Şimdi Ara

BF3 HİLECİLERİ TEK BAŞLIKTA (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
0
Favori
11.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Golden Brain

quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Çok kolay yapmışlar hile kullanmayı. Multiplayer bir oyunda bu kadar kolay olması çok ilginç. Ama biraz araştırınca gördüm ki bunu engellemek imkansız ya. Onarca yazılımcı var bununla uğraşıyor ve bedava dağıtıyor piyasaya. Korsan'ın müzik piyasasını bitirdiği gibi bunlar da Multiplayer'ı bitirecek.

Yok yok multi bitmez korkmayın. Hileci adamlar 40 kişiden 1 kişi belki çıkar belki çıkmaz. Şahsen ben 1 kere karşılaştım colonel 6'yım şuan. Zaten dar haritalarda kim hileci kim değil anlaşılmıyor. her şey birbirine giriyor. Ama büyük map'lerde kabak gibi çıkıyor ortaya hileciler. O yüzden bf'de pek olmuyor hileci...

Yok hocam öyle değil işte. Oyuna girip 100-0 yapıp çıkan mallardan bahsetmiyorum. Adam no-recoil hilesi kullanıyor mesela hayatta anlamazsın. Sadece şüphelenirsin. Ya da haritada tüm düşmanların nerede olduğunu görüyor. Buna benzer hileler var yani çok garip.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Golden Brain

quote:

Çok kolay yapmışlar hile kullanmayı. Multiplayer bir oyunda bu kadar kolay olması çok ilginç. Ama biraz araştırınca gördüm ki bunu engellemek imkansız ya. Onarca yazılımcı var bununla uğraşıyor ve bedava dağıtıyor piyasaya. Korsan'ın müzik piyasasını bitirdiği gibi bunlar da Multiplayer'ı bitirecek.

Yok yok multi bitmez korkmayın. Hileci adamlar 40 kişiden 1 kişi belki çıkar belki çıkmaz. Şahsen ben 1 kere karşılaştım colonel 6'yım şuan. Zaten dar haritalarda kim hileci kim değil anlaşılmıyor. her şey birbirine giriyor. Ama büyük map'lerde kabak gibi çıkıyor ortaya hileciler. O yüzden bf'de pek olmuyor hileci...

Yok hocam öyle değil işte. Oyuna girip 100-0 yapıp çıkan mallardan bahsetmiyorum. Adam no-recoil hilesi kullanıyor mesela hayatta anlamazsın. Sadece şüphelenirsin. Ya da haritada tüm düşmanların nerede olduğunu görüyor. Buna benzer hileler var yani çok garip.

Bence şuan da o kadar rahatsız edici bir şey yok. Yani o kadar oyunu bıraktıracak bi şey yok .

• Şu an yok hocam haklısın ama bu zaman kadar çok rahatsız etmemesinin sebebi hilelerin paralı olmasıydı. Sadece çok hırs yapanlar başvuruyordu. Şimdi çoğu hile bedava dağıtılıyor sıkıntı bu.
  • bana göre 145 lvl olmak gösteriş gibi birşey ama gereken şeylerde var ben 1 günde dediğim gibi 1 lvldan 45 yaptım bıraktım çünkü önceki hesabıda 50 yaptım şifre değişti arkadaşındı bütün silahları açtım assignments leri açamadım çünkü düz bf3 2 tane bf3 hesabı var zaten neyse dediğim gibi o tank kusura bakmada garibime geldi tankdan nasıl hs atabilirki olsa bilirdik yani neyse oladabilir kesin söylemeyeyimde premium alamadım para sıkıntısı uçuk fiyat var bf3 le premium arasında sanki başka oyun alıyormuşsun gibi 2 katı uçuk dediysekde :011: neyse düz bf3 oluncada 45den sonra kasmak istemedim zaten ne gerek bütün silahlar açık premium değil vede millet hile k/d düşüyordu felan k/d de önemli değil eğlence gerçide hile olunca ölüp durdum genelde 48/2 felan giderim en kötü caspianda takılıyorum keskin nişancı olarak MAŞALLAH şimdi 11/20 gittim küfürler yağdırdım bu kadarda olmaz adam 1800 metre öteden makinali tüfekle support 4 kişiye hs attı adam bildiğiniz base den hs atıyor ben 1 günde 1 lvldan 45 lvl olduysam bu adamlar bu 4 gün için 145 yaparlar heralde hatta 2 hesabı 145 yaparlar youtube çok var ama hile olmayanda var mesela baya iyi oyuncu adını unuttum aklıma gelirse yazarım ama zor :011: caspianda 172/1 gidiyordu full jet hiç düşmedi 1 kere öldü adamıda izledim hile felan değil mantıkla oynuyor karşı takım zaten noob du bu 2 şans bir araya gelince oluyor dediğimi anladınız :)

