Şimdi Ara

Bi aralar bi Mr.Legend vardı noldu o?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son forumu bıraktım bırakıcam falan diyodu naptı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ms. Legend ile boşanmışlar oda strese dayanamayıp intihar etmiş

Şaka bi yana tanımıyorum bile kusura bakmayın
  • Çizdiler galiba.Pek tanımazdım.
  • atarlandı coming soon
  • Çağıralım bakalım belki gelir konuya

konu dışına yazmayı bırakmış heralde en son 15 saat önce giriş yapmış son mesajı 3 gün önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 5 Aralık 2013; 22:09:52 >
  • çizildi galiba

• nickmi ondan aldım diyebilirim ms yerine by yaptım benim ilham kaynağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana yanlıs yaptı bedelını odettım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'de üni başladıktan sonra dışarda gezip tozuyordum fazla vakit kalmıyordu foruma. Yurtta kalınca arkadaşlar falan fazla vakit ayırmıyorum foruma. Bu aralar eve döndüm tatil vakti, az çok geziyorum ama eskisi gibi yazmıyorum. Biri cevap atarsa falan cevaplıyorum anca

Atarlanmadım beyler niye forumda atarlanayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

İzmir'de üni başladıktan sonra dışarda gezip tozuyordum fazla vakit kalmıyordu foruma. Yurtta kalınca arkadaşlar falan fazla vakit ayırmıyorum foruma. Bu aralar eve döndüm tatil vakti, az çok geziyorum ama eskisi gibi yazmıyorum. Biri cevap atarsa falan cevaplıyorum anca

halkin sevgilisi

• quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

quote:

İzmir'de üni başladıktan sonra dışarda gezip tozuyordum fazla vakit kalmıyordu foruma. Yurtta kalınca arkadaşlar falan fazla vakit ayırmıyorum foruma. Bu aralar eve döndüm tatil vakti, az çok geziyorum ama eskisi gibi yazmıyorum. Biri cevap atarsa falan cevaplıyorum anca

halkin sevgilisi

Aynı ünideyiz biliyor musun

YDY de hazırlık okuyorum şu anda. Sen neredesin

(Hedef demişssin pardon )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 7 Aralık 2013; 2:06:26 >

• en son izmirden istanbula uçak ile dönerken uçağı 30 k ft de birden dalışa geçti ve kendisi ile beraber 120 kişi hayatını kaybetti diye biliyirum.

tabiki şaka aman allah korusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Doglos -- 7 Aralık 2013; 2:15:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

en son izmirden istanbula uçak ile dönerken uçağı 30 k ft de birden dalşa gitti ve kendisi ile beraber 120 kişi hayatını kaybetti diye biliyirum.

Uçak boeing di boeing boeing sekti

Tatillerde eve gidip geliyorum işte öyle üni falan derken fazla vakit kalmıyor. Yurtta da sohbet falan arkadaşlar olunca az giriyorum . Yarın 14 de uçağım var yukardan el sallarım

• quote:

quote:

en son izmirden istanbula uçak ile dönerken uçağı 30 k ft de birden dalşa gitti ve kendisi ile beraber 120 kişi hayatını kaybetti diye biliyirum.

Tatillerde eve gidip geliyorum işte öyle üni falan derken fazla vakit kalmıyor. Yurtta da sohbet falan arkadaşlar olunca az giriyorum . Yarın 14 de uçağım var yukardan el sallarım

bir ara kaçırmayı denese uçağı değişik bişey olsun. dh yede selam gönderirsin felan yakalanınca

• quote:

quote:

quote:

bir ara kaçırmayı denese uçağı değişik bişey olsun. dh yede selam gönderirsin felan yakalanınca

Uçağı kaçırdım yav ben . Senin istediğin gibi olmadı ama olsun

http://forum.donanimhaber.com/m_82819983/tm.htm

• keçileri kaçırmamışsınya problem yok dostum
  • quote:

keçileri kaçırmamışsınya problem yok dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.