6-2 biten man.united-fenerbahçe maçından hemen sonra fenerli li rüştü tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bir cafe ye gider. cafe de yanına yaşlı bir bayan yanaşır ve : -"naber rüştü" der.
bunun üzerine rüştü delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır rüştü'nün yanına yine -"naber rüştü" der.
3.gün rüştü çok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine -"naber rüştü" der. rüştü dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.
yaşlı teyze : -"olum ben tuncay len" der =)
Bu fıkra ilk Arif ve Bülent Korkmaz için yapılmıştı. Hani şu 6 kasım olayı vardı ya ondan sonra.
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Bu fıkra ilk Arif ve Bülent Korkmaz için yapılmıştı. Hani şu 6 kasım olayı vardı ya ondan sonra.
aha bu olmasin Fenerbahçe'nin Galatasarayı 6-0 yendiği maçtan sonra sokağa çıkmaya utanan Arif'in aklına bir fikir gelmiş ve kadın kılığına girerek dışarı çıkmış.Bir cafeye girip oturmuş.Yanına yaşlı bir kadın gelerek Arif Naber demiş.Arif beni tanıdı diyerek apar topar kaçmış. Ertesi gün yine kılık değiştirmiş ve cafeye gitmiş.Aynı yaşlı kadın yanına gelip Arif naber demiş.Arif yine kaçmış. Bu sefer Arif çok farklı bir kılıkta gelmiş cafeye kadın gelmiş yine Arif naber demiş.Arif merak etmiş; Ya sen beni nereden tanıyorsun demiş Yaşlı kadında; Oğlum Ben Bülent
quote:
Orjinalden alıntı: Futbol_Atesi
6-2 biten man.united-fenerbahçe maçından hemen sonra fenerli li rüştü tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bir cafe ye gider. cafe de yanına yaşlı bir bayan yanaşır ve : -"naber rüştü" der.
bunun üzerine rüştü delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır rüştü'nün yanına yine -"naber rüştü" der.
3.gün rüştü çok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine -"naber rüştü" der. rüştü dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.
quote:
Orjinalden alıntı: Futbol_Atesi
Selamlar ;
Benim rakibi espirili bir şekilde kızdırmak için yazılmış fıkralar arasında en beğendiğim aşağıdaki.Okuyun bakalım sizde beğenecekmisiniz.
Saygılarımla.
Şampiyonlar Ligi ön elemesine kalmıştır Real Madrid ve kurada rakip olarak Fenerbahçe çıkar.Hiç tanımadıkları bu takımla ilk maçı yapmak için İstanbul'a gelirler.Hazırlıklar tamamlanır, maç günü gelir çatar, tam maça gideceklerken Raul kaptan Zidan'a ;
- Kaptan biz şehri gezmeye karar verdik maça çıkmıyoruz, en fazla 3-0 mağlup ilan ederler, İspanya'da 4-0 yener turu atlarız sende bize katıl, derler. Zidan ise bu fikre karşı çıkar ve maça tek başınada olsa çıkar.Diğer futbolcular İstanbul turu yaparken devre arasında maçın 1-0 Real Madrid'in lehine olduğunu öğrenirler ve heyecanla Şükrü Saraçoğlu stadının yolunu tutarlar.Stada vardıklarında maç 1-1 berabere bitmiştir ve Zidan takım otobüsünde otele dönmek için beklemektedir.Hepsi bir ağızdan ;
- Kaptan büyük futbolcusun vesselam, nasıl oldu da tek başına koca takımla berabere kaldın ? Futbol tarihinde adın altın harflerle yazılacak, dediklerinde Zidan köpürmüş ve ;
- Siz ne diyorsunuz be !! Hakem adam gibi maç yönetseydi ve beni 23. dakikada oyundan atmasaydı ben o zaman gösterirdim onlara Zidan'ın kim olduğunu.
Benim rakibi espirili bir şekilde kızdırmak için yazılmış fıkralar arasında en beğendiğim aşağıdaki.Okuyun bakalım sizde beğenecekmisiniz.
Saygılarımla.
Şampiyonlar Ligi ön elemesine kalmıştır Real Madrid ve kurada rakip olarak Fenerbahçe çıkar.Hiç tanımadıkları bu takımla ilk maçı yapmak için İstanbul'a gelirler.Hazırlıklar tamamlanır, maç günü gelir çatar, tam maça gideceklerken Raul kaptan Zidan'a ;
- Kaptan biz şehri gezmeye karar verdik maça çıkmıyoruz, en fazla 3-0 mağlup ilan ederler, İspanya'da 4-0 yener turu atlarız sende bize katıl, derler. Zidan ise bu fikre karşı çıkar ve maça tek başınada olsa çıkar.Diğer futbolcular İstanbul turu yaparken devre arasında maçın 1-0 Real Madrid'in lehine olduğunu öğrenirler ve heyecanla Şükrü Saraçoğlu stadının yolunu tutarlar.Stada vardıklarında maç 1-1 berabere bitmiştir ve Zidan takım otobüsünde otele dönmek için beklemektedir.Hepsi bir ağızdan ;
- Kaptan büyük futbolcusun vesselam, nasıl oldu da tek başına koca takımla berabere kaldın ? Futbol tarihinde adın altın harflerle yazılacak, dediklerinde Zidan köpürmüş ve ;
- Siz ne diyorsunuz be !! Hakem adam gibi maç yönetseydi ve beni 23. dakikada oyundan atmasaydı ben o zaman gösterirdim onlara Zidan'ın kim olduğunu.
evet çok güzel bende bunu okumustum
bunu pendik maçından sonra uydurmuşlardı malum olaydan sonra
uluslararası iki suclunun peşine düşen ajanlar sonunda azılı ikili yerine iki fenerliyi yakalar ve sorgulamaya başlar.
