Şimdi Ara

BF3 HİLECİLERİ TEK BAŞLIKTA (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
293
Cevap
0
Favori
11.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mustafa abi sen Battlefield 4 hileciler tek başlıkta diye yeni bir konu aç şimdiden. "Görünen köy kılavuz istemez" abi. Sedat abide tek atanları koyar.
  • Ruslardan bıktım ya adamlar her oyunun içine ediyor BF deki hilecilerin yarısı rus ayrıca FIFA Seasons ta rus oyuncula oynarken 30-40 dk lardan sonra aşırı lag başlıyor çıkmak zorunda kalıyorum buda haliyle yenilmiş sayılmama sebep oluyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi
    Civil Engineering & Economics
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

bugün, alman serveri metro haritasını seçtim birisi 72-9 skor yapmıştı hile olabilir mi

hayır olamaz. en noob, en oynamayı bilmeyen adam bile yapabilir o skoru
  • http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/71186393/367954892/ oyunu yarıda bıraktırdı.Hileyi yeni almış sanırım.Ben reportladım.Sizde reportlarsınız iyi olur.Gerçi EA banlama işini bırakmıştır artık.
  • Bf3 iyice oynanmaz oldu,artık desteğide kestiler . Fifa 13 de sapıttı ea games herzamanki stratejisini uyguluyor üst oyuna geçirmek için kullanıcıları bilerek delirtiyorlar.Report sistemide süs diye koyulmuş hiç bir işe yaramıyor.
  • kedazi ve AIRRAPE adlı hileciler bf3 te

Bu 2 oyuncuyu report edin arkadaşlar... Oyunda oynarken rastladığım hileciler inanmayanlar k/d oranına baksınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 24 Ağustos 2015; 23:03:45 >

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Moseeeb/
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/COMLE_Rollet/
  • Bunlar hile değil. Googleda aratin bf3 hitreg how to fix diye önce su oyunun hitregini bi normale getirin cod gibi olsun zaten bu hitreg dalgasını bilmeyen ve bu şekilde oynayan adam belirli bi spmnin üstüne çıkamaz oyunda delay oluyor çünkü pro işidir bu hitreg pek kimse bilmez. Ki ben bunun üstüne 19ms ping le ve kendi yazdığım hardcore makroyla oynuyordum hesabımi sattığımda spm 2200 kusurdu . pline denen fransız klaniyla biz 4v4 attık ve ben bu jikayi leblebi gibi vuruyordum . hey gidi günler hey...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i7 3770k @4.4GHz - Cooler Master Hyper 212 Evo - MSI Z77 MPower - Gigabyte GTX970 G1 Gaming 4GB - Corsair Vengeance 4x4 1866MHz CL9 16GB - Corsair Carbide 400R - Corsair RM 850 - Corsair 240GB Force GS SSD - Seagate Barracuda Surveillance 2TB - Asus 23.6" VN247H (1ms) - Logitech G710 - Logitech G600 - Logitech G230

• Timberman kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hitreg olayı tam olarak ne oluyor?

Orijinalden alıntı: monaktus

Oyunda olan bi gecikme . pingin 1 ms bile olsa ateş ettiğinde call of dutydeki gibi counter strikedeki gibi olmuyor . bi gecikme bi delay var ateş ediyorsun 1-1.5 saniye saniye sonra hit olarak geçiyor . hitregi düzelttiğin zaman oyun gerçek anlamda bir fps oyunu oluyor artık 2 mermiyle adam oldurebiliyorsun mermi gider gitmez direk hit işareti geliyor baya CS gibi oluyor biz 8 tane turnuvaya katıldık ilk turnuvada bilmiyorduk bu hitregi herkes oyle oynuyor saniyorduk adamlar leblebi gibi düşüyordu bizi çat diye ölüyorduk sonra araştırdım ben düzelttik ondan sonra 7 turnuvada da son 4 e geldik birde ben kendim bir makro ayarladim çünkü turnuvada çoğu kişi makro kullanıyor uğraştım 2 saat makroyu yaptım patır patır adam vuruyordum . utubede var how to fix hitreg diye arat mutlaka yap onu .

Intel Core i7 3770k @4.4GHz - Cooler Master Hyper 212 Evo - MSI Z77 MPower - Gigabyte GTX970 G1 Gaming 4GB - Corsair Vengeance 4x4 1866MHz CL9 16GB - Corsair Carbide 400R - Corsair RM 850 - Corsair 240GB Force GS SSD - Seagate Barracuda Surveillance 2TB - Asus 23.6" VN247H (1ms) - Logitech G710 - Logitech G600 - Logitech G230

• quote:

Orijinalden alıntı: Timberman

quote:

Orijinalden alıntı: monaktus

Oyunda olan bi gecikme . pingin 1 ms bile olsa ateş ettiğinde call of dutydeki gibi counter strikedeki gibi olmuyor . bi gecikme bi delay var ateş ediyorsun 1-1.5 saniye saniye sonra hit olarak geçiyor . hitregi düzelttiğin zaman oyun gerçek anlamda bir fps oyunu oluyor artık 2 mermiyle adam oldurebiliyorsun mermi gider gitmez direk hit işareti geliyor baya CS gibi oluyor biz 8 tane turnuvaya katıldık ilk turnuvada bilmiyorduk bu hitregi herkes oyle oynuyor saniyorduk adamlar leblebi gibi düşüyordu bizi çat diye ölüyorduk sonra araştırdım ben düzelttik ondan sonra 7 turnuvada da son 4 e geldik birde ben kendim bir makro ayarladim çünkü turnuvada çoğu kişi makro kullanıyor uğraştım 2 saat makroyu yaptım patır patır adam vuruyordum . utubede var how to fix hitreg diye arat mutlaka yap onu .

Çok sağol hocam deneyeceğim.

• ben hile kullanan görmedimya , genelde hollanda ve ingiltere serverlarında oynuyorum

Orijinalden alıntı: Sean john

ben hile kullanan görmedimya , genelde hollanda ve ingiltere serverlarında oynuyorum

RUS serverlarında cok oluyor hocam

WBKS candır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.