Şimdi Ara

Bi bakın acilen en gec yarın aksam siparis wercemmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben imzamdaki pcden işlemciyi cıkarıp AMD 64 3500+ almayı düşünüorum bana ona göre bir anakart önerirseniz sewinirim simdiden cok tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 1 Ekim 2005, 23:14:43 >

• asus a8n veya a8v deluxe
  • power olarak ne tavsie edersiniz lütfen 60 ytlyi gecmesin imzamdaki sistemi kaldırabilecek bişey istiorum(imzamdaki mütüş enermax arızalandı geri werdim paramı aldım)
  • işlemcin güzel,değiştirme,a64 3500+ aldığında umduğun performans artışını bulamazsın bence...madem elinde para var,ekran kartı ve psu al...leadtek 6800gt+FSP 400w...
  • EPOX9NDA3J N FORCE 3 ULTRA

kesinlikle bunu tavsiye ederim

EP-9NDA3J
    AMD Socket 939 (Athlon-64, Athlon-64 FX) CPU
    nVidia nForce3 Ultra Yongaseti
    2.0GTs HT FSB
    4 Dual DDR 400 SDRAM DIMM yuvası
    Anakart üzerinde 4 Adet, Opsiyonel 4 Adet USB 2.0 Portu
    Anakart üzerinde Koaksiyel çıkış
    2 x S-ATA (150MBps) portu, RAID 0,1 desteği (nVidia nForce3 Ultra)
    1000Mbps Gigabit Lan
    Realtek ALC-85X 8 Kanal Onboard ses kartı
    S/PDIF-in ve S/PDIF-out, Aux-In, CD-In ve Auto Jack Sensing Özelliği
    Standart ATX form (305x245 mm)

EPOX EP-9NDA3J AMD ANAKART (SOKET 939)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THUNDERBIRD -- 1 Ekim 2005, 9:59:27 >

• bu linkteki kart benim ihtiyaclarımı karsılarmı bi de THUNDERBİRD dostum sende link werirsen sewinirimhttp://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?s=RDRPqS9y3tJjkmnMrddvPzeOcvYaWX&no=1
  • bence nforce 4 anakart al,tabi böle yaparsan ekran kartında değiştirmek zorunda kalırsın.eğer o kadar param yok diosan nforce 3 anakart al 9800 ile dewam et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu linkteki kart benim ihtiyaclarımı karsılarmı bi de THUNDERBİRD dostum sende link werirsen sewinirimhttp://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?s=RDRPqS9y3tJjkmnMrddvPzeOcvYaWX&no=1

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=969&productid=bd7864

• quote:

Orjinalden alıntı: plateau

işlemcin güzel,değiştirme,a64 3500+ aldığında umduğun performans artışını bulamazsın bence...madem elinde para var,ekran kartı ve psu al...leadtek 6800gt+FSP 400w...

sen 3500+ kullandınmı istedigin umdugun performansı alamazsın diyorsun valla ben 3000 venicede kullandım P4 LGA 3,6 da kullandım ama 3500 e hayran kaldım
  • walla ben asus A8V deluxe de karar kıldım sizce yeterli olur mu benim için imzamdaki parcaları rahat bir sekilde calıstırır mı ? http://www.tomshardware.com.tr/motherboard/20050127/socket_939-05.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 1 Ekim 2005, 13:25:30 >
  • eger aGP arıyorsan KESİNLİKLE E P O X 9NDA3J öneriyorum ben kuıllanıyorum ve stok fanla su an 2600mhz de calışıyor işlemcim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

asus a8n veya a8v deluxe

yada premium (pci-e)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 1 Ekim 2005, 13:39:19 >
  • abi 9800PRO nun PCİ-E olanı war mı benimki AGP de
  • 9800pro kuracagın sisteme göre düşük.ne için kullanıcaksın bu bilgisayarı.
  • oyuuuuun zaten imzamdaki sistemin bi işlemcisi ile anakartını deiştircem işte su an bile yeterli ama bu işlemci ile anakartı dier sisteme takıcam
  • EPOX ,GİGABYTE VEYA MSI ALABİLİRSİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: armagaan

oyuuuuun zaten imzamdaki sistemin bi işlemcisi ile anakartını deiştircem işte su an bile yeterli ama bu işlemci ile anakartı dier sisteme takıcam

9800 sana yetmeyebilir... biraz daha güçlü bi kart almanı öneririm.
  • quote:

9800 sana yetmeyebilir... biraz daha güçlü bi kart almanı öneririm.

yeter yeter baba karttır o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THUNDERBIRD -- 1 Ekim 2005, 17:56:54 >
  • abi frekanslara bakın imzadaki o hali ile de yetmez mi üstünde Zalman saf bakır sogutcu da war
  • bi şey sorucam; neyine yetmiyo o kulandığın işlemci?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.