Şimdi Ara

TF2 Steam'i görmüyor! Lütfen Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zaman orjinal Team Fortress 2 bulabilir miyim diye baktım ama bulamadım. Ben de G-Steam adlı bi programdan indirdim. Oynun uygulaması yok, oyna steam üzerinden giriyorum.
    Oyna girdiğim zaman Shift+Alt yapınca Steam menüsünü görüyorum. Ancak bi achivementsa girmeyi denediğimde, character setup diye bi şey var en üstte ona girdiğimde, ve konsola connect yazıp bi non steam server ipsi yazıp girmeyi denediğimde, Steame bağlı olmadığımı söylüyor. Bunun nedeni nedir, nasıl halledilir bilen var mı?
    Bir sorunum daha var Friend Liste bağlanılamadığını söylüyor. Friendlere giremiyorum. Bunun da sorunla bi ilgisi var mıdır acaba?

• http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=775623 beyler böyle bi şey buldum. ilk yazan adam tam benim sorunumun aynısını anlatmış. insanlar da modem-bağlantı-windows güvenlik duvarıyla ilgili cevaplar vermiş. birisi sorunu çözmüş bile... anlamadığım bazı terimler programlar falan var. bi bakıp da yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • orjinal olmadan steama nası baglanmayı düşünüyosunki
    orda bahsettigide sanırım modemin güvenlik ayarları en yüksekteymiş onu düşürmüş
  • doğrudur adam ondan bahsetmiş ben de azcık kurcaladım da... ben bundan 1 yıl önce steame girip friend listi falan inceliyodum, en azından serverlist görünüyodu falan... şimdi sadece oyunda steam menüsü açılıyor. ama oyun steami algılamıyor. achivementsa giremiyorum, server listesi gelmiyor... yani acaba 1 yılda yeni bi uygulama mı getirildi de böyle oldu??? illa steam hesabımın aktive edilmiş gibi bi şeyler mi olması lazım?
  • Arkadaşım oyuna parayı basıp almadığın sürece orjinal sunucularda oynayamazsın.
    Orjinal sunucular Steam ID doğrulaması yapar, sende TF2 orjinal olmadığı için STEAM ID diye birşey de yok, dolayısıyla sunucu kabul etmez.

STEAM ID Validation Rejected gibi garip hatalar verir girmeye çalışsanız bile.
    Orjinal alın keyfine varın diycem ama imzanızdaki yazıyı gördükten sonra size 1 kelime dahi yazmanın boş olacağı kanısına vardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 21 Temmuz 2009; 4:14:42 >
  • valla adana mersin izmir gibi şehirlerde oynu tarattım. istanbula da baktırmayı düşünüyodum. bana dediniz ki piyasada o oynu imkanı yok bulamazsın. ben napayım. zaten non steami hallettim artık öyle oynuyorum. gönül ister ki hemen TF3 gelsin geldiği gün gideyim orjinal alayım. ama ben napayım. öyle kredi kartıyla steamden almak gibi işlere sıcak bakmıyorum.
  • Oyunun bedelini hesabıma havale edin, ben kendi kredi kartımla alıp size oyunu email ile gönderiyim GIFT olarak.

Yeter ki orjinalini oynayın şu oyunun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @DiabloXT

Demiş havale yapın diye. Çok merak ediyorum adam bu sefer ne bahane uyduracak, merak konusu
  • la ben niye tanımadığım adama para havale edeyim. ben internet yoluyla yapılan alışverişlere karşıyım, benim derdim o. ikincisi ben artık non steam oynamaya başladım. artık bi gereği kalmadı. eğer non steam diye bi şey olmasaydı, internet yoluyla para yollamaya kredi kartıyla oyun almaya falan soğuk bakmasaydım orjinal oynardım. o da imkansız gibi bi şey.
    ayrıca, patron ben niye bahane üretmek zorunda olayım ki. burası DH forum değil mi? özgür bir platform, non steam oynamak için sizi ikna etmeme gerek yok. böyle çok adam vardır: steam oyunlarını orjinal alıyor, geriye kalan bütün oyun, film vb. ürünleri korsan alıyor. sonra orjinal olan steam oynunu gösterip, "ben emeğe saygı duyuyorum orjinal alıyorum" diyor, ayak yapıyor. lafım size değil genel konuşuyorum. ben açık açık söyleyeyim: doğru olmadığını biliyorum, ama pek orjinal mal almam. non-steamiz diye hor görmeyin lütfen.
    bi de imzaya bakarak önyargıya kapılmayınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gvngngr

