Şimdi Ara

BF3 PS3'de Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
4.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmkanı olan PC'de alır elbette ama Ps3 için almaya değer mi? Tr fiyatları malum uçuk fakat kısıtlanmış özelliklere rağmen 120-180TL para verilir mi?

• HAYIR

benim gibi yap imkanın varsa elindeki bi oyunla takasla bf3 1 aya kalmadan fiyatı düşecek
  • 120 180 verilmez ama oyun alınır psn e gelceğini düşünüyorum şahsen
  • 90 TL'den fazla etmez PS3 sürümü, kendi görüşüm.
  • bence bu oyun pcde oynanır alıcaksan mw3 veya uc3 al ben iptal edicem ön sipariş etmitşim
  • tr fiyatları uçuk derken? sadece tr demi uçuk? amerikada 60 dolar yani 110 lira. avrupada 50 euro yani 125 lira. türkiyede 130 ile 155 lira arasında. yani 125 lira uçuk degil ama 150 lira uçuk mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcetindas

tr fiyatları uçuk derken? sadece tr demi uçuk? amerikada 60 dolar yani 110 lira. avrupada 50 euro yani 125 lira. türkiyede 130 ile 155 lira arasında. yani 125 lira uçuk degil ama 150 lira uçuk mu?

evet avrupada ve amerikada kişilerin geliri ile bizim ki bir zaten standartlarımızda aynı dimi :) ayrıca sen orda 60 dolar 125 TL derken dolar kurunun uçukluğunu falanda hesaba katmalısın
    dünyanın en pahalı benzininide onlar kullanıyor mesela biz değil
    bizde herşey pahalı

gider avrupa ve amerikaya göre yüksek
    gelir avrupa ve amerikaya göre düşük :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırr alınmaz sadece Pc
  • alınmaz konsola mw3 alınır uc3 alınır pc nin mw3 sürümüde aşmış olur o ayrı konuda ama bf3 hiç alınmaz
  • Ön sipariş verdiysen elleme bence.Benim ön siparişim var 120 TL'ye iptal etmeyi de düşünmüyorum.Ama vermediysen alınmaz.
  • Öyle bi alınır ki. Herkes betaya göre yorum yapıyor. Ben tam sürümde her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum.
  • Evet bende VATAN dan önsipariş ettim 120 TL ye. Ama yanında T-shirt üydü harita paketiydi zart zurt derken 90-100 arası bir fiyat ee birde 6 taksit çok dokunmuyor o yüzden ben aldım .
  • Cod benzeri bir haritaya bakıp karar verilmez. Aynı bölüm PC'de de güzel değil. Buglar hatalar PC betasında da vardı. O yüzden tam sürümü de beklemek gerek. Daha Single var, araçlı haritalar var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

Cod benzeri bir haritaya bakıp karar verilmez. Aynı bölüm PC'de de güzel değil. Buglar hatalar PC betasında da vardı. O yüzden tam sürümü de beklemek gerek. Daha Single var, araçlı haritalar var...

ama pc de grafikler cam gibi AA texture sorunu yok ve ışıklandırmalar süper
  • Şahsi fikrim, kesinlikle alınır. Oyunu oynadıkça daha bir seviyorum. Şahsen metro haritası da hoşuma gitti, çünkü alan küçük ve oynanış daha seri, biraz cod'u andırıyor. Yani araçlı ve büyük haritalarda bf keyfini, metro tarzı küçük ve araçsız(başka var mı bilmiyorum) haritalarda da cod keyfini yaşatıyor. Daha ne olsun.
  • betaya göre değerlendirirsem,soru bf3 PC'ye alınırmı sorusu daha iyi olurdu,indirmesi ,kurması,ekran kartı driver yüklemesi,browser plugin'i yüklemesi,oyun bulması,oyunun internet browserdan açılması,takılması,oyunun çökmesi,oyundan atması hepsi dert,
    PS3 ise gayet rahat,indirdim,kurdum ve anında oyunlara girdim ve sadece 2 kes takıldı restart attım,o kadar ,ayrıca controller ile oynamanın tadıda başka,tek eksik grafik gibi duruyor ama onlada ben pek ilgilenmiyorum,adammı vurucam ,ota, böceğe,binalaramı bakıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aritrk

quote:

Orijinalden alıntı: mcetindas

tr fiyatları uçuk derken? sadece tr demi uçuk? amerikada 60 dolar yani 110 lira. avrupada 50 euro yani 125 lira. türkiyede 130 ile 155 lira arasında. yani 125 lira uçuk degil ama 150 lira uçuk mu?

evet avrupada ve amerikada kişilerin geliri ile bizim ki bir zaten standartlarımızda aynı dimi :) ayrıca sen orda 60 dolar 125 TL derken dolar kurunun uçukluğunu falanda hesaba katmalısın
    dünyanın en pahalı benzininide onlar kullanıyor mesela biz değil
    bizde herşey pahalı

gider avrupa ve amerikaya göre yüksek
    gelir avrupa ve amerikaya göre düşük :)

bak kendin söylemişssin zaten dünyanın en pahalı benzini bizde onlarda degil diye... benim benzinle ilgili bir yorumum var mı ki? konu benzin olsa bende aynı fikirdeyim onlarda ucuz bizde pahalı ama konu bir oyun ve arada fiyat farkı o kadar yok. yani genelleme yapmıyoruz...

• yok benzin örneğini verdim sadece bize dışardan gelen herşey dolar kuru vergi + verginin vergisi ve aç gözlü dist. sayesinde kaç katına çıkıyor yani şöyle örnekliyim en basiti ps3 bizim ülkemizde lüks olarak görülüyor ama
    bizler ile onların aynı tarzda bir iş için ortalama aylık maaşına oranlarsan bir oyun fiyatını görürsün ben onu anlatmak istedim
    gelirimiz kat be kat daha düşük ama giderlerimiz onlara oranla kat be kat daha pahalı :)
  • Ön sipariş vermiştim ama iptal ettirmeyi düşünüyorum, bekleneni karşılamadı kısacası tam bi fiyasko!!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkandroll

betaya göre değerlendirirsem,soru bf3 PC'ye alınırmı sorusu daha iyi olurdu,indirmesi ,kurması,ekran kartı driver yüklemesi,browser plugin'i yüklemesi,oyun bulması,oyunun internet browserdan açılması,takılması,oyunun çökmesi,oyundan atması hepsi dert,
    PS3 ise gayet rahat,indirdim,kurdum ve anında oyunlara girdim ve sadece 2 kes takıldı restart attım,o kadar ,ayrıca controller ile oynamanın tadıda başka,tek eksik grafik gibi duruyor ama onlada ben pek ilgilenmiyorum,adammı vurucam ,ota, böceğe,binalaramı bakıcam

ps3te inmiyormu kurmuyormusun ? ps3'e update gelince yapmıyormusun? browser'den abarttın sanki 100 mb 1 kb bişi öyle sistem daha iyi hem istediğin odaya girebiliyorsun. oyunun çökmesinef alan hiç denk gelmedim aksine ps3te oynarken makine kitlendi menü dondu hdd corrupted oldu.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.