Şimdi Ara

BF3 YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni battlefield 3 sahibi oldum bir sorum var kendimiz server açabiliyomuyuz oyunda.. iki arkadaş var sadece 3 kişi oynamak istiyoruz bir serverda bunu nasıl ayarlarım şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Franklin18 -- 5 Temmuz 2012; 14:46:27 >

Orijinalden alıntı: faru77

Arkadaşlar yeni battlefield 3 sahibi oldum bir sorum var kendimiz server açabiliyomuyuz oyunda.. iki arkadaş var sadece 3 kişi oynamak istiyoruz bir serverda bunu nasıl ayarlarım şimdiden teşekkürler

boosting mi yapacaksınız.

Onun için parayla server kiralamanız gerekli.

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: faru77

Arkadaşlar yeni battlefield 3 sahibi oldum bir sorum var kendimiz server açabiliyomuyuz oyunda.. iki arkadaş var sadece 3 kişi oynamak istiyoruz bir serverda bunu nasıl ayarlarım şimdiden teşekkürler

boosting mi yapacaksınız.

Onun için parayla server kiralamanız gerekli.

yani kendim bölüm açamıyorum üç kişi oynamamız mühim değil sadece bölümü kendim açmak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    steam yardım !!!
    22 yıl önce açıldı
    Bioshock yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.