Şimdi Ara

Bİ YARDIMCI OLACAK KİMSE YOKMU?????*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadas toshıba marka cd-rw var son zmnlarda bılgısayarı actıgımda cdrw gozukmuyo bılgısayarımda restart atıyorum sonra gozukuyo hep olmuyo arasıra sızde bıos ayararından bıseymı yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 29 Ağustos 2006; 14:02:59 >

"İnsan, insanın cehennemidir.."
  • HOCAM BİOS PİLİNİ DEGİŞTİRDİNMİ YADA İDELERİ
    Asus p5gd1pro anakart-- celeron 3200+ işlemci - - 2x512mb 400 mhz kingston ram - Samsung 80 gb sata 2 sabit disk-Asus 6600 ekran kartı- - LG DVDRAM RW -- LG DVD CD-RW --Skystar 2b-- phılıps 170s lcd monitör --400 watt color psu --650watt aidate ups pc kontrolu--stage kasa--hp yazıcı --encore 2in1 ses sistemi--d-link adsl modem
  • degıstırmedım bıos pılını ??
  • şahsen bu tür sorunlarla karşılaştığıma (genelde cd-romlarda) hangi yolu denediysem olmadı. yani işin neticesi cd-rom'u değiştirmek oldu. işe yarayabilecek bi püf noktası varsa benimde işime çok yarayacak
    "İnsan, insanın cehennemidir.."
  • Başka bir IDE kablosu ile farklı bir güç kablsounu tak.Dün de benim başıma geldi.Güç kablosunu değiştirdim, düzeldi.

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde başıma geldi, bütün donanımı söküp taktım oldu (komik ama)..
    ADAKOR
  • Kabloları bir kontrol et birde başka cd sürücüsü warmı yazarsan daha ayrıntılı yardımcı olabilirim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.