Şimdi Ara

Bi Bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kıymetli forumdaşlar ben bi dizi önerisi almak istiyorum fakat bitmiş olsun baya dizi izledim belli köşe taşlarını ayrıca konusu çok uçuk süper kahraman falan gibi olmazsa çok iyi olur bilim kurgu, gizem aksiyon her türlü olabilir ama aşırı anreal süper güç vs olaylarından uzak olursa sevinirim ama dediğim gibi bitmiş beğendiğiniz izlemelisin dediğiniz dizi varsa bekliyorum..

• Lost
    Person of Interest
    Fringe
    Black Mirror

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Da Vinci's Demons aradığınız dizi hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fringe
  • Fringe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkuncand

Lost
    Person of Interest
    Fringe
    Black Mirror

Fringe izledim diğer ikisi halen devam ediyor ama onları bitince hatmedicem aklımdalar losta bakıcam dostum çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Da Vinci's Demons aradığınız dizi hocam

dostum iyi gibi de devam ediyo bitmiş olsun istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam önereceklerim Fringe tarzı bilim kurgu dizileri değil, her tür olabilir demişsiniz ;

OZ - Hapishane dizisi.
    Dexter - Seri katil dizisi.
    Spartacus - İsyanı anlatan bir dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Hocam önereceklerim Fringe tarzı bilim kurgu dizileri değil, her tür olabilir demişsiniz ;

OZ - Hapishane dizisi.
    Dexter - Seri katil dizisi.
    Spartacus - İsyanı anlatan bir dizi.

Çok sağol dostum dexter hariç diğer ikisine bakıcam dexterı sevmiyorum ya hannibal varken bana bi alt level geliyo
  • nefretcan kullanıcısına yanıt
    Hocam Hannibal'ı sevdiyseniz True Detective'i de seveceğinizi düşünüyorum. Hannibal'ın havasını anımsatıyor bana. Hannibal'daki gibi felsefi konuşmalar da bolca var. 8 bölüm ve her sezon farklı oyuncularla farklı konular işleneceği için sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum.

Ayrıca cinselliği sorun etmiyorsanız kafa dağıtmak için Shameless'ta öneririm. Canınız sıkkınken açın 1 bölüm izleyin keyfiniz yerine geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Hocam Hannibal'ı sevdiyseniz True Detective'i de seveceğinizi düşünüyorum. Hannibal'ın havasını anımsatıyor bana. Hannibal'daki gibi felsefi konuşmalar da bolca var. 8 bölüm ve her sezon farklı oyuncularla farklı konular işleneceği için sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum.

Ayrıca cinselliği sorun etmiyorsanız kafa dağıtmak için Shameless'ta öneririm. Canınız sıkkınken açın 1 bölüm izleyin keyfiniz yerine geliyor.

True Dedective aklımda fakat dediğim gibi bitmesini bekliyorum aynı şekilde Shameless ın da öyle ve en az 9-10 film var bitsin izliycem dediğim sabırsız bi adamım pat pat izlemek istiyorum normal takip ettiğim dizileri bile biriktirip izlerim o yüzden bitmiş sordum yine çok sağol dostum not ettim bunları da

Biraz eski ama Twin Peaks'i öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jnic

Biraz eski ama Twin Peaks'i öneririm.

Hocam baya ilgimi çekti bakacağım eyvalla
  • battlestar galactica
    sons of anarchy
    the shield
    oz
    the wire
  • SoA
    Spartacus
    Lost

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dracula > Jonathan Rhys Meyers
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

battlestar galactica
    sons of anarchy
    the shield
    oz
    the wire

Hocam yazdığın diziler baya ilgimi çekti de izleyenden bi yorum genel bi konusu hakkında fikir edinmek istedim. Sons of Anarchy devam ettiği için onu es geçtim bitmesini beklediğim bi dizi zaten biliyorum aynı şekilde oz'u da biliyorum fakat nedense pek izleyesim gelmiyor ama izliycem orası kesin yani kalan üç diziyi bi anlatır mısın nasıl yani konuları falan sorun olmazsa???
    SoA bitti hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefretcan

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

battlestar galactica
    sons of anarchy
    the shield
    oz
    the wire

Hocam yazdığın diziler baya ilgimi çekti de izleyenden bi yorum genel bi konusu hakkında fikir edinmek istedim. Sons of Anarchy devam ettiği için onu es geçtim bitmesini beklediğim bi dizi zaten biliyorum aynı şekilde oz'u da biliyorum fakat nedense pek izleyesim gelmiyor ama izliycem orası kesin yani kalan üç diziyi bi anlatır mısın nasıl yani konuları falan sorun olmazsa???

sons bitti..benim bitmedi gerçi son 3 bölümüm

battlestar galactica için wikipediadan okusan yeterli..izleyen herkese göre dünyanın en iyi dizisidir..benim için de

izleme sırası var ama..miniseries denilen 2bölüm/3 saatlik pilot bölümle izlemeye başlıyosun..sonra ilk 2 sezonu izliyosun..internet bölümleri var 7-8 dk lık.webisode deniliyor.onları sezon aralarında izliyosun..2 tane de tv filmi var..

battlestar galactica izleme sırası diye arat google da çıkar sonuçlar..

ama kesinlikle miniseries ile başlaman gerek hatta 1x01 de bile previously on bsg diye başlıyor

malum sitede var 90 gb lik full set hem de 720p

• Person of Interest, Hannibal, True Detective, Dracula (Jonathan R. M.Tamam belki bunu istemedin ama pişman olmazsın sadece 1 sezon), Two and a half men
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.