Şimdi Ara

Ben bu kızı anlayamıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar artık cidden yoruldum ben bu işten...

4 ayı geçiktir konuşuyorduk.. Ama normal konuşma değil, neredeyse 24 saat mesajlaşıyoruz, gündüzleri genelde beraberiz, geziyoruz, eğleniyoruz, konuşuyoruz.. Herkes sevgili olarak biliyor bizi. Çünkü başbaşayız sürekli. Elini tutuyorum, sarılıyorum vs... Çok samimi kız arkadaşlarıyla bile benim için küstü, doğru dürüst konuşmuyor artık. Sürekli sen olduktan sonra gerisi önemli değil benim için vs. gibi cümleler söylüyor. Yok sen benim için çok önemlisin, sen olmadan yapamam ben, beni tek mutlu eden kişisin, kimse seni benden ayıramaz vs vs..

Ama iş sevgili olmaya gelince olmuyor. Yok aramızdaki büyü bozulur, biz çok farklıyız, sevgili olarak yapamayız, seni kaybetmeyi göze alamam, kendime güvenmiyorum gibi bahaneler uyduruyor.. Ama 1 gün küs kalıp tekrar barışıyoruz. Sürekli benle planlar yapıyor, şuraya gidelim, bunu yapalım diye..

4 gündür konuşmuyoruz. Son defa teklif ettim ama yine aynı şeyleri söyleyip durdu. Ne mesaj attım ne bişe. Numarasını bile sildim. Eğer düşüncelerin değişirse gel dedim. Okuldaki arkadaşların gördüğü kadarıyla morali çok bozukmuş, tek geziyormuş. Face duvarına bana itafen şeyler paylaşıyor. Ama o da hiç aramıyor beni...

Ne yapacağım lütfen akıl verin. Bunalıma girdim iyice..

• Kız seni istemiyor sevgili olarak işte sadece arkadaş görmüş her şey düşündüğün şeylerden ibaret değil,ya arkadaşça takıl yada yapamıyorsan aynen böyle takılacaksın uzak.
  • Sevgili değilsek niye bu kadar şeyi yaptık de
  • Salla gitsin sevgili adıyla gezmesenizde siz sevgilisiniz zaten. Sadece o elindekini kaybetmekten korkuyor. Çünkü şuan arkadaş adıyla sevgili olmak istemesi normal. sevgili olduğunuzda daha ilerisi olmayacağı için amacına ulaşmış oluyor ve sıradanlaşıyor. Bu da elbette ayrılık demektir.
  • Forumda biri söylemişti bi yabancı filmde kız oğlanla yatıyomuş ama kız arkadaş kalalım diyomuş
  • Sarılırken birden yapış dudaklarına bu seferde arkadaşız ama sevişiyoruz diyecek mi görelim
  • Şiir servisimiz açıktır kanka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben bu kızla eğlenmeyi değil evlenmeyi düşünüyordum.. Amacım ihtiyaçlarımı gidermek değil..
  • Yüzyüze yapması zor bi konuşma söylicem sana, yüzyüze yapabilirsen helal yapamazsan da msnden veya mesajdan hallet..

Sevgili miyiz arkadaş mı? diye sor.
    Sevgili deseydi zaten iş uzamazdı "arkadaş" der.
    "ama arkadaşlar sürekli beraber olmaz, birbirini kıskanmaz, el ele tutuşmaz, sarılmaz kısacası bizim bu yaptıklarımızı yapmaz" de..
  • YA ARKADAŞ YA HİÇ katlanacan maykıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serth@n

Yüzyüze yapması zor bi konuşma söylicem sana, yüzyüze yapabilirsen helal yapamazsan da msnden veya mesajdan hallet..

"ama arkadaşlar sürekli beraber olmaz, birbirini kıskanmaz, el ele tutuşmaz, sarılmaz kısacası bizim bu yaptıklarımızı yapmaz" de..

Aynısını kaç defa söyledim...

Bana söylediği, "e zaten sevgili gibiyiz, niye sürekli bu konuları açıp kavga çıkarıyorsun."
  • 4 ay nolmuş..?
  • illa adını koymak mı lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

quote:

Orijinalden alıntı: Serth@n

Yüzyüze yapması zor bi konuşma söylicem sana, yüzyüze yapabilirsen helal yapamazsan da msnden veya mesajdan hallet..

Aynısını kaç defa söyledim...

Bana söylediği, "e zaten sevgili gibiyiz, niye sürekli bu konuları açıp kavga çıkarıyorsun."

biraksana arkadasim o zaman herseyi akisina...

tam benim yasamak istedigim arkadaslik tarzini yapiyor kiz seninle ve istemiyorsun.

Iliskinize ad koyunca, iliski bir zamandan sonra monotonlasacak, yapacak farkli seyleriniz kalmiyacak. Birak arkadasca kalin. Bu arada baska arkadasliklar edinirken de sorun yasamassin

• Hocam kız seni kız arkadaşı gibi görüyor. Sen onun sadece arkadaşısın ve sevgili olmak istemiyor. Sana her düşüncesini paylaşıyor aynı bir yakın kız arkadaşı gibi . Ama daha ötesi yok. O kadar. Ve yapacağın tek şey. Kız son bi mesaj (yada arayıp konuşarak) içinden ne geçiyorsa söylemen olacaktır. Şöylede diyebilirsin; Bak .... (kızın ismi) , gözlerin bana 4 ay boyunca arkadaş gibi baktı. Ama benim gözlerim seni arkadaş gibi görmedi. Daha ötesi. Sevgilim diyebileceğim insandın. Tamam olmadı ve bundan sonrada olmasın. Eğer olacak şeyler varsada sensiz olsun. Hoşçakal.' gibisinden mesaj atabilirsin yada telefondan soyleyebilirsin (telde söylemek daha iyi olacaktır) . Ama bu yazdığım mesajı değiştir kendine göre yap ve duygusallıkla nefret arasında bir çizgide bırak. Üzme kendini kardeşim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

illa adını koymak mı lazım?

koydum kate upton
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

Forumda biri söylemişti bi yabancı filmde kız oğlanla yatıyomuş ama kız arkadaş kalalım diyomuş

Dostum herkes öyle artık zaten... Yabancısı falan kalmadı , millet batının teknolojisini , üretkenliğini alacağına kaşarlığını aldı.

Konuyu açan arkadaş , o kızla aynı yaptıklarını yapmaya devam et , ama onun dışında başka bir kız daha bul , 3-4 gün takılın bakalım kızın tepkisi ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 6 Ekim 2011; 17:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bymuzur

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

illa adını koymak mı lazım?

koydum kate upton

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

Forumda biri söylemişti bi yabancı filmde kız oğlanla yatıyomuş ama kız arkadaş kalalım diyomuş

Dostum herkes öyle artık zaten... Yabancısı falan kalmadı , millet batının teknolojisini , üretkenliğini alacağına kaşarlığını aldı.

Konuyu açan arkadaş , o kızla aynı yaptıklarını yapmaya devam et , ama onun dışında başka bir kız daha bul , 3-4 gün takılın bakalım kızın tepkisi ne olacak.

Kıskanıyor.. Bırak sevgiliyi normal bir kız arkadaşım olsa bile kıskanıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• al yüzüğü çık karşısına kalabalıkta bağır o zaman ne diyecek :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.