Şimdi Ara

Beylikdüzünde oturan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beylikdüzüne taşınmayı düşünüyoruz. Tavsiye eder misiniz ? Nasıldır yaşam ? Neresini tavsiye edersiniz ?

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

Beylikdüzüne taşınmayı düşünüyoruz. Tavsiye eder misiniz ? Nasıldır yaşam ? Neresini tavsiye edersiniz ?

Beylikduzunde oturmuyorum fakat dayimlar orda oturuyor. Resmen istanbulun sinirinda sehirden cok uzak. Ben tasinmayin derim. Ama yine tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaXesoX -- 12 Eylül 2011; 17:55:48 >
  • daha sakin şehrin karmaşasından uzak havası temiz bir yer arayışı içersindeyiz.
  • quote:

daha sakin şehrin karmaşasından uzak havası temiz bir yer arayışı içersindeyiz.

Silivriye gelin o zaman , ben silivride oturuyorum
  • Sessiz sakindir , ulaşım kolay , gel bekleriz , burada oturan çok
  • Bizde ordan bi ev aldık Sağlıkkent bakalım nasıl bir yermiş ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzce de oturan varmı ?
    12 yıl önce açıldı
    bursada okuyan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yıllar önce çayır çimen olan yerdir . Şuan toki evleriyle başı belada her yer metrelerce uzunlukla evler ile kaplı. Carrefour SA , Torium, MediaMarkt gibi yerler var. Başka bir özelliği yok denebilir.
  • istanbulun dışında diyen arkadaş, zaten adam belliki sessiz sakin bi yer düşünüyor. şehrin içinde sessiz bi yer arasan bulamazsın.. ki beylikdüzü şehrin dışında değil ulaşımı çok kolay hem metrobüste geliyor bence hiç düşünmeden taşının derim ama liseliysen okul bulma derdin olur burdaki okullar pek iyi değildir ama liseliysen tabi.. hiç düşünmeyin parkları var koruları var avm'leri oldukça bol ve MODERN bi şehir.düşünmeyin gelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixteki Neo -- 12 Eylül 2011; 18:20:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godoşmen

istanbulun dışında diyen arkadaş, zaten adam belliki sessiz sakin bi yer düşünüyor. şehrin içinde sessiz bi yer arasan bulamazsın.. ki beylikdüzü şehrin dışında değil ulaşımı çok kolay hem metrobüste geliyor bence hiç düşünmeden taşının derim ama liseliysen okul bulma derdin olur burdaki okullar pek iyi değildir ama liseliysen tabi.. hiç düşünmeyin parkları var koruları var avm'leri oldukça bol ve MODERN bi şehir.düşünmeyin gelin

yok liseli değilim 26 yaşındayım.
    Peki spor imkanları nasıl ? Yaşadığım yerde şöle sabah-akşam koşusu yapabilceğim bir yer yok. Her yer beton. Orası nasıl ? Koşmak için uygun yerler var mı ? Spor yapanlar var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: godoşmen

istanbulun dışında diyen arkadaş, zaten adam belliki sessiz sakin bi yer düşünüyor. şehrin içinde sessiz bi yer arasan bulamazsın.. ki beylikdüzü şehrin dışında değil ulaşımı çok kolay hem metrobüste geliyor bence hiç düşünmeden taşının derim ama liseliysen okul bulma derdin olur burdaki okullar pek iyi değildir ama liseliysen tabi.. hiç düşünmeyin parkları var koruları var avm'leri oldukça bol ve MODERN bi şehir.düşünmeyin gelin

yok liseli değilim 26 yaşındayım.
    Peki spor imkanları nasıl ? Yaşadığım yerde şöle sabah-akşam koşusu yapabilceğim bir yer yok. Her yer beton. Orası nasıl ? Koşmak için uygun yerler var mı ? Spor yapanlar var mı ?

var kardeşim ormanlık alanda yapılmış spor tesisleri falan var gayet rahat koşarsın ayrıca orda superonline var yeterli bir sebep

• Beylikdüzü'nde oturuyorum bende. Çarpık kentleşme yok, bol yeşillik var. Şehrin dışında filan da değil. Taksim, Bakırköy gibi yerlere otobüsler var, tek seferde gidebilirsiniz. En önemlisi metrobüs geliyor yakında. Spor imkanları da çok iyi. Her yerde park var. Parklarda rahatlıkla koşabilirsiniz. Genelde yaşlılar takılıyor parklarda ama sabahları ve hafta sonları çok koşan görüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Beylikdüzü'nde oturuyorum bende. Çarpık kentleşme yok, bol yeşillik var. Şehrin dışında filan da değil. Taksim, Bakırköy gibi yerlere otobüsler var, tek seferde gidebilirsiniz. En önemlisi metrobüs geliyor yakında. Spor imkanları da çok iyi. Her yerde park var. Parklarda rahatlıkla koşabilirsiniz. Genelde yaşlılar takılıyor parklarda ama sabahları ve hafta sonları çok koşan görüyorum ben.

