Arkadaşlar geçen gün 7850 1 gb aldım oyunları indirdim yükledim sorun yoktu oc yaptım şimdi bf4 hata veriyor . Ve hata her zaman değişiyor. Arada directX hatası bazen mavi ekran hatası bazen de
oyun çalışmayı durdurdu diyor. Bu çoğu oyunda oluyor yalnız bf4 de daha cok oluyor. Fraps la fps alıyor fps değeri gayet iyi olmasına rağmen oyun çalışmayı durdurdu hatası veriyor.
Oc yi geri aldım oynadım yine aynı hata ne yapmalıyım.
Hem ekran kartına hem sisteme mi oc yaptın?
en başta öyle yaptım dün işlemciden oc yi geri çektim. Şu an sadece sistem de var . Oyuna girmeden önce ekran kartında ki oc yi de geri aldım ama yine devam edince oc yaptım tekrar.
çekirdek hızı 1050mhz
bellek hızı 1250
en fazla 50 derece gördüm
Tüm oc'leri iptal et. Her şeyi varsayılan hızına alıp oyna önce bf4'ü. Eğer gene yaparsa başka bir sorun vardır. Eğer hiç yapmazsa bu sefer oc'yi azar azar yap. Biraz deneme yanılma işi bu normal. En stabil oc performansını bulana kadar bu çökmeler atmalar doğal.
büyük bi ihtimalle oc den kanyaklanıyor
ocler i geri aldım aynı hata var ??
Tüm ocleri geri al. daha sonra Driver Fusion programı ile ekran kartı driverlarını sil tamamen, amd nin sitesinden en son driverı indir ve kur. zannediyorum ki düzelicektir. düzelmezse donanımsal bir sıkıntı olmuş olabilir. ki dua ette donanımsal olmasın
hata ekran kartının yazılımsal bi sorunu olduğunu belirtiyor sanki bana yazılımsal gibi geliyor eğer oc den sonra gene bu hatayı veriyorsa bide başka oyunlarda denedinizmi mesela crysis 3 flaan onlardada bi deneyin
ghost recon advanced
kullanıcısına yanıt
başka oyunlarda denediğim de bu hata yerine oyun çalışmayı durdurdu hatası veriyor.
senin kartın sürücüsüyle ilgili bi hata yani sorun yüzde 90 yazılımsal görünüyor ekran kartı bozuk olsa ekranda çizgiler çıkar
oyunun klasorunde installer icinde directx dosyasi var onu yonetici olarak tekrar kurun sorun duzelir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme