Şimdi Ara

Bi Fıkra ' da Benden... ( Beğendim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel fıkra

Tehlikenin farkında mısınız?
    Lets kick out of football Passat! Beton dökmekle olsaydı dünyanın en büyük kulüpleri Japonya'da olurdu... Bir sessizsilah ölür. Bin sessizsilah doğar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Benim rakibi espirili bir şekilde kızdırmak için yazılmış fıkralar arasında en beğendiğim aşağıdaki.Okuyun bakalım sizde beğenecekmisiniz.

Saygılarımla.

Şampiyonlar Ligi ön elemesine kalmıştır Real Madrid ve kurada rakip olarak Fenerbahçe çıkar.Hiç tanımadıkları bu takımla ilk maçı yapmak için İstanbul'a gelirler.Hazırlıklar tamamlanır, maç günü gelir çatar, tam maça gideceklerken Raul kaptan Zidan'a ;

- Kaptan biz şehri gezmeye karar verdik maça çıkmıyoruz, en fazla 3-0 mağlup ilan ederler, İspanya'da 4-0 yener turu atlarız sende bize katıl, derler.
    Zidan ise bu fikre karşı çıkar ve maça tek başınada olsa çıkar.Diğer futbolcular İstanbul turu yaparken devre arasında maçın 1-0 Real Madrid'in lehine olduğunu öğrenirler ve heyecanla Şükrü Saraçoğlu stadının yolunu tutarlar.Stada vardıklarında maç 1-1 berabere bitmiştir ve Zidan takım otobüsünde otele dönmek için beklemektedir.Hepsi bir ağızdan ;

- Kaptan büyük futbolcusun vesselam, nasıl oldu da tek başına koca takımla berabere kaldın ? Futbol tarihinde adın altın harflerle yazılacak, dediklerinde Zidan köpürmüş ve ;

- Siz ne diyorsunuz be !! Hakem adam gibi maç yönetseydi ve beni 23. dakikada oyundan atmasaydı ben o zaman gösterirdim onlara Zidan'ın kim olduğunu.

bu iyimiş üstad

• quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Benim rakibi espirili bir şekilde kızdırmak için yazılmış fıkralar arasında en beğendiğim aşağıdaki.Okuyun bakalım sizde beğenecekmisiniz.

Saygılarımla.

Şampiyonlar Ligi ön elemesine kalmıştır Real Madrid ve kurada rakip olarak Fenerbahçe çıkar.Hiç tanımadıkları bu takımla ilk maçı yapmak için İstanbul'a gelirler.Hazırlıklar tamamlanır, maç günü gelir çatar, tam maça gideceklerken Raul kaptan Zidan'a ;

- Kaptan biz şehri gezmeye karar verdik maça çıkmıyoruz, en fazla 3-0 mağlup ilan ederler, İspanya'da 4-0 yener turu atlarız sende bize katıl, derler.
    Zidan ise bu fikre karşı çıkar ve maça tek başınada olsa çıkar.Diğer futbolcular İstanbul turu yaparken devre arasında maçın 1-0 Real Madrid'in lehine olduğunu öğrenirler ve heyecanla Şükrü Saraçoğlu stadının yolunu tutarlar.Stada vardıklarında maç 1-1 berabere bitmiştir ve Zidan takım otobüsünde otele dönmek için beklemektedir.Hepsi bir ağızdan ;

- Kaptan büyük futbolcusun vesselam, nasıl oldu da tek başına koca takımla berabere kaldın ? Futbol tarihinde adın altın harflerle yazılacak, dediklerinde Zidan köpürmüş ve ;

- Siz ne diyorsunuz be !! Hakem adam gibi maç yönetseydi ve beni 23. dakikada oyundan atmasaydı ben o zaman gösterirdim onlara Zidan'ın kim olduğunu.

bu iyimiş üstad

Bunu bana Fb'li bir arkadaş anlattı hem de çok fanatik bir arkadaş.. O da çok gülmüş ben de

• _____________________________

Her Tesbih Çeken Serseri OLsaydı...İmam Mafya OLmustu..
  • FUTBOLLA ALAKASI YOK AMA ESPİRİSİNE YAZDIM

Adamın biri aklını sapanla bozmuş. Nerede bir karış lastik bulsa hemen sapan yapıp evlerin camına taş atıyormuş. Sonunda akıl hastanesine kapatmışlar. Gel zaman git zaman adam bir gün başhekimin odasına gitmiş :

- Ben artık akıllandım. Beni çıkarın, demiş. Başhekim :

- Peki seni çıkarırsak ne yapacaksın?

- Evleneceğim.

- Evlenince ne yapacaksın?

- Gelini alıp gerdek odasına getireceğim.

- Sonra?

- Önce duvağını sonra gelinliğini çıkaracağım.

Doktor heyecanlanmış :

- Sonra, sonra?

- Sonra sutyenini çıkaracağım.

- Eee, sonra?

- Sonra külotunu çıkaracağım.

Doktor iyice heyecanlanmış artık :

- Anlat, anlat sonra?

