Bildirim
BF4 China Rising hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hobits61
Arkadaşlar ben BF4 limited edition sipariş ettim,China Rising ek paketini yüklemem için Premium sahibi olmam gerekmez değil mi ?
Kutudan DLC kodu çıkıyorsa indirmek için Premium almana gerek yok. -
Evet hocam Limited Edition içinden çıkıyormuş China Rising kodu. Eminsin değil mi premium gerek yok bunun için -
quote:
Evet hocam Limited Edition içinden çıkıyormuş China Rising kodu. Eminsin değil mi premium gerek yok bunun için
Evet, gerek yok. -
Çok sağol hocam,içim rahatladı -
limited edition u ne kadara aldın hocam -
Teknosadan 210 a aldım hocam PS4 için -
sen teknomarketten aldın demek bende spot aldın sanmıştım spot satılanlar galiba bu paketi içermiyor -
Yok hocam aman hiç öyle şeylerden ürün almadım almamda,arkadaş gittigidiyordan CoD ghost almıştı CD si çizikten geçilmiyor -
ben 135 e fifa 14 aldım bi sıkıntı yok sıfır ürün, ama bf4 ü sırf bu eklentileri kabul etmez diye mağazadan almak zorunda kalıcam gibi gözüküyor -
Umarım ilerleyen dönemlerde FİFA14 sıkıntı olmaz,ama çok tanıdığım spotçulardan aldı ve sorunlarla karşılaşmayan kişi sayısı çok az.
Hayırlı olsun hocam bende 3 oyun 630 a aldım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobits61 -- 22 Ocak 2014; 15:49:14 > -
Spot derken benim gibi satan arkadaşlara neden suç atıyorsunuz sonuçta teknosa nasıl getirtiyorsa bende öyle getirtiyorum , herifler değerinin 2 katını satıyorlar ben 5-10 TL kâr ile yetiniyorum ,
Gerçekten işine saygı duyan mahallelerdeki ufak dükkanlardan dürüst insanlardan rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz SPOT ÜRÜN dedikçe kötü sananlar var Spotçu çok bildiğim mağaza var ve adamlar çizik çıktığı anda değişim yapıyorlar öyle kro spotçulardan alırsanız tabiki uğraşırsınız :) -
quote:
Umarım ilerleyen dönemlerde FİFA14 sıkıntı olmaz,ama çok tanıdığım spotçulardan aldı ve sorunlarla karşılaşmayan kişi sayısı çok az.
Hayırlı olsun hocam bende 3 oyun 630 a aldım :D
3 oyuna neredeyse konsolun yarı fiyatını öderken nasıl rahat oluyorsunuz yav
Edit : Şunu da ekleyeyim spot dışı oyun alan arkadaşım yok,ben de tüm oyunlarımı spottan alırım daha sorun yaşayan bir kişi görmedim çevremde..Bir çok 2.el oyun aldım onların da hiçbirinde sorun çıkmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The False Shepherd -- 22 Ocak 2014; 17:18:47 > -
:D güvendiğim 1 2 spotçu vardı oda bu oyunları satmıyordu o yüzden öyle oldua -
quote:
:D güvendiğim 1 2 spotçu vardı oda bu oyunları satmıyordu o yüzden öyle oldua
Yeni nesilde 5 oyunum var 135 TL'ye aldım hepsini..Biraz araştırırsanız güvenilir bir sürü spotçu var forumun ikinci el bölümü var. -
Ne ? O zaman bendeki eşşek şansı hakikaten..Xbox kullandığım zamanlar farklı spotçulardan istediğimde Ya 1 hafta diyorlar 3-4 hafta geçiyor,yada oyun çizikleri vb çok karşılaştım..Adamı arıyorum utanmadan bide sorun sizde diyor sen ne yapardın ? -
quote:
Ne ? O zaman bendeki eşşek şansı hakikaten..Xbox kullandığım zamanlar farklı spotçulardan istediğimde Ya 1 hafta diyorlar 3-4 hafta geçiyor,yada oyun çizikleri vb çok karşılaştım..Adamı arıyorum utanmadan bide sorun sizde diyor sen ne yapardın ?
O şans işi biraz da dostum dediğin gibi piyasada bilindik güvenlilir temiz spotçular var araştır mutlaka tekno-marketlerden aldıklarından hiçbir farkı olmayan oyunlara 100 TL'ye yakın bir miktar fazladan vermek gerekli değil -
Dostum şimdilik böyle kalsın başka zamanlara bu dediğini yapabilirim -
quote:
Dostum şimdilik böyle kalsın başka zamanlara bu dediğini yapabilirim
Tabi,sen bilirsin..İyi oyunlar -
Ben bugün china risingi indirmeye başladım 1.3 gb .
Teknosada turuncu indirim vardı metal kutulu özel deluxe edition'ı aldım 140 liraya . içinde battlepackler de varonları da aktif ettim bugün silah eklentileri ,xp boostlar falan açıldı
Diğer harita paketi de çıksın premium alıcam . Kutunun içinden çıkan china rising kodunu satabilirdim aslında. Nasıl olsa premium alıcam china rising orada gelecekti ama 36 liraya satın almak istemezler onlarla mı uğraşıcam deyip bastım dlc kodunu psn'ye
Mart ayına kadar da kutunun içinden çıkan başka bir kodu kullanarak 10 sterlin daha verip ps4 BF4'ü alacağım ; )
Multiye katılmak isteyenler eklesinler beni PSNden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X