hocam beylikdüzünden taksime iki katli otobusle gidelim dedik saat 18.00'de bindik taksime vardigimizda saat 20.15'di. Metrobuse binmek icin minibuse binmek gerek ve minibusler cok dolu geliyor.
    edit: Eger sessiz sakin biryer ariyorsan kozyatagi'na gideceksin. Dogdugumdan beri orda oturuyorum genellikle yaslilar var zaten ses olmuyor. bir de camlik parki var oralarda. Agaclarin altinda spor aletleri, yuruyus icin ozel hali gibi kaldirimlar var. Bence kesinlikle oraya gitmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaXesoX -- 13 Eylül 2011; 12:25:04 >

• Var tanıdıklarım sıkça giderim, tüyapın oralarda olması avantaj.
    Migros ve Beylicium var sadece avm olarak, bolca migrosta takılırsın bence bi orası var çünkü cafe tarzı pek yok diye biliyorum..
    Ama güzeldir Beylikdüzü İstanbul'dan biraz uzaklaşmak istiyorsan.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowCompany

quote:

Beylikdüzü'nde oturuyorum bende. Çarpık kentleşme yok, bol yeşillik var. Şehrin dışında filan da değil. Taksim, Bakırköy gibi yerlere otobüsler var, tek seferde gidebilirsiniz. En önemlisi metrobüs geliyor yakında. Spor imkanları da çok iyi. Her yerde park var. Parklarda rahatlıkla koşabilirsiniz. Genelde yaşlılar takılıyor parklarda ama sabahları ve hafta sonları çok koşan görüyorum ben.

hocam beylikdüzünden taksime iki katli otobusle gidelim dedik saat 18.00'de bindik taksime vardigimizda saat 20.15'di. Metrobuse binmek icin minibuse binmek gerek ve minibusler cok dolu geliyor.
    edit: Eger sessiz sakin biryer ariyorsan kozyatagi'na gideceksin. Dogdugumdan beri orda oturuyorum genellikle yaslilar var zaten ses olmuyor. bir de camlik parki var oralarda. Agaclarin altinda spor aletleri, yuruyus icin ozel hali gibi kaldirimlar var. Bence kesinlikle oraya gitmelisin.

Hocam normaldir metrobüs + trafik kazaları falan o kadar sürüyor ama çift katlı express'e binerseniz farklı bir yoldan gidiyorlar 45 dk da ordasınız.
    Bu arada beylikdüzü istanbul'un dışında diyen arkadaş? Bence başka bi yer ile karıştırıyor.

Beylikdüzünden;
    Tüyap fuarı 10dk
    Büyükçekmece sahil 15 dk.
    Avcılar Metrobüs 10 dk.
    Taksim (Çift katlı) 45 dk 1 saat arası
    Bakırköy 30 - 45 dk

Ayrıca beylikdüzünde; Migros, Koçtaş, Realr, mediamarkt, bauhaus, beylikdüzü carrefourSA bulunuyor bunların hepsi karşı karşıya ve yanyana bulunuyor + 5 dk uzaklıkta torium avm var.İstanbul yavaştan buraya kayıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut. -- 13 Eylül 2011; 12:34:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut.

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowCompany

quote:

Hocam normaldir metrobüs + trafik kazaları falan o kadar sürüyor ama çift katlı express'e binerseniz farklı bir yoldan gidiyorlar 45 dk da ordasınız.
    Bu arada beylikdüzü istanbul'un dışında diyen arkadaş? Bence başka bi yer ile karıştırıyor.

Beylikdüzünden;
    Tüyap fuarı 10dk
    Büyükçekmece sahil 15 dk.
    Avcılar Metrobüs 10 dk.
    Taksim (Çift katlı) 45 dk 1 saat arası
    Bakırköy 30 - 45 dk

Ayrıca beylikdüzünde; Migros, Koçtaş, Realr, mediamarkt, bauhaus, beylikdüzü carrefourSA bulunuyor bunların hepsi karşı karşıya ve yanyana bulunuyor + 5 dk uzaklıkta torium avm var.İstanbul yavaştan buraya kayıyor artık.

kadikoyun hicmi emegi yok ustumuzde kabullenemiyorum yasamin oraya kaymasini.

• semt olarak nereyi tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

quote:

Hacı naptın ya, adamlar Silivri'ye taşındığına pişman olur (Not: HASGAL'da okudum)
  • hocam tam istediğin yer spor imkanları cidden geniş spor salonları filan gayet fazla. Yeşillik içinde düzenli bir yer kafa dinleme yeri. Ama söyleyeyim işine uzaksa uzak dur illallah ediceksin. Uzaksa işinr uzak dur ben okula gidicem diye günde 4 saatim yolda geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrbanBoy

quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

quote:

Hacı naptın ya, adamlar Silivri'ye taşındığına pişman olur (Not: HASGAL'da okudum)

Sessiz , sakin bir yer onun için silivriye gelin dedim.
    Not: Vayyy hocam hasgal mı ? , bende bu sene yatay geçiş yapcam hasgal'a çok güzel manitalar var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.