- Külotunun lastiğini çıkarıp sapan yapacağım.

www.muzikportali.tk | Video Klip Siteniz..
  • Cihan Oskay gerçekleri açıklamaya başladığında bir abimiz bana çok hoş bir fıkra anlatmıştı:

Bir gün Temelin canı yüzmek istemiş. Soyunmuş, köyün yakınındaki dereye girmiş. O yüzedursun, birkaç çocuk, zıpırlık olsun diye Temelin elbiselerini yürütüp kaçmışlar. Neyse efendim, Temel yüzmeye doymuş, sudan çıkmış. Elbiselerini göremeyince almış bir telaş. Ne yapsam, ne etsem? Eliyle önünü kapamış, başlamış koşmaya. Köyün meydanından çırılçıplak geçerken babası kahveden seslenmiş: "Ula Temel, esas yüzünü kapat. Önündekini kim tanıyacak ki?"

Tehlikenin farkında mısınız?
    Lets kick out of football Passat! Beton dökmekle olsaydı dünyanın en büyük kulüpleri Japonya'da olurdu... Bir sessizsilah ölür. Bin sessizsilah doğar.
  • Küçük öğrenci

TAKSİM DOLMUŞU

Başlarına gelecekten habersiz 4 fenerli bir gün kadıköy-taksim dolmuşuna binmişler. Sallana sallana gidiyorlarmış. Stadın önünden geçerken dolmuşa Shevchenko binmiş. Tabi Fenerlileri görünce dayanamamış, arkayı dörtlemiş. Fenerliler mecburen böyle bir taraflarını dağıta dağıta yola devam etmişler. Köprüyü geçmişler. Bu sefer uzun boylu, biri dolmuşa işaret yapmış. Dolmuş sağa yanaşmış kapı açılmış. Fenerlilerin suratı bu sefer iyice asılmış.
    Şöför seslenmiş, "Gençler Hakan Şükür binecek arkayı beşleyelim !..."

• quote:

Orjinalden alıntı: acgur

Ben de fıkra anlatmak istiyorum ama benim bildiklerimin hepsi forum kurallarına aykırı...

Way beaa daha fıkrayı anlatmadan banlamışlar. Düşünce özgürlüğü istiyos.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Futbol_Atesi

6-2 biten man.united-fenerbahçe maçından hemen sonra
    fenerli li rüştü tanınmamak için yaşlı bir adam
    kılığına girer ve bir cafe ye gider. cafe de yanına
    yaşlı bir bayan yanaşır ve : -"naber rüştü" der.

bunun üzerine rüştü delirir nasıl tanıdı bu kadın beni
    diye düşünüp durur. ertesi gün yine aynı cafede aynı
    kadın yanaşır rüştü'nün yanına yine -"naber rüştü"
    der.

3.gün rüştü çok değişik bır kılıkta gider cafeye ve
    yine aynı kadın yanaşır ve yine -"naber rüştü" der.
    rüştü dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.

yaşlı teyze : -"olum ben tuncay len" der =)

• HAKEM

80'li yılların sonların bir beşiktaş-fenerbahçe maçı sırasında hakem
    beşiktaşın net 2 golünü vermez,feneve ise havadan bir penaltı verir.maç çığrından çıkmıştır. beşiktaşlılar neredeyse sahayı terketmeyi düşünürler.
    Fenerbahçe ***e bala 2.golü de atar.metin tekin santrayı yapmaz bekler. hakem düdüğü bir daha çalar,ama metin hala topa dokunmaz.
    -hakem, "metin neden başlamıyosun, bak kart çıkartırım" der.
    -metin cevap verir: "hocam sahanıza geçin de başlayalım"

Adamcağız uzun uzun düsünür, hafızasını zorlar, ama ne yazık ki yaptığı iyi bir şeyi hatırlayamaz. Melek tekrar sorar.
    -Peki, bari söyle, hiç cesaret gerektiren bir şey yaptın mı, hayatında?
    Adam hemen atılır gururla.
    -Yaptım, tabii!
    -Anlat bakalim, neymiş bu cesur iş?
    Adam anlatmaya baslar.
    -Ben futbol hakemiydim. Trabzon'da bir Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yönetiyordum.Daha önceden azizle şike yapma konusunda anlaşmıştım. Maçin son dakikasinda Trabzon aleyhine haksız penalti çaldim.
    -Vay canına, gerçekten cesurmussun sen, hadi geç bakalim!
    Cennetin kapıları açılır. Bizim hakem tam geçecekken, melek merak eder:
    -Ne zaman olmustu bu maç?
    -Asagi yukarı üç dakika oluyor biteli...

