorlar alınca. 1400 lira civarına geliyor hatta biraz daha bile indirim kopartılabilir. Gerçi yine senin limitin üzerine çıkacak.

Cannodale Q5 de alınabilir. 24 vitesmiş. Yine bu fiyat üzerinden %10 indirim yapıldığında istediğin rakamlara geliyor.

http://www.deltabisiklet.com/default.aspx?_Args=_ProductInfo,5748,OdesisMc

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

Etiket fiyatı 1600 lira ama %10 indirim de yapıyorlar alınca. 1400 lira civarına geliyor hatta biraz daha bile indirim kopartılabilir. Gerçi yine senin limitin üzerine çıkacak.

Cannodale Q5 de alınabilir. 24 vitesmiş. Yine bu fiyat üzerinden %10 indirim yapıldığında istediğin rakamlara geliyor.

http://www.deltabisiklet.com/default.aspx?_Args=_ProductInfo,5748,OdesisMc

Bu olabilir teşekkürler, yarın Kızıltoprak'a inip birebir görüşeyim, bakalım kısmet artık

• C.tesi günü Sirkeciden SALCANO CITY SPORT 20 + KASK +ELDİVEN + ÖN LEDLİ FLAŞÖLÜ FENER FAR + ARKA FALŞÖR STOP+ 2 AD ÇOK AMAÇLI FLAŞÖR aldım hepsi =930 TL sanırım bi fikir oluşturur.
    Buarada bisikletin liste fiyatı da 930 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutgunk

C.tesi günü Sirkeciden SALCANO CITY SPORT 20 + KASK +ELDİVEN + ÖN LEDLİ FLAŞÖLÜ FENER FAR + ARKA FALŞÖR STOP+ 2 AD ÇOK AMAÇLI FLAŞÖR aldım hepsi =930 TL sanırım bi fikir oluşturur.

Sirkecinin neresinde hocam o yer? Bi' tarif edebilir misiniz?

• quote:

C.tesi günü Sirkeciden SALCANO CITY SPORT 20 + KASK +ELDİVEN + ÖN LEDLİ FLAŞÖLÜ FENER FAR + ARKA FALŞÖR STOP+ 2 AD ÇOK AMAÇLI FLAŞÖR aldım hepsi =930 TL sanırım bi fikir oluşturur.

Bisiklet disindaki aksesuarlar sana 160 tl ye mal olmus.
    Ayni bisikleti 770 liraya aldim. Yaninda on far(flasli) , arka kirmizi isik, portatif pompa, 5li yama, kilit&zincir, suluk askisi aldim. 800 lira verdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Kutgunk. Bisikletin hayırlı olsun. Ben Sedona 321 aldım. 870 liraya 10 taksit. Sedona suluk kafesi, 80 cm lik kilit ve ön mercekli led fener hediye. L kadro (19") 321 kalmamış, zor buldum.

Buda resmi, net ağırlığı 12.3 kg.
     SABİT MAŞA ŞEHİR BİSİKLETİ almaya çalışıyorum, yardımcı olur musunuz? (SEDONA 321 ALINDI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 3 Haziran 2013; 23:57:57 >
  • Yurt bisiklet salcano ana bayii
  • Sizede hayırlı olsun. Fenerlrimiz aynı :)
  • quote:

Sizede hayırlı olsun. Fenerlrimiz aynı :)

Teşekkürler. İmzadan anladığım kadarıyla led ekran işi yapıyorsunuz sanırım. Led aydınlatmada yapıyorsanız bisiklete özel bir aydınlatma yaparsınız artık
  • Bizimki dev ekranlar olduğundan biraz zor :) bide honda goldwing gibi gezmeyide pek sevmem :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.