Vede son olarak arkadaşlar ben trollerım yani troll felan yapıyorum video çekmeyi düşünüyordum ama zahmete giremiyordum nasıl çekiyorsunuz düz hypercamla video çekmeyi biliyorum zatende öyle kesip kesip koymak zahmetlimi uzun sürermi yani yoksa kısamı biraz açıklarsanız memnun olurum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 25 Ağustos 2013; 17:56:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shoot5

bana göre 145 lvl olmak gösteriş gibi birşey ama gereken şeylerde var ben 1 günde dediğim gibi 1 lvldan 45 yaptım bıraktım çünkü önceki hesabıda 50 yaptım şifre değişti arkadaşındı bütün silahları açtım assignments leri açamadım çünkü düz bf3 2 tane bf3 hesabı var zaten neyse dediğim gibi o tank kusura bakmada garibime geldi tankdan nasıl hs atabilirki olsa bilirdik yani neyse oladabilir kesin söylemeyeyimde premium alamadım para sıkıntısı uçuk fiyat var bf3 le premium arasında sanki başka oyun alıyormuşsun gibi 2 katı uçuk dediysekde :011: neyse düz bf3 oluncada 45den sonra kasmak istemedim zaten ne gerek bütün silahlar açık premium değil vede millet hile k/d düşüyordu felan k/d de önemli değil eğlence gerçide hile olunca ölüp durdum genelde 48/2 felan giderim en kötü caspianda takılıyorum keskin nişancı olarak MAŞALLAH şimdi 11/20 gittim küfürler yağdırdım bu kadarda olmaz adam 1800 metre öteden makinali tüfekle support 4 kişiye hs attı adam bildiğiniz base den hs atıyor ben 1 günde 1 lvldan 45 lvl olduysam bu adamlar bu 4 gün için 145 yaparlar heralde hatta 2 hesabı 145 yaparlar youtube çok var ama hile olmayanda var mesela baya iyi oyuncu adını unuttum aklıma gelirse yazarım ama zor :011: caspianda 172/1 gidiyordu full jet hiç düşmedi 1 kere öldü adamıda izledim hile felan değil mantıkla oynuyor karşı takım zaten noob du bu 2 şans bir araya gelince oluyor dediğimi anladınız :)

Vede son olarak arkadaşlar ben trollerım yani troll felan yapıyorum video çekmeyi düşünüyordum ama zahmete giremiyordum nasıl çekiyorsunuz düz hypercamla video çekmeyi biliyorum zatende öyle kesip kesip koymak zahmetlimi uzun sürermi yani yoksa kısamı biraz açıklarsanız memnun olurum :)

Tank'tan Cannister Shell ile Headshot oluyor. Hem de çok oluyor :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shoot5

bana göre 145 lvl olmak gösteriş gibi birşey ama gereken şeylerde var ben 1 günde dediğim gibi 1 lvldan 45 yaptım bıraktım çünkü önceki hesabıda 50 yaptım şifre değişti arkadaşındı bütün silahları açtım assignments leri açamadım çünkü düz bf3 2 tane bf3 hesabı var zaten neyse dediğim gibi o tank kusura bakmada garibime geldi tankdan nasıl hs atabilirki olsa bilirdik yani neyse oladabilir kesin söylemeyeyimde premium alamadım para sıkıntısı uçuk fiyat var bf3 le premium arasında sanki başka oyun alıyormuşsun gibi 2 katı uçuk dediysekde :011: neyse düz bf3 oluncada 45den sonra kasmak istemedim zaten ne gerek bütün silahlar açık premium değil vede millet hile k/d düşüyordu felan k/d de önemli değil eğlence gerçide hile olunca ölüp durdum genelde 48/2 felan giderim en kötü caspianda takılıyorum keskin nişancı olarak MAŞALLAH şimdi 11/20 gittim küfürler yağdırdım bu kadarda olmaz adam 1800 metre öteden makinali tüfekle support 4 kişiye hs attı adam bildiğiniz base den hs atıyor ben 1 günde 1 lvldan 45 lvl olduysam bu adamlar bu 4 gün için 145 yaparlar heralde hatta 2 hesabı 145 yaparlar youtube çok var ama hile olmayanda var mesela baya iyi oyuncu adını unuttum aklıma gelirse yazarım ama zor :011: caspianda 172/1 gidiyordu full jet hiç düşmedi 1 kere öldü adamıda izledim hile felan değil mantıkla oynuyor karşı takım zaten noob du bu 2 şans bir araya gelince oluyor dediğimi anladınız :)

Tank'tan Cannister Shell ile Headshot oluyor. Hem de çok oluyor :D

hmm bilmiyordum söylediğin iyi oldu :D bu arada 45 lvl dışında diğer 11 lvl hesapda 126 knife kill var top 15 de 1. knife only serverlarada girmedim hiç 1 kere girdim ondada 28 e 13 çıktım :011: neyse conquestde takıldığımdan 2 tane düz bf3 ehasbım var 1 iyle düz oynuyorum biriyle troll yapıyorum o troll videolarında hani videoyu kesiyoalr atıyorlar bende yapayım diyorumda uzun diyorsunuz birde öğrenmesi felan var biraz açıklarsanız sevinirim :)