40 kırbaç

BJK li FB li ve GS li Afrikanın yasak bölümüne girmişler.bunu duyan kral onları askerlerine yakalatmış.Ve her birine 10 kırbaç cezası vermiş.AMA HERKESE BİR İSTEK HAKKI TANINMIŞ.Uyanık fenerli benim sırtıma yastık bağlayın demiş.Ama yastık paramparça olmuş ve fbli çok acı çekmiş.bunu gören bjk li bana 2 yastık koyun demiş.ama 2 yastıkda fayda etmemiş.gs li de acı çekmiş.Sıra gs liye gelmiş kral bu yıl ligde durumunuz kötü direktörlerden çok çektiniz bu yüzden sana 2 istek hakkı veriyorum demiş.BJK sırıtarak bana 40 kırbaç vurulsun demiş herkes şaşırmış kral 2 inci isteğin nedir diye sormuş bjk li demişki fenerliyi sırtıma bağlayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: fox_w

Şikeci Hakemin Hazin Sonu
    Adamın biri ölüp cennetin kapısına dayandığında, cennetin baş meleği durdurur onu.
    -İçeri almadan önce sorularıma cevap vermelisin? Hayatın boyunca tam anlamıyla iyi bir iş yaptın mı, bakalım?
    Adamcağız uzun uzun düsünür, hafızasını zorlar, ama ne yazık ki yaptığı iyi bir şeyi hatırlayamaz. Melek tekrar sorar.
    -Peki, bari söyle, hiç cesaret gerektiren bir şey yaptın mı, hayatında?
    Adam hemen atılır gururla.
    -Yaptım, tabii!
    -Anlat bakalim, neymiş bu cesur iş?
    Adam anlatmaya baslar.
    -Ben futbol hakemiydim. Trabzon'da bir Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yönetiyordum.Daha önceden azizle şike yapma konusunda anlaşmıştım. Maçin son dakikasinda Trabzon aleyhine haksız penalti çaldim.
    -Vay canına, gerçekten cesurmussun sen, hadi geç bakalim!
    Cennetin kapıları açılır. Bizim hakem tam geçecekken, melek merak eder:
    -Ne zaman olmustu bu maç?
    -Asagi yukarı üç dakika oluyor biteli...

40 kırbaç

BJK li FB li ve GS li Afrikanın yasak bölümüne girmişler.bunu duyan kral onları askerlerine yakalatmış.Ve her birine 10 kırbaç cezası vermiş.AMA HERKESE BİR İSTEK HAKKI TANINMIŞ.Uyanık fenerli benim sırtıma yastık bağlayın demiş.Ama yastık paramparça olmuş ve fbli çok acı çekmiş.bunu gören gs li bana 2 yastık koyun demiş.ama 2 yastıkda fayda etmemiş.gs li de acı çekmiş.Sıra bjk liye gelmiş kral bu yıl ligde durumunuz kötü direktörlerden çok çektiniz bu yüzden sana 2 istek hakkı veriyorum demiş.BJK sırıtarak bana 40 kırbaç vurulsun demiş herkes şaşırmış kral 2 inci isteğin nedir diye sormuş bjk li demişki fenerliyi sırtıma bağlayın.

Edit fıkrada yazım hatası oldu doğrusu alıntının içinde yazılı

• Günün birinde berber Fikret Usta'nın kapısı açılır... İçeri giren müşteri
    Aziz Yıldırım'dır. Fikret Usta bir çırpıda saç-sakal traşını
    bitiriverir ve ücreti ödemek isteyen Yıldırım'a da "Aaaa, olur mu? Siz
    koskoca Fenerbahçe başkanısınız... Sizden para almam söz konusu
    olamaz... Dükkanımı şereflendirmeniz yeter bana..." der. Fikret
    Usta ertesi sabah dükkanını açmaya geldiğinde, kapının önünde koca
    bir paket ve pakede iliştirilmiş bir zarf bulur... Pakette 15 adet
    sarı-lacivert forma, zarfta ise 15 adet 100 dolarlık banknot vardır...
    Mutlu mutlu kafasını iki yana sallar ve ekler: Ne gereği vardı?
    Aradan birkaç gün geçer, dükkanın
    kapısı açılır. İçeri giren Süleyman Seba'dır... Fikret Usta bir
    çırpıda saç-sakal traşını bitiriverir ve ücreti ödemek isteyen
    Seba'ya da "Aaaa, olur mu? Siz Beşiktaşlıların onursal
    başkanısınız... Sizden para almam söz konusu olamaz... Dükkanımı
    şereflendirmeniz yeter bana..." der. Fikret Usta ertesi sabah dükkanını
    açmaya geldiğinde, kapının önünde küçük bir paket ve pakede
    iliştirilmiş bir zarf bulur... Pakette 15 adet BJK rozeti, zarfta ise
    15 adet birer YTL'den toplam 15 YTL vardır... Mutlu mutlu kafasını
    iki yana sallar ve ekler: Ne gereği vardı? Hem de emekli maaşından!
    Aradan birkaç gün daha geçer, dükkana Faruk
    Süren gelir. Fikret Usta bir çırpıda saç-sakal traşını bitiriverir ve
    ücreti ödemek isteyen Süren'e "Aaaa, olur mu? Siz UEFA sampiyonu
    olan Galatasaray'ın başkanıydınız... Sizden para almam söz konusu
    olamaz... Dükkanımı şereflendirmeniz yeter bana..." der. Fikret Usta
    ertesi sabah dükkanını açmaya geldiğinde, dükkanın önünde 15
    Galatasaray yöneticisi sıra beklemektedir...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.