Şimdi Ara

bf3 hakkında bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hiç battlefield serisinde multiplayer oynamadım.
    acaba bf'de işler nasıl yürüyor.
    yani perk gibi şeyler var mı? veya silahlar cod daki kadar iyi mi?

bir şeçenek daha var:
    MW3
    sizce hangisini alayım...

www.youtube.com/Sdediting Steam ID : OptimusPrimeTr123 Borderlands 2 : OptimusPrimeTr123 DarkSouls : ErzaScarlet League of Legends TR : GaaraOFTheSand Dragon Nest EU : K1ssMyArrow BF4 : battlelog.battlefield.com/bf4/user/OptimusPrimeTr/
  • Açıkçası MW3'ün multisine pek dokunmadım. Ancak BF3'ün çok zevkli olduğunu sana söyleyebilirim. Arkadaşın dediği gibi takım havasına girince zaten saatin farkına varmıyorsun. MW3'ü bilmem ama ben sana BF3 derim. Emin ol pişman olmazsın.
    AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost12345

arkadaşlar hiç battlefield serisinde multiplayer oynamadım.
    acaba bf'de işler nasıl yürüyor.
    yani perk gibi şeyler var mı? veya silahlar cod daki kadar iyi mi?

bir şeçenek daha var:
    MW3
    sizce hangisini alayım...

Eğer oyun oynamak istiyorsan MW 3 al. Savaş atmosferini gerçekten yaşamak istiyorsan Battlefield 3 al ;)
  • perk sistemi yok ama ona benzer ufak tefek şeyler var ama perk denemez tam anlamıyla.Takım oyunu gerektiriyor cod gibi zıpla yere yat vur, hızlı bıçak çek olayı hiç yok araçlar var kullanabilen oyunda kral oluyor zaten özellikle hava araçlarını.Coddaki kadar iyimi derken anlayamadım ama kalitesini soruyorsun silah sesleri birebir gerçek silah sesleri dic ın bu sesleri kayıt ederken çektiği video vardı zaten.Coddaki gibi çatapat diye silah sesi değil gerçek sesleri var yani.Silah özllikleri olarak onlarda yine gerçek hayattakine yakın.
    Daha Fazla Göster
  • birde silahlarında holografic sight gibi şeylerine çok fazla alışamamıştım bf3 single ın. Siz alıştınız mı?
    yani kolay alışılıyor mu?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.