Şimdi Ara

Bi uygulama vardı kodu yanlış girince ön kameradan girenin fotosunu çeken.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muhammet_89

fotograf ve videolarımızı şifreli olarak saklayabiliyorduk.. normal kodla birlikte birde fake code belirliyorduk ve fake code ile giriş yaptığmzda dosyalar boş görünüyordu.. kod 3 kere yanlış girildiğinde ise ön kameradan foto çekiyordu.. bu programı bilen var mı unuttumda?

eger böyle biişi warsa cok yi bişeymiş bulursanız bnada mesaj atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_3706

quote:

fotograf ve videolarımızı şifreli olarak saklayabiliyorduk.. normal kodla birlikte birde fake code belirliyorduk ve fake code ile giriş yaptığmzda dosyalar boş görünüyordu.. kod 3 kere yanlış girildiğinde ise ön kameradan foto çekiyordu.. bu programı bilen var mı unuttumda?

eger böyle biişi warsa cok yi bişeymiş bulursanız bnada mesaj atın

bulamadım hocam ya indirdiğim applere baktım itunesten tek tek, herşey var o yok.. (appstoreden kaldırılınca görünmüyrsa oda kaldırılmıştr herlde) forumdan indirenler vardır, konuyu görseler yazan olur aslında.. eğer sana bu tür bi prgrm lazımsa isafebox ta çok güzeldir, bundada fake code var ama foto çekmiyo işte

• foto çkmesede olur senmi yarlıon nereye akecod uyguluycanı ? appstoredemi cydiadamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_3706

foto çkmesede olur senmi yarlıon nereye akecod uyguluycanı ? appstoredemi cydiadamı ?

hocam uygulamayı indirince hemen anlarsın kullanımı basit.. appstoreden indrcksn..
  • saol tşkkur ederm
  • Takipdeyim güzel uygulama.
  • kilit ekranda foto çekiyor mu bilmem ama anlattığınız diğer özellikler isafeplay'i hatırlattı bana.

edit: denedim fotoğrafta çekiyor, bu program aradığınız. ancak öyle bi söylemişsiniz ki sanki ana ekranda oluyormuş gibi algılamış herkes o yüzdden igotya demişler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adım şahin, alamanım. -- 19 Haziran 2012; 9:02:41 >
  • arkadaslar bide pcden aytigim videolari sifreleyen program vrmi? telle cekilenler oluyor ama baska telle cekip iphone atinca kabul etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adım şahin, alamanım.

kilit ekranda foto çekiyor mu bilmem ama anlattığınız diğer özellikler isafeplay'i hatırlattı bana.

edit: denedim fotoğrafta çekiyor, bu program aradığınız. ancak öyle bi söylemişsiniz ki sanki ana ekranda oluyormuş gibi algılamış herkes o yüzdden igotya demişler :D

Evet hocam isafeplaymiş bende ilk önce isafeplay i yüklemiştim, o olduğunu düşünüyordum, arayüzü görünce bu değil dedim, oysa ben yükledikten snra geçen haftaydı sanırım bi güncelleme gelmişti arayüz tamamıyla değişmiş (güncellenmeden önce arayüz çok basitti ve kullanımı çok rahattı oda hoşuma gitmşti)..
    appstorede bakaym dedimde gerçkten kaldırmşlar galiba bunu, arkadaşn biri yasak oldgnu söylüyrduda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adım şahin, alamanım.

kilit ekranda foto çekiyor mu bilmem ama anlattığınız diğer özellikler isafeplay'i hatırlattı bana.

Evet hocam isafeplaymiş bende ilk önce isafeplay i yüklemiştim, o olduğunu düşünüyordum, arayüzü görünce bu değil dedim, oysa ben yükledikten snra geçen haftaydı sanırım bi güncelleme gelmişti arayüz tamamıyla değişmiş (güncellenmeden önce arayüz çok basitti ve kullanımı çok rahattı oda hoşuma gitmşti)..
    appstorede bakaym dedimde gerçkten kaldırmşlar galiba bunu, arkadaşn biri yasak oldgnu söylüyrduda

youtubedan video falan indiriyor diyedir büyük ihtimal.

• Video Safe programin adi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.