i5-2500 9600 gt 256 bit ekran kartı ile bf3 ten nasıl bir performans alırım oyunu alıp almamakta kararsız kaldım.Son özelliklerde açabilirmiyim ve ya online oynarken problem yaşarmıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: Cattivo-gmr
i5-2500 9600 gt 256 bit ekran kartı ile bf3 ten nasıl bir performans alırım oyunu alıp almamakta kararsız kaldım.Son özelliklerde açabilirmiyim ve ya online oynarken problem yaşarmıyım?
ekran kartın vasat :[ Ram ne kadar ? En az 4 gb olmalı ;) Işlemciden yana sorun olmaz :) Ekran kartın oyunu oynatır ama low ayarlarda 5-6 fps ile oynarsın zevk almazsın oyundan ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ram 4 gb ben bu ekran kartıyla nfs run u sonda actım yağ gibi oynadım bunda nasıl olur ki acaba
sanki çok abarttın gibi geldi yani mafia 2 yi son özelliklerde açıyorum nfs the run filan crysis 2 ama nasıl oluyor da bf3 ü en düşük özelliklerde 5 6 fps anlamıyorum emin misin gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: Cattivo-gmr
sanki çok abarttın gibi geldi yani mafia 2 yi son özelliklerde açıyorum nfs the run filan crysis 2 ama nasıl oluyor da bf3 ü en düşük özelliklerde 5 6 fps anlamıyorum emin misin gerçekten
Optimizasyon ayarı yap çok yüksek sistemlerde bile kasma,donma,takılmas vs sorunlar oldu hala da oluyor BF3'te.. Optimizasyon Rehberi İçin Tıkla
tamam teşekkürler o zaman almayağım bf3 heralde artık sağlam bir online oyun gerekli mw3 düşünüyorum da hiç sevmemiştim aslında :S
Oynatır oynatmasına da...Eğer kasma donma gibi sorun olursa.Çözünürlüğü düşürmen gerekebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: angelus26
Full hd+Ultra ayarlarda benim imzamdaki kartla bile 70 fps geçemiyorum. BF3 tam bi ekran kartı katili
Kardeşim 70 FPS imiş. Daha ne istiyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: burak4242
quote:
Full hd+Ultra ayarlarda benim imzamdaki kartla bile 70 fps geçemiyorum. BF3 tam bi ekran kartı katili
Dostum öylede,gtx590 şuan Dünyadaki en hızlı kartlar arasında geçiyo.. Bu şekilde düşündğün zaman 70fps ultra ayarlarda çokda iyi bi değer değil Bf3 kesinlikle video card killer diyorum...
quote:
quote:
quote:
Dostum öylede,gtx590 şuan Dünyadaki en hızlı kartlar arasında geçiyo.. Bu şekilde düşündğün zaman 70fps ultra ayarlarda çokda iyi bi değer değil Bf3 kesinlikle video card killer diyorum...
Card killer olduğu konusunda hemfikiriz ;) Yerinde olmak isterdim 70 FPS
quote:
quote:
quote:
quote:
Card killer olduğu konusunda hemfikiriz ;) Yerinde olmak isterdim 70 FPS
Daha iyisi en kısa zaman içinde umarım seninde olur
Çalıştırması lazım ama ne tür bi performans alırsın onu bilemem.
buradan baktım zaten ama birinci aşamayı geçti.yetiyor gözüküyor ama en son hangi özelliklerde açarım onu merak ettim baktım yoksa buradan birincisi yeşil ikincisi kırmızı oldu
Arkadaşım bf3 ü medium high karışık ayarlarda 25 fps ile oynarsın.Benim ekran kartı Nvidia geforce 9600 gt 1 gb 256 bit gddr3 dx 10 AMD ATHLONT X2 2.00 GHZ işlemci var. GTA 4 Ü patchisz bu özelliklerde Highde 1920.1080 çözünürlükte 30 FPS oynadım.iÇİni rahat tut
Bir şey sormak istiyorum.Ben bf3 te low ayarlarda 20 fps alıyorum :S orjinal almayı düşünüyorum...Multiplayerde olası fps kaç olur ?Eğer düşük ise ekran kartını yenilemeyi düşünüyorum :)
Multi playerde daha da duser fps , ayarlari asagi cekin.