Şimdi Ara

Bi uygulama vardı kodu yanlış girince ön kameradan girenin fotosunu çeken..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotograf ve videolarımızı şifreli olarak saklayabiliyorduk.. normal kodla birlikte birde fake code belirliyorduk ve fake code ile giriş yaptığmzda dosyalar boş görünüyordu.. kod 3 kere yanlış girildiğinde ise ön kameradan foto çekiyordu.. bu programı bilen var mı unuttumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammet_89

fotograf ve videolarımızı şifreli olarak saklayabiliyorduk.. normal kodla birlikte birde fake code belirliyorduk ve fake code ile giriş yaptığmzda dosyalar boş görünüyordu.. kod 3 kere yanlış girildiğinde ise ön kameradan foto çekiyordu.. bu programı bilen var mı unuttumda?

igotya
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

quote:

fotograf ve videolarımızı şifreli olarak saklayabiliyorduk.. normal kodla birlikte birde fake code belirliyorduk ve fake code ile giriş yaptığmzda dosyalar boş görünüyordu.. kod 3 kere yanlış girildiğinde ise ön kameradan foto çekiyordu.. bu programı bilen var mı unuttumda?

igotya

teşekkürler hocam fakat bahsettiğim progrm o değil..
  • başka hangisi acep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

başka hangisi acep

appstoreden indirmiştim ücretsizdi galiba o ara, mesela fotograflarım içinden istediğim fotoları o uygulamaya atıyordum, sonra tekrar uygulmaya giriş yaparken fake code ile girersen klasör boş görünüyordu (fake code yide başta ayarlıyorsun, ve şifre yanlış girildiğinde ise ön kameradan foto çekiyrdu, ama doğru şifreyle girersen yine hepsini görebiliyorsun, çok iyi bi uygulamaydı ismine pek dikkat etmedm satın alınan uygulamalarımdada göremedim ya..
  • appstore da değildi o bence cydia daydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

appstore da değildi o bence cydia daydı

hocam appstoredeydi hatta yorumlardan birinde, 'bedavaya fotograf bile çekiyor daha ne olsun' yazıyordu, o bile aklımda kalmış saatlerdir arıyorum hocam bulursam söylicem, sizde görcksinz gerçkten 10 numara uygulama yapmş adamlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takipteyim hocam .. Belki kaldırılmıştır.. Bazıları kaldırılıyor .. (dizimag gibi )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle uygulamalar yasaktı hani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Böyle uygulamalar yasaktı hani...

hocam pek bilinen bi uygulama değildi herlde. ama herkesten olumlu yorumlar almıştı, bilen birileri vardır forumda inş cevap yazarlar ama büyük ihtimallr kaldırıldı appstoreden.. satın alınan uygulamalarıma tek tek baktım ne yüklediysem var bi onu bulamadım..
  • quote:

quote:

hocam pek bilinen bi uygulama değildi herlde. ama herkesten olumlu yorumlar almıştı, bilen birileri vardır forumda inş cevap yazarlar ama büyük ihtimallr kaldırıldı appstoreden.. satın alınan uygulamalarıma tek tek baktım ne yüklediysem var bi onu bulamadım..

Kaldırılmıştır tabi, apple böyle şeylere izin vermeyeceğini çoktan açıklamıştı...
  • Cydiada var soyle bisey sizin icin icaughtU pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 18 Haziran 2012; 19:04:05 >
  • quote:

quote:

quote:

Kaldırılmıştır tabi, apple böyle şeylere izin vermeyeceğini çoktan açıklamıştı...

hocam nesi var ki uygulamanın yasak olsun, zaten bir sürü şifreleyici var bu ek olarak yanlş girildiğinde foto çekiyrdu, foto çekmesimi yanlş anlamadım?

• Hocam bi onceki mesajima bakin bir belki odur

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Cydiada var soyle bisey sizin icin icaughtU pro

teşekkürler hocm onada bakarm, şunuda bi bulablsek kşke
  • quote:

quote:

Hocam zaten buda oyleymis sifreyi yanlis girince fotonuzu cekiyormus

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam nesi var ki uygulamanın yasak olsun, zaten bir sürü şifreleyici var bu ek olarak yanlş girildiğinde foto çekiyrdu, foto çekmesimi yanlş anlamadım?

Hocam apple bu tip şeylere karşı çok katı... Burada çekilen fot gizlice çekiliyor kulanıcı çekmiyor sonuçta... Bunun dışında yapılan çağrıların sesini kaydetmek de mesela hiçbir zaman olmayacak gibi duruyor...

• quote:

quote:

quote:

Hocam zaten buda oyleymis sifreyi yanlis girince fotonuzu cekiyormus

appstore dan olursa jb sizde kullanırm hocm o yuzdn

• AppStore yükleme geçmişinizden bakın daha kolay olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Takipteyim hocam .. Belki kaldırılmıştır.. Bazıları kaldırılıyor .. (dizimag gibi )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.