Şimdi Ara

bi kızın beni arkadaş mı yoksa sevgili olarkamı gördügünü anlamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler anlamaın bir yolu yokmudur bunu :(

• sorunca söylüyolar dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

sorunca söylüyolar dostum

soramam :S
  • MrTrmn kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamor

+1

beyler anlayamıyorum beni arkadas olarak görebilir ama ondan hoslanmaya basladım of.. nası söylicem ya hayal kırıklıgına uratırsam onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdef55

quote:

+1

beyler anlayamıyorum beni arkadas olarak görebilir ama ondan hoslanmaya basladım of.. nası söylicem ya hayal kırıklıgına uratırsam onu

ya sen git söyle o düşünsün sanane ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

quote:

Orijinalden alıntı: asdef55

quote:

+1

ya sen git söyle o düşünsün sanane ?

ama okadar anımız felan var arkadas şeysinde şimdi dersem herşey bitebilir ve bidaha yüüzne bakamayabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer ona o gözle bakmaya başladıysan, o sana kanka dedikçe beğendiği çocuğu sana anlattıkça daha çok canın yanıcak ondan bir an önce açıl bence dostum
  • Hocam sen bu kızsın yapamayıcağına inanıyorsun bende aynı durumdayım ne kadar sıcak davransa da bir şey söyleyemiyorsun.Seni seviyor mu yoksa çok yakın arkadaş gibi mi görüyor.Hocam eğer gerçekten seviyorsan bekle çünkü sevgili olursanız ilerde arılılınca tüm her şey çöpe gider.
  • 1.5 senedir acısını çekiyorum söyliyimde bitsin ne olucaksa olsun deme az sabret daha çok yanaş sonrası gelir zaten olumlu veya olumsuz

Bayramda mesaj attım cevap bilevermedi şimdi yine yakaladım napsam bilemiyorum başım ağrıyo sonra sen uğraşırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam sen bu kızsın yapamayıcağına inanıyorsun bende aynı durumdayım ne kadar sıcak davransa da bir şey söyleyemiyorsun.Seni seviyor mu yoksa çok yakın arkadaş gibi mi görüyor.Hocam eğer gerçekten seviyorsan bekle çünkü sevgili olursanız ilerde arılılınca tüm her şey çöpe gider.

ooof ne lanet bi duygudur bu bi öğrenebilsem..
  • Hocamöğrenmenin yolu var bnim için ihtimal yok ben ilk küşündüm sonra sadece bir karde olark gördüğünü anladım.Bir arkadaşın kendini feda edip kıza açılıcak kız sana boş değilse ona şans vermeden şutlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocamöğrenmenin yolu var bnim için ihtimal yok ben ilk küşündüm sonra sadece bir karde olark gördüğünü anladım.Bir arkadaşın kendini feda edip kıza açılıcak kız sana boş değilse ona şans vermeden şutlar.

haklısın sanırım yolu yok söylemekten başka
  • O sana söylemedikçe anlayamazsın.Diyorlar bir de yok gözlerinin içinde seni arzular gibi bakıyorsa felan diye

Bizim Tuğçe çocukluğumdan beri bana öyle bakıyor ama hiç sevişmedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

O sana söylemedikçe anlayamazsın.Diyorlar bir de yok gözlerinin içinde seni arzular gibi bakıyorsa felan diye

Bizim Tuğçe çocukluğumdan beri bana öyle bakıyor ama hiç sevişmedik.

asdads :D
  • Kızla arkadaş olman güzel, iki tarafta tavırları hoş gelmeyen kişilerle bağ kurmazlar.Arkadaşım dostum diyorsa pek aldırma çünkü belli bir şeyin altına saklanıp davranma isteği olabilir veya seni sezmek için diyordur.

Sevdiği kişiden bahsediyorsa senin düşünceni öğrenmek istiyor olabilir belki anlatcağı kişi sen de olabilirsin

Sana davrandığı gibi başkalarınada davranıyorsa o zaman arkadaşsın denilebilir ama sana davrandığı gibi davranmıyorsa o zaman iyi yoldasın.

Sürekli sorunlarını paylaşıyorsa dostundur o kız ayrıca çok sorunlu kızlara pas atmayın.

Çok hevesli davranmayıp onun davrandığı oranda davran hatta başbaşa dışarı çıkabiliyorsanız çok iyi.Kızlar zarf atmayı falan daha iyi biliyorlar yani durumu anlarlar eğer senin hakkında düşünceleri netse buluşmaya gelir.

Ama kız bana ilgi gösteriyor falan diyorsan ötekiler ile arası nasıl ona bak.Burada en önemli şeyler kız seninle geyik sohbeti için geliyor mu sana dokunuşlar yapıyor mu merak ediyor mu vs.

Hoşlandığını söylersen birde red yersen hem eski samimiyet olmaz hemde kızın gözünde düşersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi gözlerinin içine bakınca bir şey olduğu yok ben gözlerinin içine bakıyorum o da bakıyor bi bok oluvağı yok ama bir başkası denesin ya da kaybetmei göze al.
  • ne uzatıyorsun git konuş.. arkadaş olarak görüyorsa bir daha görüşmezsiniz olur biter. böyle seni sıkıntıya düşüreceğine reddedildiğinde onu unutman daha kolay olur...
  • Bence bunu sorma riskine girme ya aran çok kötüleşir ya da çıkarsınız . Öğrenmek istiyorsan kimden hoşlanıyorsun , sevgili muhabbeti aç sen kimseden hoşlanmıyorsa ve konu hakkında açık konuşuyorsa ona ondan hoşlandığını hissettir . Eğer böyle olursa iyi sonuç alman daha olası .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.