Şimdi Ara

Bi Pizza 18 tl olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    memur maaşı 3000 tl
    1 pizza 18tl
    1 iskender 20 tl
    1 döner ekmek 3tl
    1 çiğköfte 3tl
    çiğköftenin kilosu 30tl

ayfon 7 3000tl = 1 memur maaşı
    Sıfır Polo 1.0 çöp motorunu saymazsak 1.2 tsi 50.000 tl den başlıyor
    Şehre yakın merkezde yeni evleri almak zaten normal bir vatandaş için imkansız etimesgut beylikdüzü gibi yerlerde sıfır ve düzgün evler 200.000 den başlıyor tabi öyle yerlerde de arabanız varsa oturabilirsiniz

Şuan türkiyede asgari ücret 750 dolar yani 2000 küsür tl
    minimum memur maaşı 2000 dolar yani 5000 küsür tl olmalı
    Lcw de kazaklar uzun kollu tshirtler 20-60tl arası

Birde türkiyede kitaplar aşırı pahalı almanyada renkli baskı soru kitapları 3-5 euro
    meyve sebzede ucuz değil ki 1 tane ortalama karpuz 5tl

• Ok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulgur ve makarna fiyatlari onemli gerisini bosverin

• Memurluk içi başvurmuştum,İstanbul'da ev kiralarında bakayım dedim başvurduğum yerin yakınlarından,Ohoo 800-900-1000 diye gidiyor üstelik öyle lüks evler de değil...
    2500 maaş alsaık bin tlsi kafadan gitti kiraya,zıçtık asgari ücretten biraz yüksek maaşa çalışmış gibi olacağız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Memurluk içi başvurmuştum,İstanbul'da ev kiralarında bakayım dedim başvurduğum yerin yakınlarından,Ohoo 800-900-1000 diye gidiyor üstelik öyle lüks evler de değil...
    2500 maaş alsaık bin tlsi kafadan gitti kiraya,zıçtık asgari ücretten biraz yüksek maaşa çalışmış gibi olacağız...

ben istanbul sultangazi de oturuyorum hocam. Bu en dandirik yerde bile kiralar en ucuz 800-900. Eğlencek bir yer yok oturup biriyle sohbet edicek biryer yok
  • Dışarıda yemeyiverin siz de. Ölmezsiniz ya sosyete gibi dışarıda yemek yemezseniz. Ne güzel valla hem köprü yapılsın hem de pizza fiyatları ucuzlasın. Nerede var bu bolluk?
  • .....

Bu mesaja eklenen görseller:

Bi Pizza 18 tl olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkemiz önemli bir değişim sürecinden geçiyor , havaalanları , körpüler , otoyollar , duble yollar bunları 20 senede falan ödeyeceğiz ama çocuklarımız rahat edecek , bizlere düşen biraz dişimizi sıkmak.
    Ayrıca youtube vb bakarsan güzel pizza tarifleri var evde yapabilirsiniz.
  • Şuan japonyadayım big mac hamburger menü 690yen. 6.90tl gibi düşünün. Pizzacıya gittik her pizza 500yen. Burada asgari ücretlisi 10 günlük maaşı ile iphone 7 alabiliyor. Üstüne üstlük dünyanın en basit kız ayarlanan ülkesi. Bu kadar bolluk içinde kezbanlarda yok.

• KalemKolik kullanıcısına yanıt
    hulooooooogggggg
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Şuan japonyadayım big mac hamburger menü 690yen. 6.90tl gibi düşünün. Pizzacıya gittik her pizza 500yen. Burada asgari ücretlisi 10 günlük maaşı ile iphone 7 alabiliyor. Üstüne üstlük dünyanın en basit kız ayarlanan ülkesi. Bu kadar bolluk içinde kezbanlarda yok.

Adam hayalimde yaşıyor nalet olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felicia pizza tavsiye ederim dominosa paranızı kaptirmayin

• Hocam cok guldum ya harbiden adam hayalimizde yasiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Dışarıda yemeyiverin siz de. Ölmezsiniz ya sosyete gibi dışarıda yemek yemezseniz. Ne güzel valla hem köprü yapılsın hem de pizza fiyatları ucuzlasın. Nerede var bu bolluk?

Bro ironi dimi bu yazdığın

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Şuan japonyadayım big mac hamburger menü 690yen. 6.90tl gibi düşünün. Pizzacıya gittik her pizza 500yen. Burada asgari ücretlisi 10 günlük maaşı ile iphone 7 alabiliyor. Üstüne üstlük dünyanın en basit kız ayarlanan ülkesi. Bu kadar bolluk içinde kezbanlarda yok.

urayamashii
  • olsun abe bizi kiskaniyor abede titriyor su anda hulogg

• BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    28cm cikmiyor yalan soyluyorlar hatta yemek sepetine yazdim ilgilenmediler bile bizim burda 22tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

.....

Bu mesaja eklenen görseller:

Bi Pizza 18 tl olmuş

Her şeyi fırsata çeviren esnaf tipi.

• asgari ücret 1300 oldu daha ne istiyorsunuz halk refaha erdi, herşeyi alıyoruz artık.

Yok canım asgari ücret arttı diye diğer ürünlere zam gelmiş olur mu?Yanlışınız var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet24 -- 8 Ocak 2017; 0:42:12 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.