|
BFME - Age of the Ring Türkçe Yama %100 Battle For Middle-Earth 2 - Age of the Ring Modu BFME 3 gibi anılan mod artık Türkçe! ![]() Oyunun son sürüm haliyle, Orta Dünya Kitaplarına ve Tolkien üslubuna uygun olarak, titizliklikte satır satır el çevirisidir. Emektir. Otomatik Makine çevirisi değildir. ✅ Türkçe Karakter desteği ekledim. ✅ Hikâye Çevirisi %100 ✅ Haritalar ve Metin çevirisi %100 Oyun Türkçe Yama Sürümü: Age of the Ring v1.9.5 BFME - Age of the Ring Türkçe Yama Tanıtım Videosu: Age of the Ring Türkçe Yaması Video da YouTube Kanal Üyelerine Özel olarak paylaşılıyor ve sürekli güncelleniyor. Not: (FalanYama.exe) otomatik kurulumlu Türkçe Yamalar güvenilir değildir. Bu tür yamalar bilgisayarınıza ne kurar belli olmaz. Ben sadece Türkçeleştirilmiş oyun dosyasını paylaşırım ve dosya değişikliği ile (yani kopyala yapıştır) Türkçe Yama yapılır. Bu tarz işlerde kendi güvenliğize dikkat edin lütfen... 😊🫶🙌 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinelyin -- 24 Kasım 2025; 10:24:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Hızlı