• shoot5 kullanıcısına yanıt
    jetde damage hack ve headshot hileleri bile var

Orijinalden alıntı: Noobkiller

jetde damage hack ve headshot hileleri bile var

neler yoki hocam say say bitmez onlarca hile forum sitesi var , kullanmaya kalsan sonrada gelip buralarda artislik yapsan kimse bişe diyemez ama biz dürüst oynuyoruz:)

Ana Sistem Intel i7 2600k 3400@4800 Mhz (1.28v) with NOCTUA NH-D14 | Ana Kart| Asus Maxımus IV Gene-Z/Gen3| 4*4 Gb Gskill Sniper Cl9 1600 Mhz DDR3 | Sapphire 1 Gb HD6850 | Corsair Force 3 GT 120 Gb SSD +|High Power 750Watt | Haf 912|Scythe Kaze Master Pro 5.25| SteelSeries 7H USB|LOGITECH - G9x GAMING LAZER MOUSE
  • funkerman kullanıcısına yanıt
    yok öyle değil. tankın topunun namlusunun deliğinin ordan giriyor olabilir. ilahi Ömer iyi güldüm heee

Orijinalden alıntı: akay75

yok öyle değil. tankın topunun namlusunun deliğinin ordan giriyor olabilir. ilahi Ömer iyi güldüm heee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Xiaomi Mi5 Prime Black

İntel Core i7 2600K / Akasa Venom / ASUS Maximus IV GENE-Z-GENE3 / GSKILL RipjawsX 8 gb 1600 Mhz / ASUS 4gb GTX670 DirectCU II / Samsung Spinpoint F3 1TB SATA2 / Corsair Force 3 120 gb Sata3 / Cooler Master Haf 912 Advanced / Corsair HX750 80+ Gold/ 23" Samsung S23A700D 3D 120HZ LED / Razer DeathAdder V2 / Logitech G-105 / Windows 10 Pro
  • _____________________________
    En Büyük Düşmanım Nefsimdir...
  • _____________________________
    Kralın kızını sevdim vermediler
  • http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/68172025/362657545/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/JacksonOLN/

bugün 3,4 gündür takıldıgım serverda çıkan hileci,oyun içindek nicki farklıydı veledin

• bugün, alman serveri metro haritasını seçtim birisi 72-9 skor yapmıştı hile olabilir mi
  • beyler adamın ismini sinirden tam hatıryamıyorum junke150 miy junka150 mi buna benzer birşey J harfi büyük lvli düşükdü ama hemen lvl almış olabilir adam nosharda team dm de hiç ölmeden 197/3 gidiyordu 17 kişinin içine bir daldı herkese hs hs hs attı gitti daha doğmadan ölüyoz admine söylüyoruz tınlamıyor eğer görürseniz hemen reportlayın lütfen

Orijinalden alıntı: wolwerine0

bugün, alman serveri metro haritasını seçtim birisi 72-9 skor yapmıştı hile olabilir mi

Metroda takım sıkı olursa o tür kdler normal oluyor pusarak m320-m67 kastıkları için tabi incelemek lazım bazen yanıltıcı da olabiliyor.

bu adam burnumdan getirdi ana avart sövecektim sövmedim caspiandayız ilkbaşlarda adam tek mermide çatır çatır 900 metre öteden felan vuruyordu neyse vurur felan dedim sonra bibaktım caspiandki towerın içindeyim 1.katta duvardan hs atıp duruyor sonra 900 küsür metreden sg553 müdür nedir o taramalı silahla hs attı kdsine baktım yüksekde değil ama kesinlikle hack yemin bile ederim sniper ghost warriorda aynı vaziyet adam full recon oynamış ama heralde ne kadarda recon oynasa duvar arkasından vuramaz öyle değilmi ? duvar hackide yapmışlarya hadi duvar olsa gene iyi metal yav metal neyse report nasıl ediliyorsa ederseniz gerçekden memnun olurum. :)

Son olarak artık bf3 oynanmayacağının farkına varmış durumdayım 52-0 giderken 52-30 gittiğim ilk maç aslında ilk değil son 1 aydır 9-10.maç.daha doğmadan öldürmeye başladılar artık keyifli oyun yok onu anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 1 Eylül 2013; 21:28:25 >

• http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Dozer_CoL/stats/907303810/

bu adamda hile flood yaptım ama yazayım dedim bf3 oynanmaz artık. 1 günde yüzlerce aimle karşılaştım ciddi manada hacker olmuş herkes artık oynanmaz

bu arada bu 3 ünüz hepside hem duvar hem aim herşey var sniper ghost olmayabilir ama o düz aim neyse report ederseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 1 Eylül 2013; 23:08:26 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.