la ben niye tanımadığım adama para havale edeyim. ben internet yoluyla yapılan alışverişlere karşıyım, benim derdim o. ikincisi ben artık non steam oynamaya başladım. artık bi gereği kalmadı. eğer non steam diye bi şey olmasaydı, internet yoluyla para yollamaya kredi kartıyla oyun almaya falan soğuk bakmasaydım orjinal oynardım. o da imkansız gibi bi şey.
    ayrıca, patron ben niye bahane üretmek zorunda olayım ki. burası DH forum değil mi? özgür bir platform, non steam oynamak için sizi ikna etmeme gerek yok. böyle çok adam vardır: steam oyunlarını orjinal alıyor, geriye kalan bütün oyun, film vb. ürünleri korsan alıyor. sonra orjinal olan steam oynunu gösterip, "ben emeğe saygı duyuyorum orjinal alıyorum" diyor, ayak yapıyor. lafım size değil genel konuşuyorum. ben açık açık söyleyeyim: doğru olmadığını biliyorum, ama pek orjinal mal almam. non-steamiz diye hor görmeyin lütfen.

nası ön yargıya kapılmayalım senin amacın o zaten böle devam et bu kafayla...

• quote:

Orijinalden alıntı: gvngngr

la ben niye tanımadığım adama para havale edeyim. ben internet yoluyla yapılan alışverişlere karşıyım, benim derdim o. ikincisi ben artık non steam oynamaya başladım. artık bi gereği kalmadı. eğer non steam diye bi şey olmasaydı, internet yoluyla para yollamaya kredi kartıyla oyun almaya falan soğuk bakmasaydım orjinal oynardım. o da imkansız gibi bi şey.

2.el bölümünde 140 tane referansım var, hepsine sorabilirsin tek tek.
    Tüm bunları geçtim.Sizin zaten gönlünüz yok ki Steam TF2 almaya.

Ben TF2'yi aldığımda yanında gelen hediye kuponunu bi arkadaşıma hediye etmiştim, çok beğendi, dayanamadı ille al diye para havale etti bana, kredi kartımla aldım yolladım, şimdi canı sıkıldıkça girip oynuyor.

Siz baştan non-steam yeter diye bakıyosunuz olaya. Bence CSS - L4D - TF2, bu 3 oyunu nonsteam oynamak rezillik çekmekten başka birşey değil.

NonSteam diye kimseyi hor görmüyoruz, alan var alamayan var anlayışla karşılarız ama alabileceği halde inadına nonsteam oynayan adama da denecek çok şey vardır. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 23 Temmuz 2009; 8:22:22 >

• TF3 çıksın, çıktığı ilk gün gidip orjinal almayan noolsun... bak şimdi sen benim amcamınoğlu olsaydın, deseydin ki havale et parayı ben alırım, ben tabi ki yapardım. ama böyle net ortamından yapılan işlere soğuğum. bu birinci sebep. ikinci sebep, non steam gayet yeterli bence. zaten oyna sadece yazın yükleniyorum. onun dışında haftada en fazla 3-4 saat oynarım diye düşünüyorum okul sebebiyle. benim için şu anki durumum yeterli gibi görünüyor. left4dead tf2 gibi oyunlar harbiden orjinal alınmayı hak eden oyunlar. o konuda doğru diyosun, bi itirazım yok. ama önemli olan oyundan zevk almak, illa oyun güzel diye orjinal almak gerekmez. ben çok eğleniyorum oynu oynarken. non steam benim için yeterli gibi görünüyo. yoksa vereceğim 20 doların derdinde değilim. ben zamanında Sims 1in bi eklenti paketine bile 60 tl verip orjinal almıştım. yani canım isterse orjinal, bazen de korsan alıyorum. yanlış anlamayın.

