Şimdi Ara

BF4 haritaları geç yükleniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi haritaya girersem gireyim en az 1-2 dakika kadar bekliyorum. Oyun için sabırsızlanırken bu durum gerçek can sıkıcı olabiliyor.
    Malesef oyunu laptop ile oynuyorum.

DELL INSPIRON 5110/B67F67
    INTEL i7-2670QM
    6GB DDR3 1333MHz
    1GB GT525M

Donanım tarafında değil de yazılım tarafında neler yapabilirim?(disk birleştirme yaptım ama farkeden bir şey olmadı)

• Sorması ayıp, hangi ayarlarda ve kaç fps ile oynuyorsun oyunu?
  • server a göre değişiyor bu bendede aynısı oluyor bazen geç giriyor bazen çok erken
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Sorması ayıp, hangi ayarlarda ve kaç fps ile oynuyorsun oyunu?

estağfirullah ne ayıbı. en düşük ayarlarda 30-40 fps ile oynuyorum. arada 50-60fps ye kadar çıkıyor. ama operation locker' da curcunanın içindeysem anlık olarak 15fps ye kadar düşüyor.
  • general_einstein kullanıcısına yanıt
    Anladım. En düşük ayarlara almıştım, çok kötü oluyor öyle değiştirdim. Çoğu ayar high da, anti-aliasing ve birkaç tane daha gpu zorlayan ayar dışında. 40-45 fps alıyorum ama medium yapsam mı diye düşünmüyor değilim.
  • Sorun HDD hızıyla da alakalı.. SSD 'li arkadaşlar 5-10saniye de bağlanabiliyor. Ama bu map yüklemesini SSD'li arkadaşlara göre yaptılarsa sıkıntı büyük. Aynı sorun bende de mevcut.BF3'de bu olay, ilk giriş biraz bekletiyor diğer mapler hemen açılıyordu. Umarım buna çare bulurlar, yoksa map açılırken zaten insanın konsantresi kayboluyor..
  • Ancak SSD kullanırsan çabuk açılır, ben 120GB'lık bir tane almıştım ve Battlefield'ı da ona yükledim, gayet hızlı bir şekilde açılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Güncelleme Bitmiyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de ssd ye kurmamıştım bf yi... bağlantı hızıyla ilgili olduğunu düşünmüştüm sunucuya girişin...
    ssd ye kurup bir deneyeyim bugün..

edit: daha yavaş oldu lan ssd de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 23 Kasım 2013; 8:30:43 >
  • oyun bende SSD'ye kurulu ve max 20-25sn'de oyunu bağlanıp anında helikopteri kapıyorum, tavsiye ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.