Şimdi Ara

bi erkeği nasıl affedersiniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi olay şöyle pzt günü kızla bluştuk hemen bitti dedi..bende dayanamadım 10 dk konuştuk sonra okuldan kaçtım..(kız bizim sınıfta)sonra pzt günü akşam biraz ağır konuştum ben (msela sizin eve geliyom dedim oda gelme annem beni öldürür dedi bende ne kaa güzel hayatımdan çıkarsın dedim)bu sadece 1 tanesi...sonra hala konuşuyoruz...çarşamba günü bari bi özür dileseydin fln dedi... sonra kendini affettirmen lazım sonra sana bi şans daha verecem dedi nasıl affettirecem ben yaa yardım edin...ama kızda beni seviyo biliyorum...o ayrıldık demeside beni denemek için demiş...napıyım yaaa hiç bişe aklıma gelmiyo...

• up!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: trials_musti

şimdi olay şöyle pzt günü kızla bluştuk hemen bitti dedi..bende dayanamadım 10 dk konuştuk sonra okuldan kaçtım..(kız bizim sınıfta)sonra pzt günü akşam biraz ağır konuştum ben (msela sizin eve geliyom dedim oda gelme annem beni öldürür dedi bende ne kaa güzel hayatımdan çıkarsın dedim)bu sadece 1 tanesi...sonra hala konuşuyoruz...çarşamba günü bari bi özür dileseydin fln dedi... sonra kendini affettirmen lazım sonra sana bi şans daha verecem dedi nasıl affettirecem ben yaa yardım edin...ama kızda beni seviyo biliyorum...o ayrıldık demeside beni denemek için demiş...napıyım yaaa hiç bişe aklıma gelmiyo...

Tuttum kizi. Direk yedirmis sana yalanini. Gercekten inandin mi boyle deyince bu kiz

• o kızı terk et
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

quote:

Orijinalden alıntı: trials_musti

şimdi olay şöyle pzt günü kızla bluştuk hemen bitti dedi..bende dayanamadım 10 dk konuştuk sonra okuldan kaçtım..(kız bizim sınıfta)sonra pzt günü akşam biraz ağır konuştum ben (msela sizin eve geliyom dedim oda gelme annem beni öldürür dedi bende ne kaa güzel hayatımdan çıkarsın dedim)bu sadece 1 tanesi...sonra hala konuşuyoruz...çarşamba günü bari bi özür dileseydin fln dedi... sonra kendini affettirmen lazım sonra sana bi şans daha verecem dedi nasıl affettirecem ben yaa yardım edin...ama kızda beni seviyo biliyorum...o ayrıldık demeside beni denemek için demiş...napıyım yaaa hiç bişe aklıma gelmiyo...

Tuttum kizi. Direk yedirmis sana yalanini. Gercekten inandin mi boyle deyince bu kiz

ona inanmadım zaten...ama yardım edin affettiriyim kendimi...

• ona büyük sürprizler yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f=m.a
    ona büyük sürprizler yapardım.

kızı ters köşeye yatır,ben senden ayrılıyorum! de arkanı dön çık,aşkını sınamak neymiş anlasın zilli!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris347 -- 26 Kasım 2010; 0:02:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris347

quote:

kızı ters köşeye yatır,ben senden ayrılıyorum! de arkanı dön çık,aşkını sınamak neymiş anlasın zilli!

bence direk kızı ters yatırsın.
  • Kıza balgam at
  • denemek için mi
    bazı erkekler harbiden saf ya vallahi her gün diyoruz bunu anlamıyosunuz.kız başka bi çocuk bulmuş çocukda kabul etmemiş kız geri dönmek istiyo

edit:kızı red edersen acayip bozarsın.peşinde dolaşır bidahada bırakmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duman7 -- 26 Kasım 2010; 0:13:14 >
  • quote:

nasıl meselaa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7
    denemek için mi
    bazı erkekler harbiden saf ya vallahi her gün diyoruz bunu anlamıyosunuz.kız başka bi çocuk bulmuş çocukda kabul etmemiş kız geri dönmek istiyo

edit:kızı red edersen acayip bozarsın.peşinde dolaşır bidahada bırakmaz

kız gözü diye buna derim ve çoğu erkek olayın bu tarafını tahmin bile edemezdi ,tebrikler....

arkadaşım kıza 3 kez boş ol de ,yoksa boynuzlanman an meselesi...
  • şimdi kızı sen terket. eğer gerçekden denemek için falan yaptıysa ki yalan baya babalara gelir..

yedekdeki kızı sok hemen.
  • Adama şimdi terk ettireceksiniz ondan sonra kız geri dönmeyince size patlayacak.
  • Bide sen dene bakalım nasıl oluyomuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.