• Arkadaşım, burada kimse Single oyunlara 50-60$ vermiyor. Multiplayer oyunlar hakkında konuşuyoruz. Senin dediğin TF3'ün çıkması en az 6-7 yıl. DiabloXT'ye ben de kefilim yani, CS bölümünde herkese orjinal olarak CS almıştı. Bu forum, yani DH ekibi TF'ye ilk non-steam olarak başlamıştı. Hatta eski konuları bulabilirsen, benimle YlcnSntrk'ün filan ezme sahneleri var. Bende orjinal alırken içime oturmuştu hafif. 50 lira vermiştim zamanında. Fakat tek cümleyle ifade edeyim. O 50 liranın acısı kat kat çıktı 2 yıl içinde. Şimdi ara verdim oyun dünyasına. Ama seneye beni bekleyin.
  • sen beni yanlış anladın galiba patron. doğru diyosun multiplayer steam oyunları orjinal alınır. ancak ben diyorum ki, doğru olarak aslında bütün oyunların orjinal alınması lazım çünkü korsan alırsan emek hırsızlığı oluyor. ben ve siz de bunu bile bile hala bazı film, oyun vb. şeyleri korsan alıyoruz. ama siz beni korsan yandaşı, orjinal karşıtı biri olarak algılamayın diye ben örnek verdim: dedim ki, zamanında Single oyna bile 50-60 kağıt saydıydım, Multi oyna hayli hayli sayarım diyorum :) bu oynun 3. versiyonu gelir mi o bile belli değil :D ama ben zaten hemen gider alırım derken "mesela" diye örnek verdim. bu arada bu Sniper kalkanı ve Spyın sadece hareket edince azalan uzun ömürlü saati hakkında çok pis sorunum var bi o olayları anlatsanız...
  • Arkadaşım ne yapacaksın sınaypırın - sıpayı n kalkanını saatini boşver salla gitsin kendini harcama boşuna bu eften püften şeylerle .Git dolaş, gez, ye,iç,afedersin **ç eğlen yaşamana bak yahu, zaten parada harcamıyormuşsun ne güzel işte, hayat tim fotres 2(yazıyla iki) den ibaret değil.Geçirdiğin zamana yazık vallahi
  • hacı ben team fortressi 2-3 gün oynadım, sonra da tatile gittim zaten :D sanki bana sabah kalkıp akşama kadar tf2 oynayan adam muamelesi yapmayın... ama şu spyın yeni aletlerini kullanamama olayı çok kafa karaştırıcı ona biraz bakıyorum.
    bi şey daha var, yahu bi adamdan yerim içerim sıçarım 5 kuruş ödemem diye bi laf duymuştum profili kurcalarken imza yerine onu yazdım, anasını satim gelen geçen beleşçi muamelesi yapmaya başladı. "egomanyak" isimli arkadaşın en son yazdığı şeyi yanlışlıkla görmemişim daha yeni gördüm. senin amacın o falan demiş. sanki aynı göbekten kesilmişiz, adam hemen benim kişiliğim hakkında yargıyı basmış :D tamam hacı tamam ben beleşçiyim orjinal alana da keriz derim. zaten alayı film, single oyun vb. ürünleri korsan alıyo, aldığı 2-3 tane orjinal multiplayer oynuyla bi yeri kalkıyo anasını satim :) lafım herkese değil 1-2 kişiye :)
  • Kafanı yorma.. Zaten buradaki kimse orjinal aldım diye parasını çıkarmalıyım mantığından gidip 15 saat oynamıyor. Benim aldığım kaç tane orjinal oyun var. Daha 20 saat oynanmamış toplam.. Ha TF'yi sevdim oynadım orası ayrı. Fakat kimsenin bi yerinin kalktığı yok sen kafanı yorma hiç. Kaldı ki burdaki insanların hiçbiri Valve'dan primde almıyor sen orjinal alınca.. Senin iyiliğin için söyledik. Hatta DiabloXT sana alayım dedi, sen istemedin. Sonra gelip muhabbet yapıyorsun 20 lirasında değiim, fazla oynamıyorum vs.. 2 ay önceki mesajına bakıyorum :

"Arkadaşlar Orange Box hiçbir yerde yok !!"

Yani burada kimse babasının hayrına dil dökmedi sana.. Senin iyiliğin için denildi al diye, almadın. Ha Sniper-Spy silahlarına gelince Sniper kalkanı yani Razorback :

Sniperları Spylardan koruyor. Backstab yediklerinde ilk olarak o kalkan kırılıyor.

Spyın saati ise gayet basit hareket edince bitiyor, hareket etmezsen bitmiyor. Fakat yerdeki ammoları toplayamıyorsun o saat varken.

• hacı zaten ben o olayı araştırdım biraz. onların ikisi de achievementla gelen bi şeylermiş. oynun menüsünde en üstteki seçenekte çıkıyomuş falan. ama achlarla bunları alma da spy vs. sniper patchiyle gelmiş. bende patch var ama item kazanamam çünkü korsan. bi de diğer konuya gelirsek, ben zaten senin için demiyorum suçlu olanlar üstüne alınsın lütfen, adam orjinal almış ben korsan almışım diye beni yerden yere vuruyor mesela... hiç doğru bi şey değil bence. bi de sevmediğim bi olay daha var. ben non steam oynaycısıyım. adamlara non steamle ilgili bi soru soruyorum 50 kişi mesaj yazıyor hepsi de orjinal al kurtul yönünde hatta bazen suçlama yönünde konuşan bile var. ben bundan rahatsızım. bi kere ben orjinal alan insanlara çok iyi bir gözle bakıyorum çünkü korsan almak emek hırsızlığı bunu da biliyorum. sanki ben orjinal alana keriz gözüyle bakıyormuşum gibi kimisi alınıyor kimisi bi şey yapıyor herkes yükleniyor laf sokmaya çalışıyor. tabi senin için veya bazı iyi arkadaşlar için demiyorum bunu üstünüze almayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.