-anlatın lan cabuk uluslararası bağlantılarınız nelerdir?
bunu duyan iki fenerli arkadaşlar neye uğradığını sapıtır ve şu yanıtı verir.
-Ne uluslararası bağlantısı abi.Biz daha trakyadan çıkamadık
FenerLi nin biri bir adada tek başına dolaşırken bir Lamba buluyor Lambayı büyün bir şevkle siliyor Lambadan cin çıkıyor ve diyorki diLe benden ne diLersen . FenerLi Ada da yaLnız oLdu için bu adadan kadıköye kadar bir köprü yap bende stada gidiyim diyor . cin bu imkansız mümkün değil diyor başka bir dilekdile diyor cin FenerLi o zaman Feneri şampiyonlar şampiyon yap diyor cinde köprü kaç şeritli olsun diyor
• Barcelona, fenerbahçe'yle Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda karşılaşır. İlk maç Kadıköy'dedir. Mücadele hızlı başlar, barça ilk golü bulur ve daha sonra ardı arkası kesilmez. 2,3,4,5,6,7... İlk yarı 7-0'lık skorla kapanır. İkinci yarıda yedek oyuncularını sürmesine rağmen Barcelona'nın hızı kesilmez. 8,9,10,11,12... Derken Barcelona'lı bir oyuncu, bir fb'liye sorar; -Ne zaman sahadan çekiliyorsunuz? Fb'li cevap verir; -Ne çekilmesi?Sonuna kadar buradayız. Derken goller bütün hızıyla devam eder. 13,14,15... Artık bir kaç dakika kalmıştır maçın bitmesine barça'lı yine sorar; -Neden çekilmiyorsunuz? En azından hükmen yenik sayılırsınız. Fb'li cevap verir; -Sonuna kadar buradayız. Maç biter. Skor 16-0'dır. Barça'lı oyuncu sorar; -Neden sahadan çekilmediniz? Fb'li cevap verir; -Burası Kadıköy, belli olmaz bakarsın elektrikler gider...
• bi gün i.cavcav,ismail uynanık ve aziz yıldırım oturmuş,konuşuyolarmış.derken içeriye bi adam girmiş.adam -ben şeytanım,sonsuza dek yaşarım ve herşeyi bilirim;demiş. bunun üzerine i.cavcav: -g.birliği ne zaman şamp olcak diye sormuş.şeytan da: -2045'te demiş.ilhan cavcav ağlamaya başlamış."allah kahretsin göremiyecem..." sonra ismail uyanık -peki samsun ne zaman şamp olcak demiş..şeytan da: -2053'te demiş..ismail uynaık'ta yine "ben göremiyecem" diye ağlamaya başlamışş son olarak azize demiş ki... -pekiiiii...fener ne zaman şamp olcak.şeytan bunun üzerine biraz durmuş,düşünmüş ve... -"ALLAH KAHRETSİN,GÖREMİYECEEEEM!!"
UEFA bilgisayar programcilarini isten cikardi,(reuters-cenevre)UEFA merkezinden yapilan aciklamaya gore fenerbahce hakkinda bilgi almak icin uefa/championsleague.com sitesine girenler, "bu isimde bir takim kayitlarimizda bulunmamaktadir" yanitini almalari uzerine şikayette bulunmuslar. yapilan arastirmada bilgisayar sisteminin sampiyonlar liginde puan alamayan takimlari kaydetmedigi ortaya cikmis. bilgisayar bolumu sefi hans gunter "hatamizi kabul ediyoruz,bilgisayar programini hazirlarken iki buyuk ihtiyatsizligimiz oldu;ilki bir takimin hic puan alamayacagini aklimiza getirmememiz, ikincisi ise fenerbahcenin sampiyonlar ligine katilabilecegi ihtimalini ongormememiz " aciklamasini yapmis... ReDFLaG isimli Üye şimdilik offline konumundadır
fenerlinin biri ekmek çarpsın ekmek çarpsın diye gidiyomuş ekmek arabası çarpmış
quote:
Orjinalden alıntı: goxel54
fenerlinin biri ekmek çarpsın ekmek çarpsın diye gidiyomuş ekmek arabası çarpmış
Fenerbahçe'ye uyarlamadığınız fıkra kaldı mı? Birazdan birisi başlayacak ''bir alman bir ingiliz birde Fener'li uçakta gidiyorlarmış'' diye Bu arada ilk fıkrayı bende Bülent ve Arif için duymuştujm ama ondan önceki geçmişini bilmiyorum..
daha neler oha yani bi o kalmıştı başlarına gelmeyen
quote:
takımlar ve futbolcular önemli değil.arif bülent de olsa rüştü tuncayda olsa komik.
quote:
eline sağlık mtiş fıkra
muhahahaha süper kardeşim
cok guzel fıkra su Gs li koca fıkrasını da yazıverin bi zahmet