Şimdi Ara

Beynimden sesler geldi. Kabus gibi ama değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 saat önce filan yattım.koridorun ışığı açıktı sonra gözlerimi açtım ışık kapanmış annem kapatmıştır diye dikkate almadım neyse tekrar kapattım gözlerimi rüyamın içinde uyumaya çalışıyordum çok karmaşık bişeyler vardı.Uyandım sonunda be dedim koridorun ışıkları açıktı ama beynimin içinde bana bağrış sesleri vardı baya bildiğin bağırıyorlar arada söyleniyorlar,sonra 5 sn ye kadar kaldım öyle ama eminim rüya değildi hala etkisindeyim,oturdum tv izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 21 Ağustos 2013; 3:47:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende 2 aydır geceleri pcdeyim benzerini çok sık yaşıyorum o yüzden gece uyuyamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

bende 2 aydır geceleri pcdeyim benzerini çok sık yaşıyorum o yüzden gece uyuyamıyorum

Zor hocam bende ilk defa oldu

• There is someone in your head, but it's not you
  •  Beynimden sesler geldi. Kabus gibi ama değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiub

There is someone in your head, but it's not you

Uuu irkildim.

• Ses derinden mi geliyordu yoksa odadan gelir gibi mi ? Tehşis bekleme merakımdan soruyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Ses derinden mi geliyordu yoksa odadan gelir gibi mi ? Tehşis bekleme merakımdan soruyorum.

Hocam odadan değil de sanki kulaklığı takmışım gibi çok net geliyordu yani ses kulağımın içinden gibi

• karabasan tarzı bişeydir çok kendini yoracak bişey yaptıysan ondan olur duş al yat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

karabasan tarzı bişeydir çok kendini yoracak bişey yaptıysan ondan olur duş al yat

Sabah hergün işe gidiyorum hocam,birde uyku düzenim çok bozuldu

• Filmlerde psikolojik sorunları olanların hepsinin uyku düzeni bozuk. Daha ileri gitmeden kendine dikkat et ! Çalışıyorsan düzenli yaşa !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Filmlerde psikolojik sorunları olanların hepsinin uyku düzeni bozuk. Daha ileri gitmeden kendine dikkat et ! Çalışıyorsan düzenli yaşa !

Ya çok kısa uyuyorum Yada çok uzun. Bugün mesela akşam 5 de yattım 8 de kalktım, dün öğlen 2de yattım 6 da kalktım öyle yani, biraz daha dikkat etmekte fayda var o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: fp

Beynimden sesler geldi. Kabus gibi ama değil

Hey maşallah!!!

• bndede cızırtı oluyor beyınden hocam :S
  • biri özet geçsin hele . kim okuyacak bunu gece gece

bugün 6 da yattım 17.19 da kalktım . kanım dondu saati görünce . Ve evet çok ağır psikolojik sorunlarım var hepsinin temeli bir kız olduğu içinde kendimden utanıyorum yeminime . Kızdığı sevdiğim filan da yok ergenliğin etkisiyle bildiğin sevdiğimi kendime zorla kabul ettirdim ama gel gör ki iş istediğim raddeye varmadığı için bunu kabullenmek istemiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 21 Ağustos 2013; 4:35:53 >
  • Benim de öyle sanrılarım vardı, kafamın içinde bebek ağlamaları duyuyordum. Bazen stand-up show yapanlar ve eblehçe alkış tutanlar oluyordu. Kafamın içinde espriler dönüyordu ve ben bunlara gülüyordum. Delireceğimi sanmıştım. Bir gün uyudum ve uyanamadım. Sonra da helvamı bi güzel yediler.

öbür taraftan kaptanınız bildirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.