Şimdi Ara

beynimde sorun var heralde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ciddi yazıyorum az önce dejavu başlığı açtım ve dejavunun nedenini araştırdım ancak çoğu kişiye hayatında bi kaç kere başına gelmiş ama benim haftada 1-2 kere oluyor benim beyn sorunlumu benim gibi sıklıkla dejavu olan varmı.

• olay nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

olay nasıl oluyor

dejavu işte bi an geliyoki sanki o ani geçmişte aynen yaşamışsın bi kaç sn sürüyor aynı konuşmalar falan sonra yok oluyor bu olay herkezde olurmuş ama hayatında 1-2 kere falan olurmuş ancak bana haftada 1-2 kere oluyor acaba beyinsel bir sorunummu var.
  • Banada yılda 2 kez olur en az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

dejavunun nedenini araştırdım ancak çoğu kişiye hayatında bi kaç kere başına gelmiş ama benim haftada 1-2 kere oluyor

benim yılda en az 5 kere oluyo ozaman benimde başıma çok geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 11 Eylül 2011; 20:01:27 >
  • Banada oluyo ama sanki daha once yasamis degilde ruyada gormusum gibi hissediyorum

--
    Via MebApp.com
  • Aynen bende de çok sık oluyor kimi zaman her gün oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynştayyyn geliyooor.

Beyindeki ram ve harddiskten kaynaklanır. ilk gördüğün şeyi beyin ram'e atacağına bir anda harddiske atıp ordan çağırıyor ve sende sanki önceden o anı yaşayıp harddiskine kaydetmiş gibi oluyorsun bu kadar :D

tamam dağılalım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

beyler ciddi yazıyorum az önce dejavu başlığı açtım ve dejavunun nedenini araştırdım ancak çoğu kişiye hayatında bi kaç kere başına gelmiş ama benim haftada 1-2 kere oluyor benim beyn sorunlumu benim gibi sıklıkla dejavu olan varmı.

bunun sebebi aşırı yorgunluktan oluyor
  • İnsanların %50 si hayatında hiç olmazmış geriye kalan kesimin çoğu1-2 kere olurmuş eğer fazla olursa sara hastalığı ve-ya altta bir hastalık olabilirmiş ben bi doktora görüneyim.
  • Sorun yok günde 3-4 kere başıma geldiği oldu. Yorgunluk çok etkiliyor bu durumu ayrıca sigara da içiyorsan onun da etkisi oluyor diye biliyorum. Bazı kafein içeren maddeler de etkileyebiliyor sağ lob ile sol lob birbirinden 0.00001 saniye bile farklı işlese dejavu olursun.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 11 Eylül 2011; 20:19:22 >
  • bende şimdi dejavu yaşadım. Bu mesajı daha önce yazmıştım sanki
  • Evet yıllar yıllar önceydi. Baban en yakım arkadaşımdı o zamanlar. Filhakika annenle de aramız çok iyiydi. 6 senelik, gözüm gibi muhabbet kuşum Pompiş'e acil bir beyin nakli gerekiyordu. Ailen seni önerdi. Dönor olarak yattığın ameliyat sonrasında Pompişimize takılan beyin, onu uçuramadı bile... Sanırım aradığın cevap buydu.. Elveda.
  • Yorgunlukla alakası , dejavu sırrı çözülemeyen 10 sır arasında bir kavramdır .Yorgunluk diyen arkadaşlar sanırım isviçreli bilim insanları
  • ben şöyle biliyorum :

Dejavu insanın beyninde olusan anlık kırılmalar sonucu boşlukta kalma anıdır.(saçma sapan beyin kırılır mı filan yazmayın yardımcı olmaya çalısıyorum)o anlık kırılmalar kısa sureli beynin kapanması gibi birşey sanırsam bunun sonucunda o an yasanan şeyi daha önce yaşamıs gibi hissediyorsun diye biliyorum

Not:Bir kitapda okumustum
  • e oluyonuz da ne oluyo.Zararı mı var.Yooh.Yararı mı var?Yooh.Tuvalete gitmek kadar doğal bir şey yoksa ay bana dejavu oldu yoksa ben dahi miyim diye gezmeyin ortalıkta...
  • bende de çok oluyodu araştırdım aslında biz her gece 10 15 tane rüya görüyomuşuz ama biz uyanıncaya kadar unutuyomuşuz aslında bu gördüğümüz rüyalar ilerde olacak olan olaylarmış tabi sen o olayları yaşıyınca dejavu gerçekleşiyomuş ne kadar doğru bilmiyorum bu sadece bir tez
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfg83

bende de çok oluyodu araştırdım aslında biz her gece 10 15 tane rüya görüyomuşuz ama biz uyanıncaya kadar unutuyomuşuz aslında bu gördüğümüz rüyalar ilerde olacak olan olaylarmış tabi sen o olayları yaşıyınca dejavu gerçekleşiyomuş ne kadar doğru bilmiyorum bu sadece bir tez

10-15 değil 1000-1500 adet hepside bi kaç sn kadar
  • Bir arkadaşımın yorumu ; ' Dejavu aslında göz yanılması olarak oluşuyor , bir gözün diğer gözden önce görüntüyü algılayıp iletmesinden oluşur . ' Eskiden bende çok dejavu yaşardım fakat son 3 yıldır hiç yaşamadım . Sen bence bi doktora görün haftada 1-2 kere yaşıyorsan rahatsızlığın olabilir .
  • olabilir dediğim gibi tam bi bilgim yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.